Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

🟡 11:50 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
  • 🟡 11:50 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Десь читала, шо це запустив раша-канал Незигарь, який нібито пов’язаний із ФСБ

• 🟡 11:50 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Десь читала, шо це запустив раша-канал Незигарь, який нібито пов’язаний із ФСБ
Главное, вчера по РУСМИ раздували эту тему.. даже каких-то экспертов в два часа ночи растолкали, чтобы те объяснили скрепному населению, а чёйт ент такое....
И так это всё одновременно.. такое чудесное совпадение.. посреди ночи у всех уже материалы по теме были собраны.. :незнаю:

Вот мне интересно, кто, а главное- зачем запустил дезу про "они уже летят", "они уже в самолёте", "они подлетают к Киеву", "Зеленский лично встречает"?
Подленько так получилось.. мерзенько.. :незнаю:
Это запустил как раз Рябошапка. :іржач:
Ото подляну передозеденту подкинул... :рл:

Главное, вчера по РУСМИ раздували эту тему.. даже каких-то экспертов в два часа ночи растолкали, чтобы те объяснили скрепному населению, а чёйт ент такое....
И так это всё одновременно.. такое чудесное совпадение.. посреди ночи у всех уже материалы по теме были собраны.. :незнаю:
Из соседней темы тебе матчасть:
hcce2g.jpg

Из соседней темы тебе матчасть:
Это как раз врядле.
Там же написано, что этот Цемах- гражданин Украины. И даже, если он считается "гражданином ДНР", что россия (страна-террорист) официально к этому никаким боком.
Не может он быть обменен. Просто незаконно это.
Так что... думаю, что это вброс такой неуклюжий.:незнаю:

Прилетал санитарный борт, с границы с ОРДИЛО.
Перемирие...

Балик, вот то ты опусы целые шикарные пишешь, то начинаешь загадки загадывать.
Это тоже такая себе манипуляция:D
На какую мысль наталкиваешь, колись давай))

Балик, вот то ты опусы целые шикарные пишешь, то начинаешь загадки загадывать.
Это тоже такая себе манипуляция:D
На какую мысль наталкиваешь, колись давай))
Та фиг..
У меня нет идей. Мало информации. Это для меня тоже загадка.

Та фиг..
У меня нет идей. Мало информации. Это для меня тоже загадка.

Плохо. Я б щас на любую натолкнулся.
У меня теперь ощущение, что меня выпихнули на сцену. Кругом темень, нихера не видно. А я догадываюсь, что вот-вот включат свет, и я увиижу ржущий партер, балкон и остальные))) части зала.
Хотя, ну блядь, такие ощущения должны быть не у меня:D

Ясно, что ничего не ясно. ИМХО - надо с госпиталем что-то делать. Собраться с военными, прийти к ОДА и требовать объяснений - как так? И подкатить мусорный контейнер на всякий случай... Это для начала. Не будет более унизительно зрелища, чем военные на костылях, ковыляющие к "шишиге" для перевозки из военного госпиталя.

ace5cd.jpg

Нужна Нацгвардия в подчинение

Сценарий , ПРорисовывается ...

ССЫКУН, есть ССЫКУН! ! !

Если и Этого гандона выпустят Живым в Ростов, ехуйновичу места там будет мало.

Вадим із Оленою розписалися в реанімації, коли чоловік вийшов із коми після важкого поранення

30 Серпня 2019

jhb7gc.jpg

Вадим із Оленою розписалися в реанімації, коли чоловік вийшов із коми після важкого поранення
Останні дні літа… Вадим та Олена святкують третю річницю весілля… Кульки та торт, романтична музика… Він дивиться на неї з тим же вогником в очах, що і у 2016-му, вона каже про кохання і натякає про мрії… Абсолютна ідилія… І їм зовсім не заважає бути щасливими те, що святкують вони в палаті центру нейрореабілітації, а наречений після складного поранення вже більше трьох років не ходить та не розмовляє…

– Труднощі є у всіх, – ділиться Олена Тимошенко. – Та головне, що Вадим поруч, до нього можна пригорнутись, його можна обійняти, йому можна розповісти про свої переживання. Багато дружин воїнів такої можливості не мають. А те, що не може розмовляти? Ми вже стільки пережили разом, настільки зріднились, що навіть по погляду все розуміємо. Вадим не встигне поглянути, а я вже йду й даю йому те, що потрібно. Друзі часто дивуються: «Звідки ти знала?» – Як звідки? «Він же попросив». А ще він може відповісти «так» чи «ні» рухом повік. Так це непросто, іноді потрібно задати мільйон питань, щоб влучити, але ми звикли. Також з допомогою алфавіту спілкуємось, називаю літери, а він на потрібній мене зупиняє. Коли чоловік починає натякати, що «віддай мене там кудись», то я розказую йому, що ось коли встанеш, можеш піти куди захочеш, але для цього треба встати.

Вадим із Оленою розписались в реанімації, коли чоловік вийшов з коми. Олену відмовляли всі – й сам Вадим, і друзі, знайомі… В рідному селі на Чернігівщині взагалі дивились, як на божевільну. «Тобі 25 років! Навіщо?» Олена ж просто була щасливою поряд з коханим…

– У нас дуже цікаво склалися стосунки, – пригадує жінка. – Ми довго приглядались один до одного, ходили на побачення і тільки через рік я прийняла його пропозицію жити разом. Ми орендували квартиру і що ви думаєте? Вже за два дні Вадиму прийшла повістка. Ось так ми разом прожили у тій орендованій квартирі всього п’ять днів. Вадим запитав, чи чекатиму, й пішов. А потім були годинні телефонні розмови… Хлопці на фронті навіть жартома знущались з Вадима. Казали: «Та приклей вже той телефон до вуха! Скільки ж можна! Про що ви там говорите цілими годинами?» А нам було все одно про що… Ніби відчували… Я навіть вночі з телефоном спала.

У день, коли кулеметник отримав поранення, Олена місця собі не знаходила. Каже: ще зранку було на душі не спокійно. Того дня наші воїни відбили піхотний штурм бойовиків на Авдіївську промзону. Вадим підірвався на міні. Дорогою до шпиталю у чоловіка зупинилось дихання, медики ледве врятували його життя…

– Написав повідомлення, що пішов на завдання і зник, – продовжує дружина. – Пройшло три години, чотири… Я намагалась себе якось заспокоїти. Коли до вечора він не виддзвонився, я почала телефонувати мільйон разів і йому, і усім друзям. Трубки ніхто не брав. О п’ятій ранку товариш сказав, що все добре. Виявилось, що, отримавши поранення, він попросив хлопців, щоб мені нічого не казали. І от вони всі його послухали і просто нічого не казали, а в мене вже половина голови посивіла за цю ніч. Я потім ще довго йому це пригадувала. «Ти як думав, що через день повернешся і скажеш: ой, я просто забув тобі подзвонити! Ні, щоб одразу все написати!» Потім товариші почали плутатись у показах і казати: «Ти не хвилюйся, головне, що живий». Ніхто не знав точно, де саме він знаходиться, і я пройшла сім кіл пекла, поки розшукала його в Дніпрі. Там стало відомо, що чоловік у надскладному стані, на апараті штучного дихання, почались приступи, консиліуми лікарів, пошуки інформації…

Олена розповідає, що спочатку вірила в диво, сподівалась, що за місяць-два все вирішиться і чоловік повернеться до повноцінного життя. Та після трьох років у госпіталях та реабілітаційних центрах зрозуміла, що кожне, навіть найменше досягнення – це титанічна праця.

– Ми не будуємо ілюзій, а важко працюємо над своїм майбутнім, – зізнається жінка. – Хтось скаже, що нічого не змінилось за три роки. Часто кажуть і пишуть мені, що він і тоді лежав, і зараз лежить, і тоді не міг самостійно поїсти, говорити, і зараз… От стільки сил, коштів, грошей витратили, а де результат? Та я пам’ятаю Вадима тоді в реанімації і тепер… Зараз він все відчуває, розуміє, нехай з допомогою і кривенько, але намагається робити кроки… Прогрес однозначно є і зупинятись на досягнутому ми не будемо. От нещодавно в тіло чоловіка імплантували своєрідну автоматичну помпу, яка допоможе позбутись болю і судомних проявів. Дуже допомагають побратими Вадима. Коли стало питання з помпою, вони за місяць допомогли знайти 600 тисяч гривень. А ще допомагають відволіктись від буденних проблем – минулого року відвезли нас на парад на День незалежності, а ще – на концерт Океан Ельзи… Сама б я цього не зробила.

Щастя Вадима та Олени потребує великої праці, психологічної та фізичної, а ще безмір надії… Та Олена запевняє, якби відмотати час назад, нічого б не стала змінювати в житті… Попри щоденні титанічні зусилля, вона вважає себе абсолютно щасливою людиною, адже поряд коханий чоловік… А труднощі є у всіх…

f5haga.jpg

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
лично я бьі такой ситуации предпочитаю героически умереть, а моя возлюбленная(таковой действительно желал бьі добра) нашла себе другого здорового мужчину и получала бьі с ним радость от жизни.
и єто честно по отношению к девушке.

лично я бьі такой ситуации предпочитаю героически умереть, а моя возлюбленная(таковой действительно желал бьі добра) нашла себе другого здорового мужчину и получала бьі с ним радость от жизни.
и єто честно по отношению к девушке.

Думаю это её выбор, а не его. Не нам это обсуждать.

Назад
Зверху Знизу