Статус:
Повідом.: 19667
Повідом.: 19667
- 🟡 18:44 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Згідно з доповіддю дослідників Оксфордського університету Британії, урядовці по всьому світу долучають "кібер-війська", аби маніпулювати громадською думкою та дезінформувати населення за допомогою Facebook, Twitter та інших соціальних медіа. Про це повідомляє Bloomberg, передає УНН.
Дослідники виявили 29 країн, у яких уряд маніпулює суспільством за допомогою соціальних мереж.
Зазначається, що така тактика використовується як державами з авторитарними режимами, так і демократичними.
"Соціальні медіа роблять пропагандистські кампанії набагато потужніше і потенційно більш ефективніше, ніж у минулому. Я не думаю, що звичайні люди розуміють, наскільки сильно уряди використовують ці інструменти для досягнення своїх цілей", - сказала провідний автор доповіді Саманта Брадшо.
Дослідники виявили 29 країн, у яких уряд маніпулює суспільством за допомогою соціальних мереж.
Зазначається, що така тактика використовується як державами з авторитарними режимами, так і демократичними.
"Соціальні медіа роблять пропагандистські кампанії набагато потужніше і потенційно більш ефективніше, ніж у минулому. Я не думаю, що звичайні люди розуміють, наскільки сильно уряди використовують ці інструменти для досягнення своїх цілей", - сказала провідний автор доповіді Саманта Брадшо.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.