Статус:
Повідом.: 755
Повідом.: 755
- 🟠 21:12 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
По той бік новин
4 хв. ·
Хто з вас знає сторінку Mova у фейсбуці? Вона мала 520 тисяч підписників (ймовірно, ви теж були підписані на неї). На День Незалежності його заблокували. Через скарги від тих, хто не любить українську і вбачає в мові загрозу.
Цей пост робимо на прохання і з солідарності з нашими колегами із сторінки Mova.
Адміністратори зараз намагаються відновити сторінку. Давайте допоможемо їм.
Порядок дій такий:
...
1. Перейти за посиланням:
...
2. У вікно "Web address (URL) of Page" вставити посилання:
...
https://www.facebook.com/Mova.Online
...
3. У вікно "Detailed description" вставити текст:
...
Я – один із 520 тисяч людей, підписаних на Фейсбук-сторінку «Mova», і я протестую проти її видалення. Я думаю, що це – добра сторінка, яка не порушує стандартів Фейсбук.
Сторінка "Mova" - одна з моїх найулюбленіших сторінок у всій спільноті Фейсбук.
I am one of the 520 000 people who follow the Facebook page "Mova" and I protest against its removal. I think this is a good page that does not violate Facebook's standards.
The page "Mova" is one of the most my beloved pages all over Facebook community.
...
#МоваМаєЗначення
4 хв. ·
Хто з вас знає сторінку Mova у фейсбуці? Вона мала 520 тисяч підписників (ймовірно, ви теж були підписані на неї). На День Незалежності його заблокували. Через скарги від тих, хто не любить українську і вбачає в мові загрозу.
Цей пост робимо на прохання і з солідарності з нашими колегами із сторінки Mova.
Адміністратори зараз намагаються відновити сторінку. Давайте допоможемо їм.
Порядок дій такий:
...
1. Перейти за посиланням:
...
2. У вікно "Web address (URL) of Page" вставити посилання:
...
https://www.facebook.com/Mova.Online
...
3. У вікно "Detailed description" вставити текст:
...
Я – один із 520 тисяч людей, підписаних на Фейсбук-сторінку «Mova», і я протестую проти її видалення. Я думаю, що це – добра сторінка, яка не порушує стандартів Фейсбук.
Сторінка "Mova" - одна з моїх найулюбленіших сторінок у всій спільноті Фейсбук.
I am one of the 520 000 people who follow the Facebook page "Mova" and I protest against its removal. I think this is a good page that does not violate Facebook's standards.
The page "Mova" is one of the most my beloved pages all over Facebook community.
...
#МоваМаєЗначення