27.08.14 вторжение войск РФ

Снайпер ВСУ уничтожил боевика выстрелом с 800 метров

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Читав в коментах у Мюріда, що ресурс БДК (десантні кораблі) вичерпано, те ж саме з стратегічною авіацією. Нове розробляється "криве і косе" ...
Жаль буде, якщо Порох їх не дожме за слідуючі п'ять років.
 
Я посмотрел. Плакат висит. Хорошо смотрится.
И еще. Видел девочек в футболках с надписью "стадион, так стадион". Именно так, через запятую. Не стал спрашивать, что это значит и чей "хайп". Надпись сделана довольно качественно, не от руки. Массовая печать.
Вот.
 
Я посмотрел. Плакат висит. Хорошо смотрится.
И еще. Видел девочек в футболках с надписью "стадион, так стадион". Именно так, через запятую. Не стал спрашивать, что это значит и чей "хайп". Надпись сделана довольно качественно, не от руки. Массовая печать.
Вот.

От же ж гад . ))Все встиг розгледіти. Мабуть довго на дівчачі цицьки таращився .:D
 
Віталій Портников

Чергова сесія ПАРЄ, на якій ми знову спостерігаємо спроби створити умови для повернення російської делегації - ще одна демонстрація того, як багато на Заході безпринципних політиків, готових зрадити і своїх виборців, і самі основи демократичного суспільства заради грішної любові до Володимира Путіна і його ресурсів
Всі ці спроби буквально з першого дня накладення санкцій на російську делегацію виправдовуються тим, що не можна створювати розділові лінії в Європі і знищувати можливості для діалогу. Але санкції, які ПАРЄ запровадила проти делегації Росії, не є ніяким створенням розділових ліній, ніяким знищенням можливостей для діалогу. Вони стали реакцією цивілізованого світу на грубе нехтування Кремлем принципів міжнародного права.

Але при цьому російська делегація може брати участь в роботі ПАРЄ, заявляти про свою позицію, висувати претензії іншим. Її ніхто цього права не позбавляв. В роботі ПАРЄ не хочуть брати участь самі росіяни. Це вони шантажують інших своєю неучастю, а не ПАРЄ закриває дорогу до діалогу. І коли генеральний секретар ПАРЄ Турбйорн Ягланд і проросійські депутати західних парламентів журяться, що не можуть поговорити зі своїми дорогими колегами з Державної Думи, вони просто брешуть. І ця безпардонна брехня - саме те, що об'єднує їх з дорогими російськими колегами, цими промокашками Путіна.

З Росією, як і з будь-якою іншою злочинною державою, необхідно вести діалог. Але одночасно задіяти всі можливі заходи впливу на злочинну державу, щоб змусити її повернутися до принципів міжнародного права. У наш час це єдиний дієвий підхід у світовій політиці, тільки він і дає свої плоди. А капітуляція перед агресивною державою тільки підсилює її віру у власну безкарність і породжує нову нестабільність. Доказів довго шукати не потрібно. Слабка реакція Заходу на агресію Росії проти Грузії призвела до війни в Україні.

Якщо Росії вдасться домогтися скасування санкцій за цю війну, змусити Захід забути про Крим - вона піде далі.

І це саме те, чого домагається Кремль. Він домагається не повернення до ПАРЄ. Він домагається капітуляції Заходу і тріумфу безкарності.

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Віталій Портников

Представники команди кандидата на посаду президента України Володимира Зеленського говорять про необхідність розширення "нормандського формату" - перемовин по врегулюванню ситуації на Донбасі як про одне з перших рішень, яке буде ухваленим в разі обрання Зеленського
Кандидат хотів би запросити для участі в «нормандському форматі» США і Велику Британію. Це гарна ідея, участь цих країн могла б посилити тиск на Росію. Однак проблема в тому, що формат переговорів визначає не Україна. І навіть не Україна з Німеччиною і Францією. Формат переговорів і його розширення - це питання до всіх учасників. А значить, і до Росії.

Представники команди кандидата можуть бути здивовані, але у Росії, у Путіна теж є свої інтереси. І головний з них - це капітуляція України, повернення її до російської сфери впливу. Як бачимо, для вирішення цієї проблеми Путін пішов навіть на війну з Україною. І цей його інтерес нікуди не дінеться після президентських виборів. Так який же сенс йти на розширення формату - навіть якщо уявити собі, що з ним погодяться потенційні учасники?

Тому що у потенційних учасників можуть бути свої міркування. США ведуть переговори з Росією в двосторонньому форматі. І цей формат не працює - втім, як не надто працює і "нормандський". Демонструвати власне дипломатичне безсилля - явно не в інтересах Вашингтону. А про інтереси Лондона зараз говорити не просто: після "брекзіту" Велика Британія є буквально паралізованою в результаті того самого «народовладдя», запровадження якого є одним з важливих намірів кандидата Зеленського.

Тому нікому не потрібно тішити себе ілюзіями. Війна буде затихати, відновлюватися, але нікуди від нас не дінеться, як нікуди не дінеться і бажання Росії повернути Україну.

Головне завдання президента України - протистояти цьому наміру, захищати суверенітет країни, взаємодіяти з державами, які цей суверенітет підтримують. В умовах воюючої країни це і є зміст слів "гарант Конституції".

Все інше - боротьба з корупцією, народовладдя та інші важливі слова - це, звичайно, дуже добре. Але в разі військової поразки або політичної капітуляції ці слова ніякого значення мати не будуть.

Тому що в цьому випадку ми будемо жити не за планом Зеленського або планом Порошенка, а за планом Путіна.

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Віталій Портников

Чи може Володимир Путін припинити стріляти і вбивати українців? Авжеж, може. Але для цього йому не потрібні ніякі домовленості ні з ким - ні з Зеленським, ні з Порошенком, ні навіть з Меркель. Йому варто тільки захотіти
Кандидат у президенти України Володимир Зеленський в якості одного з головних своїх завдань на посаді керівника нашої держави називає припинення обстрілів на так званій лінії зіткнення. Бажання припинити обстріли, врятувати життя співгромадян - це похвальний намір. Але тільки ось припинити стріляти повинні не ми. Припинити стріляти повинен Путін.

Я хочу нагадати про прості істини, які Володимиру відомі і без мене. Це не Україна 2014 року напала на Росію, а Росія на Україну. Це не Україна засилала диверсантів в Росію, а Росія в Україну. Це не українські війська перебувають на землі Росії, а російські війська і найманці Кремля окупують наші землі. І вони, природно, продовжують підтримувати напруженість на всій лінії зіткнення з українською армією - тому що без підтримки цієї напруженості весь сенс окупації Донбасу негайно втрачається.

Чи може Володимир Зеленський домовитися із Володимиром Путіним про припинення цих обстрілів? Ні, не може. Як не може про це домовитися Петро Порошенко. Та й ніхто інший.

Чи може Володимир Путін припинити стріляти і вбивати українців? Авжеж, може. Але для цього йому не потрібні ніякі домовленості ні з ким - ні з Зеленським, ні з Порошенком, ні навіть з Меркель. Йому варто тільки захотіти.

Ясно, що Путін не захоче цього сьогодні. Обстріли і вбивства - важливий внесок Москви у виборчу кампанію в нашій країні, вони підкреслюють, що актуальна влада не може припинити війну - хоч і обіцяла. А в разі перемоги Зеленського - чи захоче Путін припинення обстрілів? Швидше за все, так - і домовлятися із Зеленським йому про це не потрібно, більше того - я думаю, що рішення про можливе припинення обстрілів вже є ухваленим. Росіяни і їхні наймити не будуть стріляти, принамні, до парламентських виборів - щоб показати, як на зміну "партії війни" в Україні прийшла "партія миру" і не заважати перемозі цієї колективної "партії миру" на виборах до парламенту.

Найголовніше питання - що буде після цього? Чим Зеленському доведеться пожертвувати для того, щоб обстріли не поновилися і він сам не став сприйматися серед частини українців як представник "партії війни"? Включенням окупованого Донбасу до складу України на російських умовах? Відмовою від Криму або, принаймні, обіцянкою не згадувати про анексію півострова? Відмовою від європейської інтеграції? Ось чим?

І чи розуміє Володимир Зеленський - ну добре, не сам шоумен, а люди, які з ним працюють - що якщо не піти на умови Путіна, обстріли або не припиняться взагалі або неминуче відновляться і наші солдати знову почнуть гинути, а якщо піти на умови Путіна, можна буквально за кілька тижнів опинитися в Ростові - і це в кращому випадку.

Я розумію, звичайно, що велика частина моїх співвітчизників - і політиків у тому числі - просто не здатна думати на настільки тривалу перспективу. Але потрібно вчитися, якщо ми не хочемо знову кинути країну в чергову кризу і втратити ще частина території замість того, щоб повернути те, що вже було відірвано.

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
отакое
https://www.facebook.com/profile.ph...EvQCvUuXWlHF5tit2BnJ6CNa8UdOExBhgJ9Cs&fref=nf
Анатолій Бондаренко
5 ч. ·
Зараз у багатьох містах України розміщують борди одного із кандидатів в президенти із зображенням Путіна.
Попереджаю власників рекламного бізнесу в Черкасах: у разі появи на ваших бордах зображення російського агресора, виконавчий комітет міської ради оперативно проголосує за демонтаж конструкції!
Цей покидьок завдав стільки шкоди нашій Україні, що я вважаю аморальним поширювати подібні речі. Нам Путіна у місті непотрібно!

Судя по картинкам пан мэр был за Ю

ну да.
С марта 2010 года возглавляет Черкасскую областную организацию партии Всеукраинское объединение «Батькивщина»(с)
 
Iryna Gerashchenko
1 ч. ·

Я в ВР - чергова по поправкам до мовного закону, тому скасувала своє відрядження до Страсбурга на сесію ПАРЄ. В Мінську , де сьогодні проходять засідання ТКГ і чотирьох підгруп , в гуманітарній працюють мої колеги з СБУ і МінТОТ.
Тільки - но отримала інформацію з Мінська від колег- російська сторона під надуманими приводами зірвала засідання гуманітарної та економічної підгруп. Представники РФ відмовляються від роботи в тристоронньому форматі з ОБСЄ, шантажують Україну вимогою « прямого діалогу з ОРДЛО», й чекають результатів виборів в Україні, захоплено ловлячи сигнали опонентів Президента Порошенка про « автономії», поїздки «майбутнього нового президента» в окупований РФ Донецьк і Луганські і іншу прокремлівську маячню. Запахло реваншем.
Р.S. РФ вчергове відмовилася обговорювати питання звільнення заручників і політв‘язнів до виборів.
 
Кандидат в президенты Петр Порошенко будет ждать своего оппонента Владимира Зеленского для дебатов на стадионе 14 апреля, а вечером 19 апреля пойдет на официальные дебаты на "Суспільне".
Об этом заявил пресс-секретарь избирательного штаба Порошенко Олег Медведев на брифинге 10 апреля.
"Закон предусматривает обязательность дебатов на общественном телевидении в последнюю пятницу. Поэтому 19 апреля мы точно знаем, что будет в графике Порошенко на 20:00: он должен в это время прибыть на "Общественное телевидение". И он там точно будет, так как участия в таких дебатах во втором туре четко требует закон "О выборах президента Украины", – сказал он.
"Петр Порошенко так же прибудет на дебаты с Владимиром Зеленским 14 апреля в 14 часов 14 минут на НСК "Олимпийский". И еще раз настойчиво повторяет свое приглашение к Зеленскому не бояться дебатов, не избегать – прийти и за неделю до выборов в прямой трансляции, на глазах у всего общества раскрыть свою неизвестную позицию по актуальным вопросам, стратегии развития Украины", – заявил Медведев.
"Порошенко так же готов в другой день – возможно, и 19-го числа, прибыть на дебаты на стадионе, как предлагает Зеленский. Но приглашение Зеленского не должно совпадать по времени с тем временем, в которое закон требует от кандидатов быть на дебатах на "Общественном телевидении", – добавил спикер штаба Порошенко.
 
Змінюю місце голосування на Київ. Черга є, але обумовлена тим що фізично при тобі перевіряють твої документи і обробляють - потрібно чекати результатів обробки. Ксерокс паспорта роблять по місцю БЕЗКОШТОВНО!
 
На всю процедуру пішло півгодини!
 
Дети в другом городе, съемная квартира без договора.
 
Назад
Зверху Знизу