Re: 27.08.14 вторжение войск РФ
Yaroslav Lytovchenko
Свині вони, кацапи.
(Хай простять мене домашні свині й дикі кабани, шляхетні щедрі звірі, тотем українського космосу, таке рутинне порівняння їх із орками з гнилих північних боліт).
Моя мама родом звідти, зі Сковородинівки, з благодатних місць мандрів, духовної практики й творчості нашого "Міларепи" - Григорія Савича Сковороди. Там і багатосотрічний велетень дуб був донині, у дуплі якого Григорій Савич жив як справжній йоґін, медитував і писав свої прекрасні філософські твори. Чи той дуб встояв тепер цю знавіснілу навалу московської орди, яка навіть ім'я та славу його, нашого Сковороди, привласнила собі як "первава вєлікава русскава філосафа". Тварі.
Тепер, після плюндрування малої батьківщини моєї мами та місця сили нашого Сковороди, полювання на кацапських орків набирає для мене нових обертів надхнення та цілеспрямованості.
Oleksandr Savchuk
Страшна ніч... Потрапив під обстріл і знищений наш улюблений Національний літературно-меморіальний музей Сковороди в Сковородинівці... У грудні відзначаємо 300 років від дня народження мислителя. Тепер ще й Григорій Савич із небесним воїнством за нас.
Поранений працівник музею, мій товариш, сподіваємося на швидке одужання.