Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Ну одужуй скоріш! Питання, вже на часі йти в армію, чи ще не настав час?

:рл: та це т9 на планшете, не астми а «за всіма не встигаєш»
Та я хз я ж присяги не зрікався, за зеленим свистком я там зразу, хоча питання нахера і не стріляти я і в іншому місці можу зараз є. А шо, вам там без мене нудно?

Зи так хто зеленити почав? Чи то у вас в очах?

:рл: та це т9 на планшете, не астми а «за всіма не встигаєш»
Та я хз я ж присяги не зрікався, за зеленим свистком я там зразу, хоча питання нахера і не стріляти я і в іншому місці можу зараз є. А шо, вам там без мене нудно?
Так стріляють, принаймні сьогодні була невеличка війнушка... Ну і так, в реформованій сивим за стандартами нати армії не вистачає (катастрофічно) людей і навіть порохоботи чомусь не йдуть:незнаю:

Зи так хто зеленити почав? Чи то у вас в очах?
Да я ж казав "потихеньку"... вон Авела, пост більш-менш нейтральний про зе написала і ніхто не заперечував... ну все починається з малого:D
ПиСи і це тільки я останні 2 сторінки прочитав, далі не ліз:D

Так стріляють, принаймні сьогодні була невеличка війнушка... Ну і так, в реформованій сивим за стандартами нати армії не вистачає (катастрофічно) людей і навіть порохоботи чомусь не йдуть:незнаю:

Кажуть що вам знов замість меню від сивого з бананами та іншими непотребами знов кашу з макаронів та конских залуп повернули, так що гадаю зараз люди повалять, сам то як, контракт вже подовжив?

Кажуть що вам знов замість меню від сивого з бананами та іншими непотребами знов кашу з макаронів та конских залуп повернули, так що гадаю зараз люди повалять, сам то як, контракт вже подовжив?
Пиздять! Борщ, окрошка, м'ясо, яблука, мед конфети! Причому майже домашня їжа ("майже", тому що в борщ я б квасолю додав би) а так їжа - супер!

Знову алкашня зрадойобська свої фантазії про "позеленіли" в ефір викладує ?
Пиздять! Борщ, окрошка, м'ясо, яблука, мед конфети! Причому майже домашня їжа ("майже", тому що в борщ я б квасолю додав би) а так їжа - супер!
Ти ба ? А ти ж, пизунець, казав що Порох армію розікрав, а воно ба як , реформував, одначе. Тепер би преПЕЗденту підтримувати реформи, які започаткував Порох, а не звертати ці реформи.

всем доброго утра!
смотрю казадоевых нету...
спокойней стало...

14.08.19 09:37 Саудовская Аравия приобрела у Украины 150 ПТРК и свыше 800 ракет к ним на общую сумму более 51 млн долларов.

Я признаю достижения Зеленского, если они будут. Пока, что дешевый цирк, а-ля Лукашенко.

Я признаю достижения Зеленского, если они будут. Пока, что дешевый цирк, а-ля Лукашенко.

Будет продолжать курс Порошенко в НАТО, Евросоюз, усиливать обороноспособность, продолжать реформы, не унижаться перед врагом, отстаивать интересы страны, развивать экономику, подальше отходить от раши, тогда можно поддерживать. А пока да, только цирк.

14.08.19 09:37 Саудовская Аравия приобрела у Украины 150 ПТРК и свыше 800 ракет к ним на общую сумму более 51 млн долларов.
Бариги! :мораль:
А хльопцi голi-босi... Чому не в АТО? Там отойво усе хiба не потрiбно?
Доколє будете розкрадати надлишкове майно???

Всем здрасте! Шо тут? Смотрю перешли на новости из рашки ( по типу "шо там у кацапов?"😋) и начинаете потихоньку переобуваться в зеленое... ну бывает:іржач:

Примеры давай. Ты ж не пиздобол какой-то, за слова свои отвечаешь?)))

Будет продолжать курс Порошенко в НАТО, Евросоюз, усиливать обороноспособность, продолжать реформы, не унижаться перед врагом, отстаивать интересы страны, развивать экономику, подальше отходить от раши, тогда можно поддерживать. А пока да, только цирк.

Чем он тогда будет отличаться от Порошенко?:іржач: Тогда 73% клинических идиотов, проголосуют за следующего, так как Зеленский в таком случае, перестанет их устраивать)

Чем он тогда будет отличаться от Порошенко? Тогда 73% клинических идиотов, проголосуют за следующего, так как Зеленский в таком случае, перестанет их устраивать)
Для этого надо, чтобы нарід 5 лет накачивали ненавистью к нему из каждого утюга.
Но эту ошибку Пороха зекоманда учла в первую же очередь.

13.08.19 10:07 Постпред Зеленского в АРК Кориневич: Украина перекрыла не Днепр, а технологическое сооружение, на это она имеет полное право
Респект. Будуть продовжувати в тому ж дусі, то можна буде поважати нову владу.

Как по мне, то он сказал очевидную речь. Уважать за проявления адекватности?

Та уже встречаются Макрон и хуйло, будут по Украине без шмаркли говорить...

Назад
Зверху Знизу