один ваш шокопидар что натворил на 5 пожизненных
Натворил, ох натворил!
Значить так, цей пост пишу для шибко вумних, які кричать що Порошенко мародер, армію обікрав і так далі.
Ну що, вумняшечки мої, давайте рахувати. Найгучніший скандал про розграбування армії - це скандал зі Свинарчуками, що вони, ніби-то, вкрали чи то 30, чи то 40 тис. доларів. І Порошенко, ясне діло, в долі.
Ок, нехай буде 50.
Добре, якщо це найгучніший скандал, то припустимо, були і менш гучні. Нехай там іще 50 тис. Загалом, пред'ява в 100 000 баксів.
Добре. Тут я знайшов ваш божественний сайт, тсн, ви не зможете йому не повірити. Так там написано, що Порошенко, через свій фонд, виділив на армію 350 млн. грн. (Якщо виникло питання чому через фонд, а не з кармана, то ти не вумний, а тупий. Тому, геть з допису, я звертаюсь до вумних).
Отже, 350 млн. грн. вложити особисто (а це майже 14 млн $), а вкрасти 100 тисяч і розділити їх зі Свинарчуками?
Та щоб ти загубив 14 млн $, а знайшов 100 тисяч та ще й поділився з кумом.
То хто є хто? Порошенко мародер, чи ти тупориле чмо, що повірило пропаганді?
Даю скріншот новини, а то плюси вони такі, можуть підправити.
Захочеш, новину сам знайдеш на сайті тсн. Але ти ж навіть шукати не будеш. Ти ж не звик перевіряти інфо. Ти ж дуже вумний.
Чи все ж таки перевіриш?
P.S. А для тих, у кого в голові переплуталися і коні і люди і мухи і котлети, наголошую, Благодійний фонд Порошенка заснований 03.02.2000 року, код ЕДРПОУ 21692539 не фінансується з державного бюджету.
ПыСы: злые языки утверждают, что "мародёр" уволитл Свинарчука, а новая и прогрессивная власть восстановила его в должности. БрешутЬ?