- Повідом.
- 18079
Я к букмейкерам хожу заряжаться оптимизмом. Они рискуют своими деньгами, в отличии от продажных социологов.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
И что там по ссылке?
Та то опитування , в якому кожен з нас може приймати участь. Там ви самі кнопку жмете. Хоча, я розумію шо воно не відображає того що поза інтернетом.Я к букмейкерам хожу заряжаться оптимизмом.
а так хотілося оптимізму )))Хуйня все эти опросы в электронном виде.. Пусть зайдут в электричку пригородную , и там сделают опрос.
Та то опитування , в якому кожен з нас може приймати участь. Там ви самі кнопку жмете. Хоча, я розумію шо воно не відображає того що поза інтернетом.
Таке опитування є і на Донецькому форумі, і на багатьох інших. І там де більшість учасників форумів займають проукраїнську позицію, всі ті опитування на користь Порошенка. А те опитування , на яке я посилався, то таки не з форумів.Так на ХФ такой опрос уж есть.
а так хотілося оптимізму )))
Я чогось більше переймаюсь тими , хто в соцмережах не сидить, а таких більшість. А те що у нас пишуть в пресі і показують по ТВ, ота більшість бачить і читає. І коли з такими, "не знаю як, але не так" спілкуєшся, то переконати їх дуже важко, бо вони по телевізору бачили зовсім інше.Гівно забродить в мережах.
Я чогось більше переймаюсь тими , хто в соцмережах не сидить, а таких більшість. А те що у нас пишуть в пресі і показують по ТВ, ота більшість бачить і читає. І коли з такими, "не знаю як, але не так" спілкуєшся, то переконати їх дуже важко, бо вони по телевізору бачили зовсім інше.
Шо за упаднические настроения? Будем надеяться , что идиотов в стране таки меньшинство.
))) Та тут не знаєш, де впадеш. Можна вийти на вулицю, просто з сосідами язик почесати, і почути таке, що в голову не вкладається.пс І нафік я в тій електричці проїхався ?..
Та ото ж. Я ж не тільки про інтернет-мережі мав на увазі . Є й телевізійні мережі, є базарні мережі )) , а є й "електричні"
пс І нафік я в тій електричці проїхався ?..
Завтра в нашу область Президент завітає. Дочка з зятем працюють на АЕС. Недавно звонили, казали шо має і до них приїхати. А я то домую, чого це так жваво ремонтні бригади на дорозі в сторону Миколаєва працюють.))) Частіше б Президент до нас приїзжав.)))А если летом сделают дорогу в Феськи, то и с выборами в Раду все буде добре
Гы... так я тоже уже типа молодой, но пенс. Пару недель назад первую пенсию получил.Но чё то , чует моё сердце, шо я как молодой, с шаровыми пару тыщ гривен таки пролечу.)))Сейчас пенсам вкинут бабла, настроения поменяются.
Завтра в нашу область Президент завітає. Дочка з зятем працюють на АЕС. Недавно звонили, казали шо має і до них приїхати. А я то домую, чого це так жваво ремонтні бригади на дорозі в сторону Миколаєва працюють.))) Частіше б Президент до нас приїзжав.)))
ОПИТУВАННЯ
За кого ви голосуватимете на президентських виборах 31 березня? Повний текст читайте тут:⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Це, шоб поптимізму трохи добавити)))
Я на неділі , що пройшла, їздив в обласний центр, по роботі. На дорозі бачив, як мінімум шість бригад, які займалися ремонтом, при тому при участі більш сучасної техніки і технології.Я сам по фаху інженер будівельник. То можу сказати, що дорожні роботи проводились при нормальних умовах. В крайньому разі, в той день, коли я сам то все бачив.І хочеться вірити, що все буде таки добре.Але від вболівань чи переживань ні куди не дінешся.а погода у вас дозволяє дорожні роботи? До речі, березень наче має бути теплим. Це я щодо платіжок за тепло і газ. Згадайте, коли здавалось, що вже ВСЕ, держава висіла на волоску, ставалось чудо. Все буде добре.