Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Ну смех смехом,а к следующему году на 20+8. Мне всё равно,я не курю,а вот курильщики будут немного в обиде.Завтра посмотрим,может это не то,посмотрел ,Сегодня больше всего тему будирует,и ещё российский сайт.

так що, табакомайдан? а кинув палити коли ціна за пачку мальбори сягнула 12 грн. бачив на тижні що зараз пачка 38грн якщо не поміляюсь. у Німетчині купляв по 4 ойро пачка - ну і в нас десь до такого може дойти. хорошо це чі погано я хз. вважаю що добре.

Заказная статья,этого не будет...
Нашому теляті вовка зїсти...
Так це має відбуватися і зараз. Дехто забуває і, таки, наривається на сплату, але таких десь промілє... Більшість же подібних операцій проходить повз податкову... Тут малий і середній бізнес у тіні відсотків на 50-70, що вже про блошиний згадувати...

Взлететь на воздух таки больше.

В каком плане эффективных? Посмотрите почём покупается энергия по зелёному тарифу.Пока это ,по крайней мере наших условиях,планово-убыточное дотируемое направление. Боюсь что в мире ,скорей всего,тоже. Далее.Помните про то что акки теряют ёмкость со временем? Так вот солнечные батареи тоже деградируют,и примерно за то-же время. Ветряная энергетика. Там помимо стоимости ещё проблема непостоянства отдаваемой мощности. Далее экологичнсть. Если электромобиль не выкинул вредности в атмосферу в городе то это не значит что их не выкинула электростанция за городом. С каждым преобразованием теряется энергия,а при производстве и передаче до конкретного электромобиля этих преобразований дофига и больше.В качестве развлекалки.Смотрите,трансформатор гудит бывает,правда,заметили? Так вот это гудение ни что иное как звуковые волны,на создание которых тоже тратится энергия,а значит это потери) Мизер конечно там,это я в шутку.Но тем не менее мест таких потерь пока энергия сожжённой условной единицы топлива дойдёт в виде электричества до зарядной станции масса. Вот и возможно что выгодней получать энергию в удобной форме как можно ближе к месту потребления. То есть так как и нынче в традиционных автомобилях.
Пропущен момент, что при производстве солнечных панелей тратиться энергия, причем по большей части от тепловых станций (пока) . И да солнечные элементы не вечны и имеют неизбежное падение КПД со временем. Мир несовершенен, но тенденция экологически чистых энергий нам выгодна.

Трошки розкажу шо в нас в Литві.
Ті цигарки які я палю "winston white" коштували 4 роки назад 2.20є зараз 3.40є.
Сплачуємо пвм на любі товари,був 18% зараз 21%,це добре бо чорна бухгалтерія все одно є,викорінити повністю не вдається.Це наш менталітет.
Майданів ніяких не має,мінімалка 380є чекаємо на 500є,вже казали, но поки мовчать,ціни знов полізуть вверх.
Ось так живемо.
Та ще спиртні також подорожчали на 10%.

Трошки розкажу шо в нас в Литві.
Ті цигарки які я палю "winston white" коштували 4 роки назад 2.20є зараз 3.40є.
Сплачуємо пвм на любі товари,був 18% зараз 21%,це добре бо чорна бухгалтерія все одно є,викорінити повністю не вдається.Це наш менталітет.
Майданів ніяких не має,мінімалка 380є чекаємо на 500є,вже казали, но поки мовчать,ціни знов полізуть вверх.
Ось так живемо.

Соотношение цены на сигареты к минималке - как в Украине. У нас минималка 3200 пачка сигарет +- 30 грн
ПС Вибачаюсь за російську..

Соотношение цены на сигареты к минималке - как в Украине. У нас минималка 3200 пачка сигарет +- 30 грн
:пиво:

Нам зовсім питущим і курящим,:D обіцяли бойню зробити, по новому році в на балкона неможна буде курити,парках також.:D
Я тільки за може кину палити,а то дихати вже нема чим.А випивка буде космічно не досягаєма.:D

Да оно и по 32 грн сильно не покуришь. Я хоть трезвым курить уже 15 лет как бросил - но как выпью - смолю как паровоз. И жена курит. Купил ей вейп, и знаете - нормально работает. Теперь как выпью - тока его и дую, и утром ни кашля тебе, ни голова не болит как от сигарет. Плюс можно дома курить. Ну и по деньгам 100 грн в месяц.

-Ваш сын что - курит?
-Только когда выпьет.
-Так он ещё и пьёт?
-Ну, когда в карты проиграет... :)

Я тоже в машине и дома дую в електродудку) с 2012-го..
А на политинформациях:) и всяких планерках выкуриваю
пару сигар под кофе и под попиздеть.
Получается штук 5 сиг в день.

при закате совка самые современные станции были запорожского производства-как раз попал в переходной период от обычных дипольных антенн до фазных решеток-но поцепить метровый излучатель на раму краза-эт по моему перебор!Снимки расположены по порядку их изготовления-П-18(средина 70-х),Оборона(начало 80-х),55ж6(конец 80-х,сча кацапами перемаркирована в Небо-У),ну и современная модификация МР-18.

Вкладення

• 333e3202878f0c2f49ccb1f4e6dc5ed4.webp
    333e3202878f0c2f49ccb1f4e6dc5ed4.webp
    59.2 КБ · Перегляди: 376
  • rls_oborona-14.webp
    rls_oborona-14.webp
    38.9 КБ · Перегляди: 384
  • 95cede4ae078acce5051df944672f.webp
    95cede4ae078acce5051df944672f.webp
    20.5 КБ · Перегляди: 375
  • mr-1_1.webp
    mr-1_1.webp
    128.2 КБ · Перегляди: 368
Іван Виговський
Пост ненависті...
Перше вересня. Десь в сільській школі. Після лінійки...
По коридору школи ходять проектанти і сільський голова. Держава виділила близько 10 мільйонів гривень на заміну вікон, утеплення і заміну даху, утеплення фасаду, ремонт туалетів, роздягалень, душових, оздоблення внутрішніх коридорів. Десять мільйонів - то здається тільки перший транш.
Учительська тієї ж школи. Дві вчителиці на чому світ клянуть Порошенка..
Заходить мій товариш і каже:
- Чого ви казитесь? У нас війна, а за один рік грошей на школу виділено більше, ніж за попередні 50.
Вчителиці зриваються на крик:
- А собі вони скільки нахапали???
Питання одне:
Коли ви, блять, повиздихаєте?
Р.С. Товариш каже, що влітку школа отримала чотири мультимедійні дошки з проекторами і ноутами. Зовсім невелика сільська школа. Полісся...

jeeg2f.webp

e2cccg.webp

bghfb3.webp

ПІВРОКУ ПІСЛЯ ЗАХОПЛЕННЯ. ЯК ПРАЦЮЄ ПРОМИСЛОВІСТЬ В «ДНР» (АНАЛІТИЧНИЙ ЗВІТ)
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Бутусов і Іловайськ
01.09.2017 Дмитро Вовнянко 1--- Іловайськ
Дмитро Вовнянко

Цитую: “Надвечір 20 серпня мені зателефонував полковник МВС Володимир Павлович Гриняк, який був посередником між МВС та Збройними силами України в штабі АТО. Він наказав нам готуватися, щоб незабаром вирушити на зачистку Іловайська. Після нього двічі чи тричі телефонував журналіст Юрій Бутусов зі словами: «Андрей, ты где? Ты нам тут очень нужен», маючи на увазі Іловайськ…” – інтерв’ю Андрія Тетерука, командира бату “Миротворець” журналу “Український тиждень”.

Вас нічого не здивувало? Тоді питання, а якого журналіст Бутусов дзвонив комбату Тетеруку? Ким був журналіст Бутусов в Іловайську? Представником преси – тобто пасивним спостерігачем і висвітлювачем? Чи – активним учасником подій? А яким саме? І навіщо воно йому знадобилося?

Дзвонити командиру іншого бату і дізнаватися його плани – робота штабного офіцера, але аж ніяк не журналіста. З власного досвіду я стверджую, у будь-якому підрозділі де я перебував, журналіста набагато більш впливового ніж редактор інтернет-видання “Цензор”, в разі втручання в роботу штабу просто послали б – в дуже далеку пішу еротичну пригоду.

Та й не полізли б вони самі – на кой воно їм треба? Своїх проблем бракує, чи що?

Очевидно, частка участі журналіста Бутусова в подіях Іловайська значно більша, ніж просто участь журналіста. А коли так – виникає неабияке питання про міру його участі і причини його активності нині.

Якою ж саме була його частка – дослідники обов’язково встановлять. Це я вам обіцяю, як людина яка порпанням у військовій історії займається від часів школи.

Знаходиться все.

Mykhaylo Demkiv‏ @demkiv_m 1 сент.
Еще
МЕГА перемога від #НБУ!!
Україна стає однією з декількох країн світу де є щомісячна публікація фін. звітності банків

Національний банк розпочне щомісячну публікацію фінансової звітності банків

31.08.2017
прес-реліз

Національний банк України з вересня 2017 року розпочне регулярне оприлюднення інформації про індивідуальні показники діяльності банків щомісячно. Публікація здійснюватиметься у розділі "Статистика" офіційного інтернет-представництва НБУ.

Інформація надаватиметься у розрізі кожного банку та міститиме:

оборотно-сальдовий баланс;

структуру кредитів, наданих фізичним особам та суб’єктам господарювання, за класами (відповідно до Положення про визначення банками України розміру кредитного ризику за активними банківськими операціями);

розподіл кредитів суб’єктам господарювання за видами економічної діяльності (щороку).

Розширення обсягу відкритої для широкого загалу звітності банків дасть змогу клієнтам та інвесторам більш повно оцінювати фінансовий стан окремих фінансових установ, приймати зважені рішення про співпрацю із ними, зокрема про розміщення депозитів. Розкриття інформації також забезпечить більшу прозорість діяльності окремих банків та банківського сектору в цілому.

Додатково НБУ планує від початку 2018 року оприлюднювати звіти про структуру регулятивного капіталу у розрізі окремих банків.

Публікація згаданої інформації передбачена постановою Правління НБУ №85 від 31 серпня 2017 року.

Всем курящим желаю бросить курить, а тем, кто не может - переходите на ICOS . Меньше вреда и практически без запаха и дыма.

Ви ще не знає те що в нас закон вийшов 3 роки назад,про 1 ,2 вересня.
Не продають ніде спиртних напоїв і в бабусі також не купиш, штрафами за трахають хунта литовська.:D О так сидимо 2 дні тверезі.:D:пиво:

бггггг

Татьяна Карлова
14 год · Lviv, Lviv Oblast
Мертвое море видел ? Я задушил !

deag3b.webp

Ви ще не знає те що в нас закон вийшов 3 роки назад,про 1 ,2 вересня.
Не продають ніде спиртних напоїв і в бабусі також не купиш, штрафами за трахають хунта литовська. О так сидимо 2 дні тверез
не ну а для себя ,без цели перепродажи можно гнать?думаю реанимировать свой самогонный аппарат начала 90-х.

не ну а для себя ,без цели перепродажи можно гнать?думаю реанимировать свой самогонный аппарат начала 90-х.
Читай уважно,замучають штрафами і цукор дорогий,краще і дешевше не пити.А ще мідь дорога.
В нас розвідка працює добре,ні хрена не вийде.:D

Всем курящим желаю бросить курить, а тем, кто не может - переходите на ICOS . Меньше вреда и практически без запаха и дыма.

дорого((( даже при сравнении с ценами на обычные сигареты дорого(
Стараюсь пока меньше и очень надеюсь, что получится избавиться((

jhgbe1.webp

:D

Урядовий портал Головна Новини Міністерств та відомств В Україні створено унікальний тренажерний комплекс підготовки персоналу для атомної енергетики

В Україні створено унікальний тренажерний комплекс підготовки персоналу для атомної енергетики
01.09.2017 | 17:48
МІНІСТЕРСТВО ЕНЕРГЕТИКИ ТА ВУГІЛЬНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ

1 вересня 2017 на базі навчально-тренувального центру ВП «Запорізька АЕС» урочисто відкрито тренажерний комплекс спеціальної підготовки ремонтного персоналу для атомної енергетики, який є повномасштабним тренажером реакторної установки енергоблока ВВЕР-1000.
Сьогодні розпочинається дослідна експлуатація, протягом якої будуть виконані налагоджувальні роботи, після завершення яких тренажерний комплекс зможе приймати на навчання не лише персонал українських атомних електростанцій, а й іноземних фахівців.
У офіційній церемонії відкриття, що відбулась на майданчику Запорізької АЕС, взяли участь директор департаменту ядерної енергетики та атомно-промислового комплексу Міненерговугілля України Григорій Плачков, представники ЄК, ВАО АЕС, делегація НАЕК «Енергоатом» на чолі з президентом Юрієм Недашковським, представники обласних та місцевих органів влади Символічно, що подія відбулась саме у День знань.
Вітаючи колектив Енергоатому із значною подією, Григорій Плачков наголосив: «Від імені Міністерства енергетики та вугільної промисловості, від імені Міністра Ігоря Насалика прийміть вітання з завершенням такого важливого об’єкта. Хочу подякувати колектив ЗАЕС, колектив Енергоатома за виконану роботу».
Учасники заходу у виступах відзначили важливість відкриття тренажерного комплексу для підготовки персоналу. Президент НАЕК «Енергоатом» Ю.Недашковський зазначив, що ідея створення такого комплексу зародилася давно. «Я пригадую середину 90-років, коли зародилась ця ідея зібрати обладнання першого контуру та застосувати його для підготовки нашого ремонтного персоналу. І сьогодні ця ідея втілилася в життя. Вона втілилась руками колективу Запорізької АЕС, будівельників за допомогою Європейської Комісії, яка фінансувала проект», - наголосив керівник компанії..
«Безпечний персонал можливо отримати шляхом навчання і вдосконалення його навичок. За допомогою нашого комплексу підготовки ремонтного персоналу перед нами відкриваються нові обрії, за допомогою яких ми будемо поліпшувати постійно роботу з нашим персоналом та відповідно підвищувати і рівень безпеки нашої станції», - відзначив у виступі генеральний директор ВП «Запорізька АЕС» Олександр Остаповець.
Фінансований спільно Європейською Комісією та Урядом України, тренажерний комплекс НАЕК «Енергоатом» є сучасною навчальною базою для підготовки у сфері техобслуговування й ремонту ядерного енергоблока. Для тренажерного комплексу за сприяння Єврокомісії поставлені 4 тренажери, промислові та офісні меблі, комп’ютерна та проекційна техніка та інше обладнання для 22 навчальних лабораторій і передані кращі світові методології навчання ремонтного персоналу компанії-оператора АЕС .
Тренажерний комплекс здійснюватиме навчання з питань технічного обслуговування й ремонту з урахуванням передової світової практики для ремонтного персоналу ядерних енергоблоків типу ВВЕР-1000 компанії, які розташовані на чотирьох атомних електростанціях України. .
Завдяки застосуванню цілої низки повномасштабних моделей обладнання, перший у своєму роді тренажер реакторної установки атомного енергоблока, який є в розпорядженні навчального центру, сприятиме підготовці й підвищенню кваліфікації ремонтного персоналу, що дозволить виконувати операції з техобслуговування й ремонту на встановленому діючому обладнанні відповідно до найвищих стандартів, як з погляду забезпечення безпеки ремонтного персоналу, так і з погляду забезпечення працездатності обладнання, що обслуговується.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу