Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
ООН має достатньо доказів для засудження Асада за військові злочини
Комісія ООН з питань розслідування подій в Сирії зібрала достатньо доказів, щоб засудити президента Башара Асада за військові злочини.

Про це заявила член комісії Карла дель Понте в інтерв’ю швейцарським ЗМІ, – повідомляє*Reuters.

70-річна дель Понте минулого тижня оголосила, що відмовляється від місця у комісії через розчарування нездатністю Ради Безпеки ООН продовжувати роботу комісії шляхом створення спеціального трибуналу для Сирії, який міг би спробувати засудити військових злочинців.

Відповідаючи на запитання про те, чи є достатньо доказів для того, щоб засудити Асада за військові злочини, вона сказала: «Так, я впевнена, що справа готова. Саме тому ситуація настільки розчаровує. Незважаючи на це, немає прокурора та немає суду».

Сирійський уряд заперечує повідомлення комісії, яка заявляє про широкомасштабні військові злочини, вчинені державними збройними силами та службами безпеки Сирії.

Незважаючи на те, що ООН створює новий орган для підготовки судового переслідування, немає жодних ознак того, що буде створений суд для розгляду військових злочинів, вчинених за роки війни. Крім того, Радбез ООН не має наміру звертатися до Міжнародного кримінального суду в Гаазі.

«Протягом шести років комісія розслідувала: тепер прокурор повинен продовжувати свою роботу і приводити військових злочинців до спеціального суду, але це саме те, що блокує Росія своїм правом вето в Раді Безпеки ООН», – сказала Дель Понте. Читайте більше тут:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Шкварки News‏ @ShkvarkiUA 19 мин.19 минут назад
Еще
Только Витя и Толя смогут нас спасти от краха!!!
Больше некому! Инфа 147%
bge2hc.webp

Хуевая Попасная‏ @hu_popa 12 мин.12 минут назад
Еще
Впервые за полгода увидела тв
На ньюсван Пиховшек со своей передачей!
Что серьезно???
Бля...
Я в шоке.

кхм.. "тяжелая вода" - єто термин атомной физики.
А шо там вымораживали обычные обыватели сесесеровских водопроводных сетей... Но, було таке мнение, шо если воду кипятить больше одного раза, то она становится тяжелой. ;)
ЗЫ. Кажный совецкий гражданин обязан был собрать атомну бондбу, но при ентом секрет.. - это секрет ))

Дык в обычной водопроводной воде есть мизерная доля тяжёлой воды. Но вот извлечь не так просто. И там способ заморочливый,с многоступенчатым обогащением.

Бгг)
DW (на русском)‏Подлинная учетная запись
@dw_russian

Для обвинительного приговора Асаду есть достаточно доказательств. Но трибунал не созывается из-за вето россии - ООН

НА МАРИУПОЛЬСКОМ БЛОКПОСТУ ЗАДЕРЖАЛИ ИНФОРМАТОРА БОЕВИКОВ, - ПОЛИЦИЯ

Опубликовано: Воскресенье, 13 августа 2017 18:17
В Донецкой области на Мариупольском блокпосту был задержан информатор боевиков террористической организации "ДНР".

Об этом сообщает пресс-служба полиции в Донецкой области.

"1,5 года житель Волновахского района, сидя дома, передавал данные о ротации украинских военных и передвижении техники украинской армии террористической группировке", - говорится в сообщении.

Согласно информации, при попытке пересечения стоп-контроля в Мариуполе он был задержан и доставлен в Кальмиусское отделение полиции.

"В начале вооруженного противостояния у 43-летнего жителя села Веселое произошел конфликт с военнослужащими. Затаив обиду, мужчина долго думал, как отомстить, и, в конце концов, придумал. Далее, каждый раз звоня своему давнему товарищу по прозвищу "Атаман", при разговоре рассказывал, что в конкретное время мимо его дома проехала военная колонна. Информировал обо всем в подробностях: количественный состав техники и личного состава, направление движения и предполагаемое место дальнейшей дислокации", - говорится в сообщении полиции.

В данный момент решается вопрос об открытии уголовного производства по ч. 1 ст. 256 ("Содействие участникам преступных организаций и сокрытие их преступной деятельности") Уголовного кодекса Украины.

Читай, страдай‏ @Spasipamagi 45 мин.45 минут назад
Еще
Саакашвили:
- в моих планах освободить Украину от молдавских и донецких олигархов!

Где дно? Через сколько ты будешь про ж*дов рассказывать?

Ukr_Che‏ @Ukr_Che 41 мин.41 минуту назад
Еще
Бровари. "Епіцентр". Шкільний ярмарок.
dfe0gh.webp

Промисловий Портал‏ @ua_industrial 23 ч.23 часа назад
Еще
Український цукор хочуть продавати в супермаркетах Скандинавії

Крым. Реалии‏Подлинная учетная запись @krymrealii 9 мин.9 минут назад
Еще
В Киеве проходит благотворительный аукцион в поддержку украинских политузников Кремля

Я – патріот, який хоче щастя для України, – тенісист Стаховський після перемоги

Сергій Стаховський

Відомий український тенісист Сергій Стаховський присвятив Україні свою перемогу на турнірі серії ATP Challenger Tour у Словенії.

Відповідні слова він виголосив одразу після тріумфу, передає УНІАН.

Я українець і почуваюся українцем, патріотом. Ці останні чотири роки моя країна проходить через дуже важкий період, тому моя перемога – це свого роду також вшанування і моєї країни. Не треба вважати мене націоналістом, я – просто патріотичний українець, який сподівається, що в моїй країні все буде краще, війна на сході закінчиться, і зрештою ми всі будемо щасливим,
– зауважив спортсмен.

Читайте також: "Виграємо Євро – виголю тризуб на потилиці". Сергій Стаховський – про теніс із Ребровим, любов до "Динамо" і бан для російських медіа

Додамо, що у фінальній грі змагань українець зустрічався з італійцем Маттео Барреттіні – поєдинок тривав більше двох з половиною годин і у підсумку Стаховський переміг із рахунком 6:7(4:7), 7:6 (8:6), 6:3.

"У нас була хороша підтримка, було дуже приємно грати за заповнених трибун. Заради цього ми виступаємо. Було кумедно, люди кричали щось на кшталт: "Ти обіграв Роджера, ти можеш будь-кого обіграти". Це так, але зараз в тенісі існує велика конкуренція, високий рівень, і тенісист з топ-50 може перемогти суперника з будь-яким рейтингом. Тому це все важко, але я радий, що зміг утримати свій рівень і успішно закінчити матч", – прокоментував фінал український тенісист.

Зауважимо, що ця перемога дозволила Стаховському повернутися до сотні найкращих тенісистів світу – наразі у рейтингу АТР він посідає 99-ту сходинку.

Читайте також: Неймовірні тріумфи українських тенісистів: Долгополов вслід за Світоліною святкує перемогу

"Повернення у топ-100? Зараз проходить багато турнірів, не будемо квапити події, хтось може мене обійти. Я отримав свої 80 очок, вони допоможуть мені кудись піднятися і, я сподіваюся, що з цього моменту та надалі буду продовжувати йти вгору. Це нічого не змінить у моєму розкладі, далі я вирушаю виступати в Азію. Але це допоможе бути в основі на US Open, бути в посіві в Азії", – підкреслив він.

Назад
Зверху Знизу