Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А разве не минюст регулирует деятельность этих организаций? И как е-декларация которая показывает состояние сотрудника может отражать деятельность организации? Я думаю, вы смешали два разных понятия.Я вот хочу знать если организация "русский мир" выделяет гранты на содержание православных газет в Украине например.
Ірина НікаЯ думаю
Кстати, ночью часы переводим.
спасибо, что напомнила, а то " тут помню, тут не помню"!
Добрий ранок! Ось не втрималася, залізла у ФБ зранку... А тут як завжди...
Скажу про те, що сама бачила.
Військова частина, яка була розташована в Балаклії біля складу боєприпасів, організовано вийшла, вивела всю техніку (А техніка у них дуууже серйозна), ввечері вони вже були на новому місці дислокації, не дивлячись на те, що їхній командир був у геть іншому місці і сходив з розуму у телефонному режимі. Втрат особового складу немає. Срочників вивезли одразу.
Коли ми до них доїхали, щоб передати необхідні речі, вони були бадьорі, тверезі та повністю боєздатні.
Маю можливість порівняти з аналогічною ситуацією в Сватовому. Небо й земля.
В частині цивільного населення теж.
Звісно, хотілося б, щоб таких ситуацій взагалі не виникало, але ж рушниця іноді стріляє... В бідній воюючій країні навіть частіш ніж іноді...
Долати наслідки майже навчилися. Тепер би навчитися попереджувати.
Сподіваюся, що навчимось.
Фото не буде.
Всім гарного дня!