У Казахстані суд засудив до 21 року колонії суворого режиму бізнесмена Тохтара Тулешова, визнавши його винним у підготовці державного перевороту.
Як повідомляє Казахстанська служба Радіо Свобода, суд також постановив конфіскувати майно у засудженого і на довічно позбавити його права займати керівні посади в комерційних і громадських організаціях. Крім цього, суд звернувся до президента Казахстану з проханням позбавити бізнесмена Ордена пошани.
Тулешов був заарештований у січні 2016 року. У липні його звинуватили в підготовці держперевороту в Казахстані. Разом із бізнесменом під варту взяли кількох високопоставлених чиновників і військових.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Президент України Петро Порошенко підпише указ про звільнення Міхеїла Саакашвілі з посади голови Одеської обласної державної адміністрації, якщо український уряд внесе відповідне подання. Про це повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі адміністрації президента України в понеділок.
"Якщо Кабінет міністрів України внесе подання, президент України підпише відставку Міхеїла Саакашвілі. При цьому будуть проаналізовані реальні підстави для його звільнення", - ідеться в повідомленні.
Ну, ахуеть, кричали гости((( Объяснил он. Не вижу, говорит, смысла. Пипеееец.
Народный депутат Дмитрий Ярош объяснил, почему он посетил лишь 5% из всех пленарных заседаний в Верховной Раде
Об этом он рассказал в интервью «Украинской Правде».
«Когда я не вижу необходимости находиться там, то чего сидеть. Я не раз говорил, что от отдельного внефракционного депутата не зависит ничего. Ну, посижу, послушаю, кнопку понажимаю. И что? Я это время лучше использую то полезнее», — говорит Ярош
По словам нардепа, когда он избирался, он заявлял, что в течение 80% времени будет отдавать предпочтение военным вопросам.
«Главное требование моих избирателей было — не впустить войну на округ, который граничит с Донецкой областью. И нам удается выполнять эту задачу. Поэтому здесь я притеснений совести нет», — сказал он.