Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Подряпиною Добкін похвалився у своєму Twitter.

"Африканська чума б'є по переніссі! Намагався брати участь у санвідстрілі. Приціл був за чуму. Хто мисливець – той зрозуміє", – підписав нардеп епічну світлину.

06574ebcf182.jpg

Зрозуміємо. Охота на кабана еще не открыта, а так называемый "санитарный отстрел", это официальное прикрытие для царской охоты.

Или Добкин невьебаться санитар леса?

Вот ща сижу и вижу. Егерю ставят задачу - отстрелять две головы на анализы. И егерь такой звонит Добкину - Миша, мы тут добровольцев собираем (при санитарном отстреле мясо идет на анализы и в утиль), ты не хочешь поучавствовать бесплатно? Миша такой - да какие вопросы? Я всегда готов бесплатно поработать на благо отечественной ветеринарии.

Никуясе Надя отожгла. Шо за день такой, Федос признался, что социальная революция из-за него буксует, Надя на вентилятор смачно бросила:
Цитата:
"Я зустрічалась з людьми, які доволі недавно тримали мене в полоні – люди зрозуміли, що таке Росія і з чим вони мають справу, – сказала Надія Савченко. За її словами, приблизно 70% людей і навіть ті, що тримали її в полоні, шкодують про те, що підняли зброю і хотіли б повернутись в Україну, але це вже не так просто. Бо в армії так званих "ЛНР/ДНР" командиром кожного підрозділу стоїть російський офіцер і в цей підрозділ йдуть служити люди, тому що в цих названих і окупованих територіях бідність і людям для того, щоб їсти треба йти за 15 тисяч рублів служити в російську армію"
т.е. теперь эта блядь на жалость давит? типа сепары же не убийцы и бандиты, просто им жить не на что, вот и идут служить в армию Дыры за 15000 рублей... дескать примите их обратно, дайте каждому по 6000грн (15000 рублей), и они сразу снова станут законопослушными гражданами Украины! а лучше не 6000 дайте, а 60000... ну что б уже наверняка! а то, что убивали и убивают - так то ж всё фигня! просто люди запутались и ошиблись... надо понять и простить... сука конченая :відстій:

xуйло сказал, что в этом году на рф будет рекордно низкая инфляция, а в следующем они выйдут на 4%, еще ниже. ничёнепонимаю
а что непонятного? денег нет у населения, плюс зажали экономику в тиски - откуда инфляции быть? странно, что всего 4% наобещал... мог вообще сказать, что -1000% будет :D

xуйло сказал, что в этом году на рф будет рекордно низкая инфляция, а в следующем они выйдут на 4%, еще ниже. ничёнепонимаю
Курс искусственно держат а сами как енакиевский в предчуствии грандиозного шухера обналичиваются и переводят деньгу в тихую гавань?Как вариант.

Roman Skrypin
‏@skrypin
Рахувати "бюлетені"... Цього було мало? Ну, Настя Станко, ще поцілуй його в сраку й зроби йому свій фірмовий "омлєт". Геть зовсім їбанулись
Cujgeg6WEAAHf9l.webp

Местная вата дрочит на Савченко. "Вот один нормальный чел в Раде..." Это должно о чём-то говорить. Что до убийц и бандитов за 15 рублей, то пулю в затылок рос. офицеру и на программу "вернись домой" или как её там... Ну или рапорт и той же дорогой, только в гражданке. Вариантов - море. Для тех, ому это надо.

Меркель і Олланд не змогли домовитися з Путіним про дату «нормандської зустрічі»
Західні лідери країн-учасниць «нормандської четвірки» обговорили в середу з російським президентом стан виконання Мінських угод від перемир'я до виборів, і не змогли затвердити дату нової зустрічі.

Про це, як повідомляє кореспондент Укрінформу в ФРН, поінформував офіційний представник уряду Штеффен Зайберт.

“В центрі уваги стояло питання виконання Мінських домовленостей в Україні, в особливості, зміцнення режиму перемир'я, розведення військ і необхідні подальші кроки аж до можливості проведення місцевих виборів», - назвав Зайберт основні теми розмови федерального канцлера Ангели Меркель і президента Франції Франсуа Олланда з президентом Росії Володимиром Путіним.

Сторони підкреслили важливість подальшої роботи зі створення умов для можливої зустрічі глав держав та урядів у так званому «нормандському форматі», повідомив прес-секретар. Лідери погодилися з тим, що для цього має бути досягнутий прогрес як в питанні безпеки, так і в політичних аспектах. «Рішення про проведення такої зустрічі прийнято не було», - сказав він.

Ще однією темою розмови стала ситуація в Сирії. Канцлер і президент Франції ще раз підкреслили актуальність припинення вогню і забезпечення доступу до гуманітарної допомоги, щоб полегшити страждання населення.

Раніше цього дня на брифінгу Зайберт підкреслив, що інформація про можливий саміті в Берліні 19 жовтня виходила не від німецької сторони.

У той же час, прес-служба Кремля "помітила" лише частину бесіди на вищому рівні. Так, РІА новості повідомляє, що "лідери обмінялися думками щодо сирійської проблематики", і "зауважили важливість координації зусиль у боротьбі проти терористичної загрози", ані словом не згадуючи про проблематику мінських домовленостей.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) повідомило, що останнім днем подання електронних декларацій за 2015 рік для посадовців є 30 жовтня 2016 року.

Детальніше читайте на УНІАН:

т.е. теперь эта блядь на жалость давит? типа сепары же не убийцы и бандиты, просто им жить не на что, вот и идут служить в армию Дыры за 15000 рублей... дескать примите их обратно, дайте каждому по 6000грн (15000 рублей), и они сразу снова станут законопослушными гражданами Украины! а лучше не 6000 дайте, а 60000... ну что б уже наверняка! а то, что убивали и убивают - так то ж всё фигня! просто люди запутались и ошиблись... надо понять и простить... сука конченая
Для ПАРЕ речь как раз ей неплохую подготовили.Прочитай по ссылке полностью.Без эмоций.

Різаненко розповів, як контролюватимуть правдивість е-декларацій

CulCDXYXgAAd9Du.webp

Dmitro Vovnyanko
9 год. ·
Дорогий зрадофіле! Ти мені дуже цінний!
Читати тебе я не просто люблю - потребую. Ти для мене як балласт, що не дає перекинутися від власної плавучості. Ти - той, хто надає мені здатності бачити масштабну картину світу.
Я дуже боюся захопитися власним оптимізмом, і одного разу перестати бачити світ у всіх його деталях. Не тільки світ - але й тіні...
Але тут на допомогу приходиш ти. І прочитавши тебе, я вочевидь бачу: тут - мура, тут - фігня, тут - справді проблема, а отут і самому не зле підтримати.
Але от приходиш ти до мене - і вивалюєш мені в коменти весь свій об'ємний "символ віри": Порох - брехло, обіцяв АТО за місяць, обіцяв по 1000 кожному бійцю, поліція - тупа, "гелетейка" - мура, талан - лайно, Кононенко - корупціонер, Муженко винний в Іловайську, Дебальцево здали, і-що-ти-там-ще-для-себе-повторюєш...
І от дивлюся я на весь цей твій "плач Ярославни" і не просто знаю, що тобі відповісти. Я знаю що саме ти відповісиш мені на мої заперечення. І що відповісиш на наступні. І що казатимеш далі...
Перед моїми очима постають 4-6 годин мого життя, які мусять бути просто змарновані - бо я муситиму присвятити їх тобі, аби НІ В ЧОМУ тебе не переконати.
Розумієш, я вже багато років рублюся на форумах і чатах, і передбачити тривалість і характер суперечки можу з перших же постів.
А мені, розумієш, шкода своїх 4-6 годин. Я не маю зайвих 4-6 годин, аби витрачати їх на кожного зрадофіла. Я працювати мушу. Я сім'ю маю. Мені не платять за ФБ-діяльність, всупереч твоїй глибокій у те вірі.
Проігнорити тебе? Тобто, аби ти мою сторінку використовував як майданчик для поширення своїх ідей? Аби ти задоволено писав щось типу: "Що сказати нічого?! Не маєш аргументів у відповідь?".
І руки мої самі тягнуться до опції "Заблокувати".
Але ти мені - дорогий.
Така от, складна ділема.
:клас:
:вітаю: Подписался и я.

Местная вата дрочит на Савченко. "Вот один нормальный чел в Раде..." Это должно о чём-то говорить. Что до убийц и бандитов за 15 рублей, то пулю в затылок рос. офицеру и на программу "вернись домой" или как её там... Ну или рапорт и той же дорогой, только в гражданке. Вариантов - море. Для тех, ому это надо.
Вот статейка по ссылке ниже.

Ваше мнение насколько выводы автора верны?

Смотрю щас новости по Интеру. Пиздец...
Если его таки сожгут в один прекрасный день - реально ни капли сожаления не будет.
В том то и проблема что вещание этого говноканала может быть прекращено только путём сжигания или подрыва небезразличными гражданами. Заканноных возможностей воздействия на интер просто нет.
И нашу власть это похоже устраивает. Как забивали на ифнормационную безопасность с самого начала войны так и забивают.

Попробую пованговать.
Путинские соколы на время попустятся и на ражон лезть не будут.
Соколиный вожак в очередной раз расскажет, как этот необдуманный шаг навредит США и их союзникам. По городам россии возмущённая общественность сожжет до сотни американских флагов, поддержав тем самым отечественного произвидителя. По телевизору Жириновский пообещает лично пролить дождь над Канзасом в будующую среду....
Ну.. как-то так примерно..

...
И нашу власть это похоже устраивает. Как забивали на ифнормационную безопасность с самого начала войны так и забивают.

я как то на эту тему общался с людьми. резюме- вата она всегда ватой будет, перевоспитать невозможно, сказки про то как бандеровец посмотрел интер и утром пошел в оплот записываться - сказки. а так, считайте более менее контролируемое собирание всей ваты в одном месте.

Отож.
Чувиха явно прорабатывается сейчас политтехнологами. Там ее уже воспринимают, ее осталость подготовить, чтоб ее максимально тут схавали(((

Попробую пованговать.
Путинские соколы на время попустятся и на ражон лезть не будут.
Соколиный вожак в очередной раз расскажет, как этот необдуманный шаг навредит США и их союзникам. По городам россии возмущённая общественность сожжет до сотни американских флагов, поддержав тем самым отечественного произвидителя. По телевизору Жириновский пообещает лично пролить дождь над Канзасом в будующую среду....
Ну.. как-то так примерно..
Там вроде UK?

Ну.. разве что "Калифорния Наш!!" Типа.. США всегда была британской колонией, референдум и всё такое.... Королева, давай вводи!!! :D

UPD: Прочел "ты" вместо "там".. сорри.. ночь была тяжелая. Но стирать не хочется.. Хочется помечтать. А вдруг..

Но жечь всё равно будут флаги США.. Всё, что за поребриком- это США.. ну.. есть пока ещё конечно Куба.. но всё остальное- точно США.

Попробую пованговать.
....

да как бе шо они пролам вещать будут всем похер. бриты давеча сказали шо рашка может попасть в вагон для некурящих, теперь логичное продолжение, причем без выжидания месяц-другой. события ускоряются.

Ваше мнение насколько выводы автора верны?
Да выводы-то верны. Этого никто не скрывает. Многие отравлены пропагандой, боятся, что если не Азов придёт и распнёт их пеной, то Яценюк уж точно загеноцидит тарифами. Тут ещё не все в курсе, что премьер уже Гройсман :)
Проблема с отсутствием пропаганды с обратной стороны. В лучшем случае - развенчание фейков. И то это для и-нет пользователей.

Что ОГО-ГО?

Назад
Зверху Знизу