Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
:рл: "О хосподя!" Я уже который час тру про ограничения монополизма. Во всех галузях. В том числе на авторынке.
И что - никак не можете понять что рынок диктует суровые законы?
:confused:

"у нас достаточно своих производителей", но зайдет идея.. трах-ти-би-дох.. монополия..

интересно получается, главное быстро..

Не розумію, чому захід ще одного монополіста на ринку авіаперевезень вважається перемогою.

Может законы арифметики лучше помогут это ^^ понять ???
(1 + 1) != 1

ЗЫ
У нас не было монополии на рынке заносов.. у нас была защита отечественного автопроизводителя..

на када? Че у мну нет?

это наша, текстильная. Заходите к ним на сайт, там календарь
5bggeh.webp

Голосовалка была? Відповіло: 81039 ..
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Внезапно открылись глаза блд

Уряд має позбавити кримський завод «Титан» можливості працювати на українській сировині – Іван Вінник

Народний депутат фракції Партії «Блок Петра Порошенка», Секретар Комітету з питань національної безпеки і оборони Іван Вінник звернувся до Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана з пропозицією позбавити завод «Титан» в окупованому Криму української сировини.

«Я вважаю, що діяльність цього підприємства в окупованому Криму загрожує національній безпеці України. Та мова навіть не про очевидну шкоду екології регіону, а про те, що завод «Титан» та його власник – український олігарх Фірташ – є найбільшим платником податків окупаційній адміністрації РФ в Криму, – зазначив Іван Вінник на своїй сторінці у Facebook. - Діяльність заводу «Титан» можна зупинити, позбавивши його сировини – ілменітової руди. Вочевидь, завод працює на сировині українського походження, адже при вартості тонни ілменіту в 150 доларів США доставка його з родовищ Норвегії, Індії або Китаю є економічно неможливою».

За словами народного депутата, Україна – один із найбільших світових виробників ілменіту і українська руда може бути цікавою виключно кримському «Титану»: «Експорт з України відбувається в напрямку турецького порту Самсун, але, за дивним збігом обставин, судна, що вийшли з Одеси, після кількох годин перебування в турецьких водах, направляються або в російський порт Кавказ або в український Керч. Зазначене вище свідчить про те, що в інтересах національної безпеки потрібно зробити ілменітову руду предметом експортного контролю. Таким чином, митне оформлення в режимі експорту буде можливе виключно за наявності дозволу служби експортного контролю України».

«Чинна процедура надання дозволів експортного контролю передбачає отримання висновку міжвідомчої комісії при РНБО з питань військово-технічного співробітництва та експортного контролю. Комісія має в своєму складі представників розвідорганів та спецслужб України, які, вочевидь, розкриють у своїх доповідях кінцевого вантажоотримувача та обґрунтовано будуть радити в інтересах національної безпеки відмовити у наданні дозволу на експорт руди, якщо вона є сировиною для Кримського «Титану». Ілменіт може отримати статус контрольованого товару шляхом внесення змін до постанови КМУ № 86 від 28.01.2004 року. Я публічно звернувся до Прем’єр-міністра Гройсмана щодо необхідності вжиття термінових заходів для вирішення цього питання. Побачимо, чи готовий уряд захистити національні інтереси чи буде сприяти інтересам Фірташа в окупованому Криму», – заявив Іван Вінник.

а может надо подумать о том, почему под этого перевозчика начали менять правила игры?
точно начали? много наменяли? *:)))

кроме того монополист не может "зайти" на рынок, если есть рынок,- он не монополист, а вот участник рынка может стать монополистом..

Голосовалка была? Відповіло: 81039 ..

Даже за добкина какая-то сущность проголосовала :D Надеюсь, чисто поржать.

це по силам тільки ІКЕЇ? І для ясності, ще раз. Я не вважаю захід цього бренду в Україну "перемогою чи зрадою". Не бачу більше потреби це пояснювати. Не розумію, чому захід ще одного монополіста на ринку авіаперевезень вважається перемогою. Так, Бєня колись зовсім охуєл зі своїм МАУ. Але замість створення нормальних і рівних умов для для всіх учасників ринку почали якісь тьорки про умови для ще одного монополіста. Тепер кияни збирають підписи про заборону нічних перельотів з Жулян. Але ж європейський монополіст розглядає Україну як державу третього світу. Де, на відміну від європейських міст, можна "шуміти ночами". Бо це ж не діло, аби літаки стояли ночами.

А кто этот негодяй - "европейский монополист", летающий по ночам из Жулян?:confused:

Уряд має позбавити кримський завод «Титан» можливості працювати на українській сировині
сировину может принять только сумыхимпром, который на ладан дышет. а так тока заграница нам поможет

Предлагаю называть рассию, как назвал ее знаменитый спортсмен - Растиковая Федераска!

Пока ИКЕА будет заходить в Украину, мы зайдём и монополизируем мебельный рынок Швеции. Что за комплес меньшоватости? Пусть нас боятся (в хорошем смысле слова).

a3hfef.webp

КрАЗ-6322 Fiona – на що здатний новий український бронеавтомобіль.

маю спадщину. Хатка, трохи землі. Почав корчувати старі дерева, маю намір посадити горіховий сад. Зараз підбираю кращий сорт. Якраз до пенсії ввійде в повну силу. Так ось, купити тон п'ять гарного перегною проблема. Бо навколо ті самі латифундуії з соняшником і кукурудзою.
Володимир, хоч смійся, хоч плач, але с/г кооперативи "наше фсьо". І ще...Я пам'ятаю, як ти колись написав, що це нормально, що Нац. Гвардія закупила вантажівка в МАЗа, а не в українського виробника. Мовляв, база в нього міцна. Я вважаю це або фатальною помилкою, або зрадою, уже тепер створювати технологічну залежність від союзника нашого ворога. Україна в змозі створити власний цикл вантажівок. Можливо, треба купити лінію моторобудування, але не думаю, що це дорого чи неефективно. В Білорусі ж змогли домовитись про китайські дизелі.
Майте на увазі - там, де росте горіх - там більше нічого не росте. Він затіняє сонце всім іншим. Також врахуйте, що дерева виростуть височенні і швидко, тому саджати їх потрібно якнайдалі одне від одного. Це все з власного досвіду.:D:пиво:

Апелляционный суд в Швеции отменил временное приостановление решения арбитража, согласно которому российский "Газпром" должен НАК "Нафтогаз Украины" 2,6 млрд долларов.

Об этом на своей странице в Facebook сообщил главный коммерческий директор НАК "Натфогаз Украины" Юрий Витренко.

"Апелляционный суд в Швеции рассмотрел наши аргументы и отменил свое решение о временном приостановлении принудительного исполнения в Швеции решения арбитража, согласно которому "Газпром" должен нам заплатить уже более 2,6 млрд долларов", - написал Витренко.

"Мы еще раз доказали всем, что "Газпром" безотлагательно должен выполнить решение арбитража. Ну а пока мы продолжаем принудительное исполнение по всем странам", - подытожил он.

Пока ИКЕА будет заходить в Украину, мы зайдём и монополизируем мебельный рынок Швеции. Что за комплес меньшоватости? Пусть нас боятся (в хорошем смысле слова).

Шо туд, мебли отжигаете? Я посижу рядышком, послушаю (попкорн)

точно начали? много наменяли? *:)))

кроме того монополист не может "зайти" на рынок, если есть рынок,- он не монополист, а вот участник рынка может стать монополистом..

шановний, якщо хочете предметно про це говорити, вивчіть процент, який займає цей виробник на ринку Росії. Розумію, що саме слово "росія" зараз лайливе, але це показово. Так ось, приблизно 50% середнього сегменту займає ІКЕЯ.
І ще одне...Зайде ця ІКЕЯ з білорусько-польськими меблями на український ринок, чи не зайде, я, особисто, не помічу. Як кажуть, "сім год мак не родив, і голоду не було".
Просто пропоную не вважати це "перемогою або зрадою". Як і любий світовий бренд.

Майте на увазі - там, де росте горіх - там більше нічого не росте. Він затіняє сонце всім іншим. Також врахуйте, що дерева виростуть височенні і швидко, тому саджати їх потрібно якнайдалі одне від одного. Це все з власного досвіду.:D:пиво:

Дякую. Та я вже можу читати лекції. Вже в темі :D

Назад
Зверху Знизу