Хм...Не смог мимо пройти, креативненько)

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Хм...Не смог мимо пройти, креативненько)
Тю, то шож получается, про Хуйла ни слова?
я ищу, фирма известная, все по белому и жосско. Рядом со мной с десяток складов-магазинов, условия приема на работу те же, з\п даже больше.
но нет особого потока.
а рядом окна делают , не по белому и 4.5 на руки, текучка жуткая.Но вакансии заполняются. кто то понимает почему так?
мда-а... столько "если" написали, что сразу с порога всё понятно с такими конторами!я подал информацию от своего знакомого, ищет себе в фирму именно с такими написанными условиями... без всяких соловьев и "дров" с женщинами
официальное оформление, 7000 на руки, 5 дней полных и полдня в субботу по очереди, т.е. раз в 3 недели... воскресенье выходной у всей фирмы, причем жестко! и вот нет пока желающих... так это на мелкую фурнитуру за такие деньги не хотят идти, а рядом у них фирма с плиткой и сантехникой - на 9000 не могут уже месяц штат заполнить! а по телеку все радетели народные каждый день волають "народ зубожилый, за копийкы працюе"
![]()
я ищу, фирма известная, все по белому и жосско. Рядом со мной с десяток складов-магазинов, условия приема на работу те же, з\п даже больше.
но нет особого потока.
а рядом окна делают , не по белому и 4.5 на руки, текучка жуткая.Но вакансии заполняются. кто то понимает почему так?
СБУ розпочато перевірку дій посадових осіб ПАТ "ДніпроАЗОТ"
08:26, 20-07-2018
Службою безпеки України розпочато перевірку дій посадових осіб ПАТ "ДніпроАЗОТ", які призвели до створення дефіциту рідкого хлору - основного реагенту для безперебійного забезпечення населення питною водою. Це створило передумови до порушення нормального функціонування об'єктів життєзабезпечення населення та небезпеку для здоров'я людей.
З 15 червня 2018 адміністрацією ПАТ "ДніпроАЗОТ" в порушення договірних зобов'язань та без завчасного попередження призупинено виробництво та відвантаження рідкого хлору водопостачальним підприємствам України, що унеможливлює обеззараження питної води, створює загрозу виникнення масових отруєнь та поширення епідемій. Водночас Службою перевіряється обґрунтованість збільшення у декілька разів вартості реагенту на шляху від виробника до кінцевого споживача.
За результатами перевірки слідчими СБУ буде прийнято рішення щодо кваліфікації за Кримінальним кодексом України дій осіб, причетних до штучного створення передумов до виникнення надзвичайної ситуації.
Прес-центр СБ України
- See more at:⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Я и говорю - пока царапина не загноилась, ее нужно прижечь. Душевно так прижечь с национализацией стратегического предприятия, которое было приватизировано незаконно, и сроками лет по 10 всем ловкачам. Чтобы другим неповадно было!Кстати, єто все серьезнее, чем кажется.
Вот представьте: завод перестает поставлять хлор Водоканалам (внезапно и без предупреждения) и через неделю в крупнейших городах Украины вспышки заболеваний гепатитом или сальмонелезем. Десятки тысяч больных. Госпитализировать их некуда, бо больницы переполнены. Лекарств катастрофически не хватает, аптеки опустошены, а новые подвозы - это ведь вопрос времени. Первые смерти: в первую очередь детей.
Итог. В стране хаос, катастрофа, бунты.
И не нужно никакой большой войны.
Вот так. А вы говорите это просто хлор.
ПИСИ. Я не верю в "случайность" демарша Днипроазота. У меня есть 100% уверенность - шо это звено одной, еще неведомой нам, цепи. И, боюсь, впереди нас ждут страшные вещи.
А ты сомневался? Его уже несколько раз заказывали работяги, из которых он всю кровь выпил! Пока не получается, скользкий и везучий.Есть подозрение, что ты, мил человек, тиран и сатрап, как работодатель![]()
Люблять в нас люди чуже. Прямо в захоплені від будь якої чутки, що почули. А свого не цінують. От в Інтернеті шириться картинка про успіхи Хорваті. Але давайте порівняємо:
- В УКРАЇНІ ріст ВВП з 2015 року більше 8 %
- На медицину виділяється 7% ВВП
- Порошенко знає 7-м мов.(англійською, іспанською. румунською, молдавською, угорською, російською, вивчає китайську)
- Зарплати чиновників скорочені наказом Гройсмана. Порошенко всю свою зарплату (офіційно наказ є) віддає на благочинність.
- Межигір'я повернуто державі.А автопарк КМУ в 45 машин ще Яценюк розпродав.
Доречі він же і літав в літаках загальними комерційними рейсами.
- Мінімальна ЗП збільшена з 1378 грн. у 2015 до теперішніх 3723 грн. (Долар США у 2015 був 22,5, сьогодні 26,3)
(ПРАВДА ПРО ЗП в ХОРВАТІ автори агітки чомусь ПРИБРЕХАЛИ. Вона у 2017 році була 433 долари, а у 2015 396. Тобто ріст склав 37 доларів за три роки....)
І щось мені підказує, що якби оця дама з Хорватії стала президентом в Україні, то її би на гівно розмазували по всіх ТБ каналах наші #недорогенькі.
![]()
Я и говорю - пока царапина не загноилась, ее нужно прижечь. Душевно так прижечь с национализацией стратегического предприятия, которое было приватизировано незаконно, и сроками лет по 10 всем ловкачам. Чтобы другим неповадно было!![]()
И Хорватия не воюет с РФ.От в Інтернеті шириться картинка про успіхи Хорваті. Але давайте порівняємо:
Да вы что? Не может быть.У рабочего человека своя психология. Ему пофиг, по белому или по черному. Ему деньги нужны каждый день, а не раз или два в месяц. Те кто работает с конечным потребителем, всегда имеют возможности для т.н. "кружевов", всякие грузоперевозки, установки окон, дверей, мебели, авторемонты, мелкая торг.
Есть подозрение, что ты, мил человек, тиран и сатрап, как работодатель
: