Хто цей фільм дивився.
Сторожова застава (2017)
![]()
Так себе
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Хто цей фільм дивився.
Сторожова застава (2017)
![]()
Заговор заговором, а как начнут гнить-куда они денутся.
У нас будет также. Подписываешь контракт с одним семейным врачом, лечишься у него. не понравился - просто идешь к другому и пописываешь контракт уже с ним. А предыдущий автоматом аннулируется в момент подписания нового.Які контракти вас шо кабалізують,немає бути ніяких контрактів.
В нас, не подобається йдеш до другого сімейного лікаря, ніяких контрактів ніхто не підписує.
Муженко та нові снайперські гвінтівки прийняті на озброення ЗСУ
![]()
Так в тому ж і справа, що лікар , якому я можу довіритись, працює в приватній клініці. Розберусь.
Все правильно так має бути,тільки без підписів.А предыдущий автоматом аннулируется в момент подписания нового.
Хто цей фільм дивився.
Сторожова застава (2017)
![]()
Их сюда везут зелёные как огурцы,а потом тут газируют. Чтобы спели
я. отличная сказка для детей, вполне на уровне.
Діскавері подивись як їх висилають в Європу,охолоджують і все.
Я 7 років в моря ходив, возили знаю тільки температура була+8,з магазином також,дружина працює в віділї овочі і фрукти.Не встигає виладувати розбирають.Их охлаждают до 14градусов для хранения и перевозки,а по месту прибытия ,идёт газация и так везде)это без Дискавери.
Я ходив 7 років в моря ходив, возили знаю тільки температура була+8,з магазином також,дружина працює в віділї овочі і фрукти.Не встигає виладувати розбирають.
Супер маркети типу МАКСИМА XXX,думаю шо так,спитаю.А что магазины имеют оборудование для газации )?)
Вроде же приняли ar от зброяра ,а эти нет ,или ошибаюсь?
на задньому арка десята.
Их охлаждают до 14градусов для хранения и перевозки,а по месту прибытия ,идёт газация и так везде)это без Дискавери.