Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Хто цей фільм дивився.
Сторожова застава (2017)

jejda0.jpg

Так себе

Які контракти вас шо кабалізують,немає бути ніяких контрактів.
В нас, не подобається йдеш до другого сімейного лікаря, ніяких контрактів ніхто не підписує.
У нас будет также. Подписываешь контракт с одним семейным врачом, лечишься у него. не понравился - просто идешь к другому и пописываешь контракт уже с ним. А предыдущий автоматом аннулируется в момент подписания нового.

Так в тому ж і справа, що лікар , якому я можу довіритись, працює в приватній клініці. Розберусь.

В нас правила такі лікарі можуть підробляти в часній клініці но тиждень в місяць мають по направленою працювати,чи якось інакше но зобов'язані.
Знаєш коли ввели примусове страхування 9% від заробітку на папері,мені якось до лампочки правда я туди ходжу раз декілька років.
Не подобається,блін стільки часу займає в сімейного поки повну діагностику пройдеш,а тоді тільки лічать.

Их охлаждают до 14градусов для хранения и перевозки,а по месту прибытия ,идёт газация и так везде)это без Дискавери.

Их охлаждают до 14градусов для хранения и перевозки,а по месту прибытия ,идёт газация и так везде)это без Дискавери.
Я 7 років в моря ходив, возили знаю тільки температура була+8,з магазином також,дружина працює в віділї овочі і фрукти.Не встигає виладувати розбирають.

Я ходив 7 років в моря ходив, возили знаю тільки температура була+8,з магазином також,дружина працює в віділї овочі і фрукти.Не встигає виладувати розбирають.

А что магазины имеют оборудование для газации )?)

Ну и что тут стрёмного ? Срывают в стадии технической спелости для того, что бы плоды выдержали транспортировку. Фазу физиологической спелости плоды достигают уже на месте. Всё правильно. мы же не станем покупать плоды, которые уже превратились в кашу, если их срывать в фазе физиологической спелости ?

Газация проходит каким газом, не "Новичок" ведь ? )) Углекислота ?

Блин, народ, ну вы даёте! Тут вата ссытся от вида нового командующего Наева. Говорят, что у него взгляд такой, что он точно младенцами ужинает :)

Так теперь и Муженко туда же? На всех фотках ранее, стоит себе НГШ с добрым взглядом, слегка наклонив голову... А тут такое впечатление, что он настоящих ихтамнетов отстреливает! Нет фотки другой стороны тира?

На Чернігівщині відбулися контрдиверсійні навчання
12:16, 30-03-2018
Антитерористичний центр при Службі безпеки України провів з 26 до 29 березня у Чернігівській області контрдиверсійні тактико-спеціальні навчання.

У заході взяли участь регіональні підрозділи СБУ, Нацполіції, Держприкордонслужби, Збройних Сил України, Нацгвардії, Держслужби з надзвичайних ситуацій та представники органів місцевої влади.

Під час тренувань, умови яких були максимально наближені до реальних, перевірялись та вдосконалювались практичні навички щодо спільних дій з припинення терористичних проявів на об’єктах критичної інфраструктури. Також на практиці відпрацьовувалися елементи антитерористичної та контрдиверсійної діяльності, алгоритми виявлення та знешкодження умовних диверсійно-розвідувальних груп.

За підсумками навчань було визначено напрямки, за якими необхідно у подальшому проводити професійну підготовку відповідних підрозділів для ефективного виконання завдань за призначенням.

Прес-центр СБ України

- See more at:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

У Запоріжжі СБУ блокувала виробництво фальсифікованих лікарських засобів
15:47, 30-03-2018
Співробітники Служби безпеки України під час реалізації комплексу завдань із захисту об’єктів критичної інфраструктури в медичній сфері блокували у Запоріжжі виробництво фальсифікованих лікарських засобів.

Оперативники спецслужби спільно з прокуратурою та поліцією задокументували, що ділки із порушенням санітарних норм налагодили виробництво контрафактного медичного спирту. Співробітники СБ України встановили, що ділки планували реалізовувати підроблену продукцію, зокрема до дитячих лікарень та пологових будинків за бюджетні кошти.

Фальсифікат був виготовлений під брендами офіційних серій вітчизняних виробників. Експертиза встановила, що продукція була створена із використанням субстанції невідомого походження і сумнівної якості, що могло створити загрозу життю та здоров’ю громадян.

Під час проведення слідчих дій у складських та виробничих приміщеннях, а також за місцями проживання фігурантів справи, правоохоронці вилучили обладнання для виготовлення, розливу, пакування та маркування фальсифікату, тару для розфасовки, контрафактні стрічки з етикетками та інструкції по застосуванню «лікарського засобу».

Організатору нелегального виробництва оголошено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 321-1 Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання щодо обрання зловмиснику запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Триває досудове слідство.

Прес-центр СБ України

- See more at:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу