Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Черногория объявила о высылке российского дипломата

Тернопіль може повністю відмовитися від маршруток

У Тернополі міська влада прийняла рішення, яке дозволить комунальному підприємству "Тернопільелектротранс" укласти договір лізингу для закупівлі великих автобусів замість маршруток.

Про це пише Lb.ua з посиланням на прес-службу міськради.

Так, за словами міського голови Сергія Надала, у місті працюватиме 110-120 великих автобусів на газу, розрахованих на 80-100 місць.

"Це, по-перше, здешевить їх експлуатацію. По-друге, значно поліпшить екологічну ситуацію в місті через зменшення викидів в атмосферу", - зазначив градоначальник.

Імовірно, перші великі автобуси вийдуть на маршрут через кілька місяців.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Нацполіція розпочинає набір та подальше навчання пілотів-поліцейських, адже на початку 2020 року планує отримати перші гелікоптери
Про це заявив очільник Нацполіції Сергій Князєв, повідомляє прес-центр Міністерства внутрішніх справ.

Він зауважив, що гелікоптери будуть здійснювати підтримку наземних груп під час проведення спецоперацій, а також сприятимуть у виявленні різних видів злочинів.

Тож через два роки відомство має отримати 10 гелікоптерів моделі Н145: саме такі моделі використовують у службовій діяльності поліцейські Чехії.

"Досвід іноземних колег буде використано в роботі Управління організації діяльності поліції на воді та повітряної підтримки. Зокрема, ми розпочинаємо набір пілотів гелікоптерів на службу в новоствореному підрозділі", ‑ наголосив Князєв.

За його словами, згодом професійно підготовлені пілоти-поліцейські стануть інструкторами для навчання новоприбулих колег. Екіпажі підрозділу працюватимуть по всій країні та допомагатимуть колегам з патрульної поліції, поліції превенції, конвойної поліції.

"Навантаження буде велике. Відтак на заході, сході та півночі країни дислокуватимуться по два екіпажі. На столицю припадає найбільша кількість трас, тому в Києві має бути постійно один-два екіпажі. Ми плануємо отримання першого поліцейського-пілота гелікоптера на початку 2020 року. Водночас ми маємо оголосити конкурс на заміщення вакантних посад не пізніше липня 2018 року", ‑ підсумував Князєв.

Олександр Воробєй воював у складі добровольчого батальйону «Шахтарськ», отримав поранення під Донецьком. До війни Олександр захоплювався проектуванням ножів, тож після одужання розпочав власне виробництво ножів під брендом Blade Brothers Knives.

hdb1fd.webp

Оleg66, это для вас, по "Мотор - Сич", почитайте ветку, можно с конца. пишут что это они уже обсуждали. Там кстати люди "в теме", может найдете ответы для себя.

Міністр фінансів Данилюк під час звіту про виконання держбюджету-2017 у Kabmin_UA: "Саме у 2017 році після трирічної перерви Україна повернулася на міжнародний ринок капіталу та розмістила облігації зовнішньої державної позики на суму 3 млрд. дол. США. Це велика перемога"

По словам Савченко, "чтобы сохранилась Украина как страна и государство нужно найти мудрое решение, действовать надо на опережение". "Я знаю, что делать, и решение для себя действовать я приняла. Придет время — я стану кандидатом в президенты Украины…", — подчеркнула народная избранница.
Тиць в картінку

Польща уклала контракт зі США про купівлю систем Patriot вартістю $4,75 мільярди; їх буде встановлено в країні до 2022 року

c8cjfb.webp

По словам Савченко, "чтобы сохранилась Украина как страна и государство нужно найти мудрое решение, действовать надо на опережение". "Я знаю, что делать, и решение для себя действовать я приняла. Придет время — я стану кандидатом в президенты Украины…", — подчеркнула народная избранница.

:рл: :рл: Господи, этих желающих порулить развелось, как тараканов на грязной кухне! Главное, все всё знают!:відстій:

Курсант прикордонного інституту ФСБ РФ попросив притулку в Україні

Російський курсант-прикордонник Сергій Удовиченко, що мав невдовзі стати співробітником ФСБ, – попросив в Україні притулку. Про це повідомляє Держприкордонслужба, передає "5 канал".

Зазначають, що громадянин Росії 1997-го року народження є етнічним українцем та тривалий час він приховував свої політичні погляди від керівництва військового вишу. Наразі вирішується питання про надання росіянину статусу біженця

"В Російській Федерації я навчався в Голіцинському прикордонному інституті Федеральної служби безпеки Російської Федерації. Я ретельно приховував від керівництва свого інституту той факт, що я займався діяльністю проти російської влади, брав участь в деяких мітингах, акціях. Останній такий мітинг був 7-го жовтня 2017 року. Це була акція на Пушкінській площі, в Москві", – розповів курсант.

Китайське судно доставило до Одеського порту 2,5 тисячі тонн вантажу для мобільного асфальтового заводу та велику партію дорожньо-будівельної техніки.

fdgdb9.webp

Церемонія вручення престижних кінонагород в Польщі «Орли-2018».

Під час церемонії директор Польської кіноакадемії закликав колег проявити солідарність із Олегом Сенцовим. Усі присутні підняли вгору аркуші з написом "Release Oleg Sencow"

Фото - Amnesty International Polska

dcf8cb.webp

afdg3g.webp

bcdgb3.webp

b6gcgj.webp

"Північний потік-2" спрямований проти енергетичної солідарності ЄС, - Польща

27 березня компанія отримала дозвіл на будівництво газопроводу в німецькій ВЕЗ

Голова Кабінету президента Польщі Кшиштоф Щерський заявив, що газопровід "Північний потік-2" (Nord Stream-2) спрямований проти енергетичної солідарності Європейського союзу (ЄС). Про це він сказав в ефірі телеканалу TVP Info, передає "Польське радіо".

"Nord Stream 2 - це не тільки політичний проект, але насамперед це антиєвропейський проект. Він руйнує все, що колись було проголошено ідеями енергетичного союзу", - підкреслив Щерський.

Крім того, він додав, що німецька згода на будівництво газопроводу вказує на те, що окремі інтереси виявляються сильнішими, ніж енергетична солідарність в ЄС.

"На рівні політичних заяв у Європі зберігається єдність щодо санкцій після анексії Криму Росією. Також реакції на події з використанням хімічної зброї показують, що країни співтовариства можуть діяти спільно. З іншого боку, є окремі інтереси, які сильніше, ніж будь-яка солідарність: європейська та солідарність щодо Росії", - сказав Щерський.

Владельцев автомобилей с номерными знаками, выданными группировками «ДНР» и «ЛНР», ожидает административная ответственность в случае обнаружения таких номеров правоохранителями. Об этом «Новостям Донбасса» рассказала пресс-секретарь Главного управления полиции в Донецкой области Иванна Ященко.

«В случае выявления полицейским во время несения службы эксплуатации транспортного средства не зарегистрированного в установленном порядке законодательством Украины или без государственных номерных знаков или таких, которые не соответствуют требованиям государственных стандартов, полицейский рассматривает дело об административном правонарушении и притягивает водителя такого транспортного средства к административной ответственности в соответствии с требованиями Кодекса об административных правонарушениях с последующим наложением административного взыскания», – заявила спикер полиции.

Она также отметила, что в случае отсутствия у водителя регистрационных документов согласно п. 2.1 (б, г) Правил дорожного движения Украины полицейский принимает решение о принудительном прекращении использования такого транспорта путем его блокирования с помощью технических устройств или доставки на специальную площадку или стоянку, если транспортное средство создает значительные препятствия дорожному движению.

«В результате вышеизложенного сообщаем, что любые регистрационные документы на транспортное средство, полученные на временно оккупированной территории Донецкой и Луганской областей не имеют юридической силы документа, то есть свойства официального документа, который выдал государственный орган в установленном законом порядке», – подчеркнула Ященко.

Жаль только , что кацапская овца так и не поймет , что смерть ее ребенка - плата за смерть украинского ребенка от руки ее мужа-выродка.

Назад
Зверху Знизу