Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
У зоні АТО військові збили ворожий безпілотник

Четвер, 11 січня 2018, 10:21
3 0 0
Протягом новорічно-різвяного перемир’я українські підрозділи ППО збили вже другий ворожий безпілотник у зоні проведення антитерористичної операції.
Про це інформує прес-центр штабу АТО в четвер.
"10 січня близько 21.23 засобами РЕБ було виявлено безпілотний літальний апарат противника, ймовірно типу "Орлан 10". Ворожий безпілотник здійснював збір розвідувальної інформації по маршруту Горлівка – Артемове – Курдюмівка – Очеретине", – йдеться у повідомленні.

Было-нет?
Не лупите. Такое лучше дважды

Віка БалицькаСтежити
18 год ·
Раз на три дні можна БЕЗ ОПОДАТКУВАННЯ везти в Україну товару на одну людину на 500 євро, тобто на 16 000 грн. якщо їхати, скажімо, сімєю з трьох чоловік до Польщі - то на 48 000 грн. Раз на три дні. При цьому потрібно добу пробути в Польщі. Це згідно нового закону 6776 про внесення змін в Податковий кодекс, проти якого протестують мешканці прикордоння. Вони кажуть, що це позбавляє їх засобів для існування. І в інтервю сьогодні казали, що купують собі продукти, техніку, хімію та ін. для власного споживання. Ну ок. В тому числі і для себе купують. Але ж не усе.
У мене питання. Де кожні три дні брати 16 тисяч гривень щоб тратити їх на закупи в Польщі? Ці люди кажуть, що вони не мають де працювати, отже без роботи. Значить, вони є неофіціно найманими працівниками у когось...
Ок, ділимо 30 днів на три. Десять разів за місяць можна зїздити. Множимо на 16 000 = 160 000 грн. це на 1 людину. Множимо на 3 члени сімї. = 480 000
Вибачте, точно йдеться про виживання цих людей?
За старим законом на 16 000 можна було ввозити товару щодня... Щодня!
Ні, по-людськи я їх розумію. Ніхто не хоче втрачати заробіток. Але статус цього заробітку до 1 січня був майстерно вплетеною в існуюче законодавство контрабандою. Умовно кажучи, в Польщі стоїть фура з мясом. Якщо її ввезти в Україну, то потрібно заплатити мито. А якщо мясо розбере, умовно кажучи, 50 чоловік і кожен без оподаткування ввезе в Україну, а тут знесе це в ту ж порожню фуру - вуаля! маємо перевезену партія мяса без мита. тоєсть контрабас! усі отримують свій навар і всі щасливі. Окрім української економіки.
Думаю, за цими пікетами стоять непрості і дуже заможні люди.

Edward Ned
14 год ·
Сегодня у нас были три значимых встречи: в Феофанию приезжали Наталья Зарецкая, адвокат из объединения "радник з питань ато" и кризисный психолог. Общение вышло насыщенным, с каждым освобожденным пообщались лично, записали у кого какие насущные проблемы. В пятницу будет знаковый день: кто требует дальнейшей медицинской помощи гарантированно продолжат её получать, а кто достаточно окреп, перейдет под крылышко психологов для прохождения декомпрессии и социальной адаптации. Как ни странно, но многим она требуются для возвращение в нормальное мирное общество. Про психологические проблемы говорить не буду, но они есть у подавляющего большинства переживших пребывание в плену.
Адвокат порадовал обстоятельным рассказом о том, что нам предстоит делать, чтобы восстановить свой юридический статус граждан Украины, где какие документы восстанавливать и каким образом.
Короче говоря, переходим от курорта к нормальной жизни. И это здорово. Мы снова ЛЮДИ.

Саймон Кузнець – харків’янин, який навчив світ рахувати ВВП і отримав Нобелівську премію

Кстати там новые документы раскопали и он оказался не харьковчанин, а кажется с ривненщины. Хотя безусловно дядя достойный.

Кстати там новые документы раскопали и он оказался не харьковчанин, а кажется с ривненщины. Хотя безусловно дядя достойный.

Родился в Пинске, дальше в википедии есть. В Харькове получил образование и немного поработал.

лемберг
Поки дехто шукає зв'язок між середньою температурою хворих в квартирооптимістичній палаті #6 і ВВП, поки мамкін технократ з мінекономрозвитку несе пруфи, що підтверджують тенденцію "корупція захищає від путіна", розкажу я вам, друзі, про корупцію.
Справжню історію, яка сталась зі мною буквально позавчора.

Телефонує значить мені однокласник, просить поради з одного особистого питання, яке потрібно рєшить.
Я згрубша розказав йому що треба робити, куди треба йти, до кого звертатися, але все ж вирішив уточнити нюанси в свого знайомого, який цим займається.
Отримавши покрокову інструкцію, перетелефоновую і розказую однокласнику, розказую що треба мати, з чим і куди звертатися, скільки треба заплатити (виключно офіційно) і коли приблизно буде результат.

Після десятисекундноі паузи чую у відповідь:
- А можна якось підійти, порєшати, мене з ним познаймити?
- Я ж тобі розказав що треба робити, куди йти, бери документи і вперед, що там рєшати? Якщо вже виникнуть проблеми, тоді пернтелефонуєш, будемо розбиратись - кажу я.
На цьому розмова закінчилася і чи поніс мій однокласник документи, чи й досі шукає рєшал - я не знаю.

А мораль цієі історіі така:
Є законна дія, є відкриті двері, заходь в двері, вирішуй свою проблему.
Ні, треба обов'язково шукати якщо не чорний вхід, то хача б того, хто за ручку переведе дорослого хлопа з 2 дітьми через поріг відкритих дверей.

Якщо ти сам заходиш у відкриті двері і сам вирішуєш свою проблему, то ніяких додаткових витрат ти не несеш.
Якщо ж ти просиш однокласника (мене) познайомити з начальніком, щоб рєшіть проблему, то ти автоматично розраховуєш на додаткові витрати, як мінімум на якийсь ресторан. Щоб потім хвалитися: мені так дешево обійшлось, всього обід в ресторані.

Але це моя історія, я не заробляю на цьому, я не нянька дорослим дядькам, я послав дорослого дядька вирішувати своі проблеми самостійно.
А що було б у випадку, якщо б мій олнокласник, готовий платити за "порєшать", навіть коли це не потрібно звернувся б до тих, що " рєшають" (може він після відмови стати нянькою і звернувся)?

А я вам розкажу що було б. Спочатку йому розкажуть, яка це пздц складна проблема, як всіх треба купити, включно з Гройсманом. Але у них своі пріхвати всюди, тому за 2 штуки баксів вони питання рішать, спеціально тому що мій однокласник пацанячий пацан, який звернувся по адресу. Потім через 2 місяці позвонять, попросять ще 3 штуки баксів, бо "бариги підняли тарифи, вибори скоро".
І в кращому випадку за півроку зроблять документи, якщо не зникнуть з грошима і документами.

А мій однокласник весь цей час буде лайкати пости леща про високий індекс сприйняття корупціі і баригу, який вкрав в нього 5К баксів.

Ні, ця історія не про те які всі чиновники хороші люди. Хабарі беруть на всіх рівнях і це велика проблема Украіни. Ця історія про те як "прості люди"™ самі готові стати джерелом корупціі, довіритись пройдисвітам, нести додаткові витрати тільки тому що не можуть самі зайти відкриті двері без няньки.

Мене прикололо як інжєк добавив його імя к себе в назву. Мовляв «це наш випускник» :D їм тре нобелевку по маркетингу дати

По темі з 1години по 1годину 18хвилин:

Якщо те що каже Рар характерне для більшості європейців, то логіка дій Путіна на нашій території зрозуміла.

Вірно писав Пономар, що Україні з Польщею і Румунією треба створювати об"єднання яке здатне на силове протистояння з Росією, тому що на стару Європу надії мало.

Mason Lemberg
52 хв · Facebook for Android ·
Поки дехто шукає зв'язок між середньою температурою хворих в квартирооптимістичній палаті #6 і ВВП, поки мамкін технократ з мінекономрозвитку несе пруфи, що підтверджують тенденцію "корупція захищає від путіна", розкажу я вам, друзі, про корупцію.
Справжню історію, яка сталась зі мною буквально позавчора.
Телефонує значить мені однокласник, просить поради з одного особистого питання, яке потрібно рєшить.
Я згрубша розказав йому що треба робити, куди треба йти, до кого звертатися, але все ж вирішив уточнити нюанси в свого знайомого, який цим займається.
Отримавши покрокову інструкцію, перетелефоновую і розказую однокласнику, розказую що треба мати, з чим і куди звертатися, скільки треба заплатити (виключно офіційно) і коли приблизно буде результат.
Після десятисекундноі паузи чую у відповідь:
- А можна якось підійти, порєшати, мене з ним познаймити?
- Я ж тобі розказав що треба робити, куди йти, бери документи і вперед, що там рєшати? Якщо вже виникнуть проблеми, тоді пернтелефонуєш, будемо розбиратись - кажу я.
На цьому розмова закінчилася і чи поніс мій однокласник документи, чи й досі шукає рєшал - я не знаю.
А мораль цієі історіі така:
Є законна дія, є відкриті двері, заходь в двері, вирішуй свою проблему.
Ні, треба обов'язково шукати якщо не чорний вхід, то хача б того, хто за ручку переведе дорослого хлопа з 2 дітьми через поріг відкритих дверей.
Якщо ти сам заходиш у відкриті двері і сам вирішуєш свою проблему, то ніяких додаткових витрат ти не несеш.
Якщо ж ти просиш однокласника (мене) познайомити з начальніком, щоб рєшіть проблему, то ти автоматично розраховуєш на додаткові витрати, як мінімум на якийсь ресторан. Щоб потім хвалитися: мені так дешево обійшлось, всього обід в ресторані.
Але це моя історія, я не заробляю на цьому, я не нянька дорослим дядькам, я послав дорослого дядька вирішувати своі проблеми самостійно.
А що було б у випадку, якщо б мій олнокласник, готовий платити за "порєшать", навіть коли це не потрібно звернувся б до тих, що " рєшають" (може він після відмови стати нянькою і звернувся)?
А я вам розкажу що було б. Спочатку йому розкажуть, яка це пздц складна проблема, як всіх треба купити, включно з Гройсманом. Але у них своі пріхвати всюди, тому за 2 штуки баксів вони питання рішать, спеціально тому що мій однокласник пацанячий пацан, який звернувся по адресу. Потім через 2 місяці позвонять, попросять ще 3 штуки баксів, бо "бариги підняли тарифи, вибори скоро".
І в кращому випадку за півроку зроблять документи, якщо не зникнуть з грошима і документами.
А мій однокласник весь цей час буде лайкати пости леща про високий індекс сприйняття корупціі і баригу, який вкрав в нього 5К баксів.
Ні, ця історія не про те які всі чиновники хороші люди. Хабарі беруть на всіх рівнях і це велика проблема Украіни. Ця історія про те як "прості люди"™ самі готові стати джерелом корупціі, довіритись пройдисвітам, нести додаткові витрати тільки тому що не можуть самі зайти відкриті двері без няньки.

Юрій Гудименко
39 хв ·
Итого, если я правильно понял ключевой посыл статьи про «бульбашку» и деньги Януковича, то он состоит в том, что деньги Януковича, конечно, переданы государству, но вот как-то неправильно они переданы, без огонька и соблюдения правил, вот прямо вот взяли деньги и вернули государству, а нельзя же так вот прямо, чо вы как неродные.
Я не собираюсь спорить с текстом статьи, не собираюсь обсуждать внезапный (три раза «ха-ха») вброс документов через «Аль-Джазиру» с полным переводом статьи менее чем через минуту на украинских сайтах, и про то, что дела по ICU и по чиновникам НБУ по этим вопросам тоже расследуется той же ГПУ, но в других провадженнях, да и вообще ничего не буду обсуждать. Просто отмечу в блокнотике, что если мы о результате говорим, то результат признали все, в том числе вот эти самые расследователи. Вот деньги, вот бюджет, вот деньги в бюджете, «потом мені доложиш, шо неясно», как говаривал Привид у брудному простирадлі.
А если мы говорим не о результатах, а о процедуре, которая явно и наверняка была нарушена – то это, конечно, ужасно. Примерно как говорить «та то не мы, у нас же Минские и приказ, режим тишины, оно само», когда во-о-от отсюда что-то улетело в сторону во-о-он того укрепления с триколором и там взорвалось, в нарушение всех процедур, согласованных с ОБСЕ и трёхсторонней комиссией. Ну или приведите любой другой, более миролюбивый пример, когда результат важнее процедуры, это мне одномандатно.
Потому что я и за результат, и за процедуры одновременно, потому что это правильно и так и должно быть. Но тогда я не очень понимаю, когда люди где-то ходят и что-то пикетируют, чтобы генпрокурор, например, в нарушение процедуры вмешался в какое-то дело, и это считается нормально и правильно, и статьи об этом пишут хорошие, а когда процедуры не соблюдаются в другом случае, то это ай-яй-яй несмотря на явно позитивный для страны результат. «Тебе по правде или по справедливости?» – это вот самое оно. Шишечки, полшишечки, ехать, не ехать, крестик, трусы, to be, not to be – всё вариативно, в зависимости от целей и желаний. Журналистика Шрёдингера.
Такое, одним словом.

Кстати, если есть возможность, поколупайте сегодняшнее официальное от Есина. То ли бриф, то ли заява. Очень понятно и разжевано все. Хотя, тем, кому божья роса, им все равно пофиг(((

ожидаемый ответ -

КИЇВ. 11 січня. УНН. Слідчий комітет Росії заявив, що версія про вибух на борту літака Ту-154М президента Польщі Леха Качинського в 2010 році була перевірена і не знайшла підтвердження. Про це повідомляє прес-служба СК РФ, передає УНН.

Четверг, 11 января 2018, 13:45
США направят в Европу танковую бригаду в рамках ротации своих сил в Европе.
Об этом говорится в заявлении на сайте армии США.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

В Европу летом 2018 года отправят 1-ю танковую бригаду, входящую в состав 1-й кавалерийской дивизии, дислоцированной в Форт-Худ в Техасе, в рамках очередной ротации сил операции Atlantic Resolve.
"Бригада Ironhorse надеется вернуться в Европу, чтобы продолжить работу с нашими партнерами по НАТО и регионам", - сказал полковник Уилсон Резерфорд IV, командующий 1-й танковой бригады.
"Мы - подготовленная боевая бригада, которая полностью готова к проведению полного комплекса операций в поддержку армии США в Европе", - добавил.
Операция Atlantic Resolve была запущена в апреле 2014 года в ответ на агрессивные действия россии в Украине. В рамках операции сухопутные силы США принимают участие в многонациональных учениях в Польше, Прибалтике, Румынии, Болгарии и Венгрии.

Вірно писав Пономар, що Україні з Польщею і Румунією треба створювати об"єднання яке здатне на силове протистояння з Росією, тому що на стару Європу надії мало.
Є вже україно-польско-литовська бригада.

Anton Foigt
29 хв ·
А еще аудиторская компания PricewaterhouseСoopers (PwC) знаменита, в частности, тем, что давала добро на запуск говномирандовской системы е-декларирования. Ну, той, которая легла под напором стали и огня, которую писали студенты Капыйов и грант ПРООН на которую распилили в Эстонии, за что некоторые лица сейчас находятся под следствием. Хорошая, годная международная компания. Можно в бане задом повернуться.

Антон Колумбет
38 хв ·
Журналисты 061 решили провести эксперимент: вышли на улицы Запорожья и останавливали случайных прохожих, задавая им два вопроса: "Кто виноват в войне на Донбассе?" и "Что нужно сделать, чтобы остановить войну?".
Ответы "украинцев":
- Кто виноват в войне?
- ВЛАСТЬ И ПАРАШЕНКА ИМ ЭТА ВЫГАДНА
- Что нужно сделать чтобы прекратить войну?
- ДАГАВАРИЦА С xуйлом
Ответ двух залётных русских, которые сразу говорят что граждане РФ.
- Кто виноват в войне?
- россия (страна-террорист).
- Что нужно сделать чтобы прекратить войну?
- Уничтожить Россию.
Киевляне сейчас могут обратить внимание на красивое зарево над Виноградарем. Это я пылаю.

Є вже україно-польско-литовська бригада.

Малося на увазі міждержавне утворення.

Цитата:
Цели Молодой Европы: Польша, Румыния (частично), Чехия (после смены президента), вся Балтия. Стать участниками военного и экономического пояса сдерживания россии: Азербайджан-Грузия-Молдова-Польша-Украина-Балтия-Беларусь, под зонтиком США. Ослабление влияния Старой Европы.

Цели Старой Европы: прежде всего, Германия и Франция, в самом начале, очень неохотно вовлекались в план. По причине традиционных тесных культурных и экономических связей с россией в противовес влиянию США в Европе. Были настроены пожертвовать интересами Украины для умиротворения россии.

з краматорської групи в фейсе:
Троллейбус.
На Маяковского, у полиции, садится бойкий и словоохотливый мужичок. Вместо денег, предъявляет кондуктору справку, рассказывая, что только что "менты отпустили", все забрали, ничего нет, только рубль остался.
И тут же начинает рассказывать окружающим, что вот раньше на рубль можно было купить хлеб, бутылку пива и пачку "Стюардессы". А вот в "незалэжной Украине", чтобы купить бутылку пива, надо сдать два мешка бутылок.
"Ото такая незалэжная эта Украина!" - вещает мужичок.
К его уху наклоняется мужчина и тихонько сообщает, что на следующей ему выходить, и им по пути в СБУ.
"П-понял" - отвечает мужичонка. И немеет. Напрочь.
Мужчина выходит на следующей остановке. Сам.
"П-понял" - говорит ему вслед мужичонка. - Все понял".

Назад
Зверху Знизу