Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Ну шо панове, захотели отвечать на высеры федос-ов, получайте.
Неужели вы не понимаете, что они сюда ходят с одной целью - спровоцировать ответ на их глупый и тупой вброс.
Если вы начинаете отвечать, они мигом сдвигают свою кепку наполеона набок и с легкой бесшабашностью продолжают срать в Теме, продолжая провоцировать вас.
Причем, никакой информативной состаляющей в их постах нет - просто вбросы и срачь.
Уже минимум 2 года они этим занимаются.
А вы "ведетесь".

++
:пиво:

Dmitro Vovnyanko з Дмитриком Вовнянком.
56 хв. ·
Новина -дрібничка, здається. Але в горлі перехопило. Військовий парад в столиці на День Незалежності пройде під марш Дієвої армії УНР.
Данина пошани. Шанування героїв тої війни. Просто пам'ять про них.
Це зараз важко навіть уявити. Працюючи над романом "Заколот проти Петлюри" я перебрав десятки мемуарів, і склав особисто для себе картину тої боротьби за Незалежність. В Україні, перемігшого Майдану-3,... вибачте, протигетьманського повстання. Коли практично зникло організоване забезпечення. Коли почалися перебої з боєприпасами. Коли легке поранення було не приводом уходити з окопів. Коли в полках лишалося по 200 багнетів.
Коли доброба... вибачте, загони повстанців-протигетьманців починали відмовлятися стріляти в "братів по класу", а то й відверто переходили бо більшовиків. В кращому разі - воювали на власний розсуд, без узгодження і координації. Оголюючи фланги.
Коли здалися більшовикам гайдамаки. Здалися полякам Січові стрільці. Здалася білим УГА. Хто тоді залишився? Колишні. "Неправильні патріоти". Колишні солдати і офіцері царської армії з Запорізького і Волинського корпусів.
Саме запорожцям належить останній успішний наступ ДА УНР. Саме ці вояки пішли у Зимовий похід.
А потім - забуття.
І от - нащадки згадали. Нащадки - шанують. Нащадки - пишаються.
Якщо на параді вам здасться, що ви бачите людину в "англійському" кителі та кашкеті-петлюрівці, або у черкесці та шапці зі шликом - це не примари.
Це - вони.
У них - теж свято. Теж - парад українського війська. Під їхній бойовий марш.

Я знов чекаю Дня Незалежності Нені
Щоб знов почути в своєму серці і сум, і захоплення водночас. Знов по Хрещатику піде МОЯ АРМІЯ! Знов сльози і посмішки сплетуться в коло...

Во вторник, 8 августа, на взлетно-посадочной полосе аэродрома киевского завода «Авиант» прошла третья общая тренировка сведенных парадных расчетов Вооруженных сил Украины и других силовых структур. Об этом сообщает пресс-служба Министерства обороны Украины.
Эти расчеты примут участие в военном параде ко Дню Независимости Украины 24 августа.В тренировках приняли участие более 4 тыс. военных. Среди них – военнослужащие, которые выполняли боевые задания в зоне АТО.

Тут гифка, а я их не умею вставлять. Снова ХЕЛП

- Савченко, между прочим, также активно пиарилась на теме обмена пленными: выкладывала в сеть списки, ездила на оккупированные территории. Эта активность помогла делу или только помешала?
- Это даже не пиар. Она выполняет спецоперацию спецслужб россии. Объясню, почему. Вспомним конец 2016 года, когда объявили об обмене 25 на 50: мы отдаем 25 человек, а забираем 50 человек наших военных. В Минске было принято решение, "нормандская четверка" подтвердила. Была достигнута определенная договоренность, говорили даже, что до Рождества люди будут уже дома. Об этом заявляли серьезные люди, и все говорили, что Украина наконец-то договорилась с россией.
И тут появляется Надежда Савченко. Она в Минске встречается с Захарченко и Плотницким, и там появляется еще и Владимир Рубан. Как они все одновременно туда попали? Значит, кто-то над этим всем стоял. Когда там засветились еще два человека из ФСБ, то все сразу стало понятно. Но было неясно, а для чего все это делается? Ну, встретились – и встретились. А теперь что заявила Москва после этой встречи? Там сказали, что приехал ваш представитель из Украины, народный депутат, и заявил, что вопрос будет решать не в "нормандском формате", не в Минске, а непосредственно с теми, кто удерживает ваших людей. Поэтому в Москве было принято решение пока ничего не проводить, никаких обменов. Похоронили все надежды.
После этого, правда, надежда еще теплилась, потому что группа в Минске в лице Ирины Геращенко давила на Мартина Сайдика из ОБСЕ, готовили на февраль-начало марта новый обмен. Все ждали его, ничего не анонсировали, а что потом произошло? Надежда Савченко вместе с Рубаном поехала на Донбасс. Это противодействие. Вот так спецслужбы противодействуют обмену. Им нужна отговорка. Потом Савченко и Рубана отстранили от этих процессов, но дело было сделано. Мы готовились к новому большому обмену, но ввели санкции против россии.
(из интервью с О. Котенко)
Больше про Савченко:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Dancing Homer‏ @ItechVK 4 мин.4 минуты назад
Еще
Коли ти русня і не можеш перекласти "утилізація рідких відходів")
j1jhjd.webp

Киянин вбив 2 жінок і підпалив квартиру, після чого викинувся з вікна

11 СЕРПНЯ, 2017, 14:54

Правоохоронні органи встановлюють обставини загибелі трьох людей у Києві
Про це повідомляє прес-центр Головного управління Нацполіції столиці на своїй сторінці у Facebook.

У відомстві розповіли, що, за попередньою інформацією, киянин вбив господарку квартири та її доньку, після чого підпалив помешкання і вистрибнув із балкона.

Свідки розповіли, що чоловік голосно говорив по мобільному, при цьому у розмові зазначив, що стоїть на балконі і покінчить життя самогубством.

При огляді помешкання поліцейські виявили тіла двох жінок із травмами голови.

Розпочато два кримінальні провадження: за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство двох і більше осіб) Кримінального кодексу України та за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) із додатковою правовою кваліфікацією – самогубство.

УкраинскаяСлужба1492‏ @ru1492news 2 ч.2 часа назад
Еще
Отстрелялся, отвоевался "Домовой" из оккупированного Донецка: бойцы ВСУ ликвидировали под Горловкой террориста ...

Интерфакс-Украина‏ @interfaxua 26 сек.26 секунд назад
Еще
Боевики помешали замглавы СММ ОБСЕ Хугу попасть на Красногоровскую ГРС
#ukraine

Юлия Светличная с Юрием Чевордовым и Викторией Аннопольской.
1 ч ·
В Ізюмі відновлюємо не тільки міст і дорогу.
Розпочали капітальний ремонт Ізюмської лікарні.
Останні 40 років капітальний ремонт тут не проводився жодного разу.
Зараз вже тривають роботи з утеплення будівлі та заміни вікон. Буде проведено ремонт покрівлі, внутрішніх приміщень та палат. Система теплопостачання, водопровіду та каналізації буде замінена. Після завершення ремонту допоможемо з медичним обладнанням.
Нагадаю, що в найскрутніші для країни часи цей медичний заклад приймав багато поранених військовослужбовців та переселенців. В Ізюмській лікарні було врятоване не одне життя наших захисників.
bea9he.webp

Олена Монова
1 ч ·
Мэр Конотопа прошел пешком 250 километров, чтобы поговорить с Порошенко, но его не пустили (с)
А вот если бы прополз, тогда бы точно пустили
Ползи, и воздастся тебе!

В данном случае редкий фантик это товар, а не валюта. И Вы продали его коллекционеру, который собирает редкие товары.
В данном случае криптовалюта это комбинацию нулей и единичек,и Вы получили вознаграждение за то что смогли сгенерировать эту комбинацию от человека который заинтересован в покупке данной комбинации.

Георгій Тука
2 ч ·
Путін збирається відвідати Крим та Калінінград. Офіційна версія - барський вояж: "как там у меня дела"?
Але, виходячи підвищенням рівня мілітаризаціі і Криму, і Калініграду, чи не варто старій Європі, з ії "французськими помідорами", трошки на це звернути увагу?

UopenEU‏ @UopenEU 2 ч.2 часа назад
Еще
Україна збільшила експорт цукру в 6 разів

Блок биткоина например это набор транзакций помимо кодировки этой валюты прекрати транзакции нет валюты.
Самое интересное что если другие решат не признавать гривну несмотря на производство товаров то им никто не помешает [фантастика] или мы установим курс какой захотим если вдруг получим ключевое преимущество в вооружениях например[\фантастика] Все это своего рода тоже кружки в которых признают на веру бумагу или даже электронный их эквивалент. Только у биткоина армии нет:D

Так вот народ же живёт представлениями вчерашнего дня,и требует рассказать чем обеспечена криптовалюта,потому что так надо,потому настоящие валюты чем-то обеспечены,якобы,кроме доверия и баланса спроса-предложения.

Ну, т.е. чисто спекулятивная цена внутри сообщества (ну так захотелось и так решили..) непонятно чего, абышобыло? А теперь с таким дорогим валютом они хотят выйти в Свет и легализоваться, чтоль. Цикавый финансовый пузырь.
Новость 2016 года.

«Украинский Bitcoin»: НБУ собирается выпустить собственную криптовалюту в конце следующего года
10.11.2016 в 16:42 Обновлено: 10.11.2016 в 19:01 Сергей КулешСергей Кулеш 47
«Украинский Bitcoin»: НБУ собирается выпустить собственную криптовалюту в конце следующего года

Советник главы Государственного агентства по вопросам электронного правительства Украины Константин Ярмоленко сообщил на своей Facebook-странице о том, что правление НБУ одобрило и презентовало дорожную карту Cashless Economy, в которой впервые прописаны планы по использованию технологии блокчейн в Украине.

«Одновременно с этим наше E-Government Агентство Украины готовит просто-таки фантастические новости на тему пилотного перевода госреестров Украины на блокчейн. Надеемся на тесное сотрудничество со всеми заинтересованными участниками рынка, разработчиками и просто энтузиастами этой инновационной технологии! Блокчейн рулит!», — добавил он.
Судя по слайду презентации Департамента платежных систем и инновационного развития НБУ, который опубликовал Константин Ярмоленко, уже через год, в четвертом квартале 2017 года, Нацбанк собирается эмитировать электронные деньги на базе Blockchain-технологии в рамках проекта НСМЭП «Український платіжний ПРОСТІР».

bitcoin

НБУ рассчитывает, что введение своего Bitcoin поможет удешевить эквайринг и стать более доступной альтернативой карточным платежам.

Там замечание в обсуждении есть, шо до 2040
Теоретически. Сложность растёт экспонционально,в конце концов наступит такой момент когда добить остатки уже не хватит ресурсов,потому даже раньше 20 ,по идее. Собственно,с Биткоин этот момент уже почти настал,желающих его добывать уже мало.

Ну, судя по скриптописаниям у биткоина есть армия... тамжеж крутые хацкеры.

не совсем так это пользователи биткоина кроме остальных их никто не содержит для защиты валюты. Они могут конечно причинять вред но уничтожить физичиски кого либо масштабно им очень сложно. Так в "армию биткоина" и наркоторговцев записать можно а оно им надо?:)

По поводу обеспечения.Чем обеспечивается ценность золота? Тем что его мало. Просто мало,и не только на Земле,а и во вселенной.Потому его ценность обеспечена тем что его трудно добыть. Так вот криптовалюта в некотором роде даже лучше золота обеспечена.Её вообще конечное количество чисто математически.И,если немного отвлектись,то собственно,обеспечена она количеством ресурсов,вполне себе реальных,затраченных на её выпуск.Той-же электроэнергии.

2013 год

jjhh0g.webp

Pavlo Nuss з Nuss Pavlo.
24 хв. ·
11 серпня 2013 рік. Літо, море, відпустковий бум.
У абсолютної більшості навіть політизованих українців навіть думки не могло бути про революцію, яка відбулась за 3 місяці та анексію , російської інтервенції до Криму та збройну агресію варварів.
Якщо бути конкретнішим, на той період я був знайомим з деякими діючими політиками та людьми «в темі», які поділяли аналогічну думку, яку породжувала тривога. Але говорити вголос про можливий гарячий конфлікт з РФ наважувалися не всі. Люди дбали про авторитет, що є нормальним явищем.
У період з 2011-12 р.р.., я почав писати мікроблоги та короткі аналітичні «записки», які стали публікувати декілька популярних електронних інформвидань. Тоді більшість моїх невеликих матеріалів я писав, керуючись логікою, аналізом ситуацій, інтуїцією. У них я піднімав різні теми, часто користувався інсайдом, якому мало хто довіряв, і, як виявилось згодом, – марно .
Серед них: дострокове виведення ЧФ РФ з території АРК, переозброєння цього ж флоту, підготовка Кремля до політичного терору проти України (який ми відчули вже восени 2013-го), таємні переговори Тимошенко з Клюєвим під час її ув’язнення (контракт Янукович-Тимошенко), передреволюційний стан, прискорення євроатлантичної інтеграції , неминучу «холодну війну» між Росією та Заходом й інші актуальні на той період теми успішно закінчувались для мене в контексті компетентності, що дозволило мені говорити більш впевнено про те, що дійсно думаю, відчуваю, в чому був переконаний.
Не хочу здаватися самовпевненим, але про війну Кремля проти України та небезпеку призначення тоді ще маловідомого для нас Суркова радником Путіна, «голосно», відкрито та обґрунтовано заговорив я, і почав попереджати про загрози з початку того ж 2013-го. І…на мій превеликий жаль, більшість прогнозів та попереджень згодом стали реальністю, і в Україні почалась війна за власну свободу та незалежність, з найпідступнішим та цинічним ворогом, варваром, який ще вчора для багатьох співвітчизників був «братом»… Але, то вже лірика. Мене заносить у спогади…
Коротше. Вже з червня панувала нездорова атмосфера у російсько-українських відносинах, і я був переконаний у тому, що відбудеться революція, Крим буде анексовано, і стане активною фаза збройного конфлікту, про що намагався більш-менш фахово висловлюватися, аби бути почутим. Сам не знаю, для чого мені це було необхідно…
Ось, сьогодні, у 2017 році фб нагадує про черговий коментар, який викликав сміх у відомих для вас фахових політологів. Краще б вони сміялися досі. Краще б я був посміховиськом. Краще б я помилився на 100%. Але, ні.
Я все це пишу до того, щоб переконати когось з вас не боятися говорити про свої відчуття та переконання, особливо, коли мова йде про безпеку нас, людей, та загрозу для держави.
Пишу й для того, щоб політики, які приймають стратегічні рішення дослухувались і брали до уваги наймаліші застереження та аналітичні звіти блогерів, журналістів ...
Вийшов такий-собі короткий екскурс. І на завершення скажу наступне:
Як і у 2012-2013 р.р.., так і зараз я сповнений переконанням у тому, що Україна вистоїть, переможе агресора, змусить варвара заплатити високу ціну. Бо в нас є нова, реформована віддана Армія, стратег-дипломат Президент, всебічна міжнародна підтримка і відважна українська нація, яка за умов єдності здатна не тільки вистояти, але й знечестити та перемагати ворога.

Olena Herasimova

А ще наприкінці 2012(!!!) року був здійснений вояж Рогозіна по південному регіону України на предмет інвентаризації працюючих та збанкрутілих (за допомогою Росії) підприємств ВПК. Під час цього вояжу (Миколаїв, Херсон, Крим, Південь Запорізької та Донецької областей) високих гостей цікавили підприємства суднобудівної галузі, важкого машинобудування. Розроблявся план їх мирної конфіскації при неможливості заплатити за кредити, надані Януковичу під держгарантії. Другий такий вояж було здійснено восени 2013 року з Азаровим. Тоді вони провели "смотрини" підприємств Харкова, Запоріжжя, Дніпропетровська. Можна сказати, що від цього сценарію безковного захоплення України нас врятувало диво.

электронное правительство... это круто. а еще есть правительство Украины в "комитете спасения украины"...
Слушайте, а давайте изобретем виртуализатор и все виртуализируемся... ну, как у фильме "Трон".

Вы не заметили что мир сейчас меняется очень стремительно,что достигнут тот момент когда традиционных ресурсов стало мало для дальнейшего роста? Потому и электромобили,потому и всякая альтернативная энергетика. Вот и криптовалюты это своего рода предвестники нового времени,когда бумажки исчезнут. Да,многие системы схлопнутся,не выдержав конкуренции. Более того,могу сказать к чему вообще всё идёт.Это уже зримо. Только вот скажите теория заговора. А между тем к теории заговора это не имеет вообще никакого отношения. Как будет в общих чертах написано не одну тысячу лет назад.

Назад
Зверху Знизу