Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Рашасми пишут, что скончался посол

что такое плющит и колбасит)))))))))

15589920_1842704409346488_4963373040224957335_n.jpg

Клетчатый, все деструктивные силы находятся в мокшанских болотах.

Звонит батька (мой отец а не то что вы подумали) , говорит, по новостям сказали ил-18 йопнулся в Тикси...а мы с тобой на нем туда летали...
Говорю - пап, мы с тобой туда летали сорок лет назад (я тогда еще младенцем был), а это древнее корыто до сих пор туда летает.. делай выводы.
Не сделает. (

«Это вам за Сирию, это вам за Алеппо!». Посол РФ в Анкаре скончался после нападения Далее:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Рашасми пишут, что скончался посол

ПОСОЛ РФ В АНКАРЕ АНДРЕЙ КАРЛОВ СКОНЧАЛСЯ В РЕЗУЛЬТАТЕ ПОКУШЕНИЯ — ИСТОЧНИК

Уже посольских раши выпиливать начали. Причем с Турции открыли счет.

Президент зустрівся зі звільненим кіборгом Тарасом Колодієм

&feature=share

Звонит батька (мой отец а не то что вы подумали) , говорит, по новостям сказали ил-18 йопнулся в Тикси...а мы с тобой на нем туда летали...
Говорю - пап, мы с тобой туда летали сорок лет назад (я тогда еще младенцем был), а это древнее корыто до сих пор туда летает.. делай выводы.
Не сделает. (
Не летает.Если я не ошибаюсь то последние кто использовал Ил-18 на регулярке были молдаване,и то это скорее было своего рода шоу.А..Ещё ЭйрКорио в РФ летает на нём,по крайней мере несколько лет назад точно латали. Ил-18 в своё время были заменены Ту-154,которые сами уже нынче практически ушли с регулярки.Я,кстати,кажется ещё в детстве видел как Ил-18 покидали Киев.Я тогда не понял к чему это их так много сразу один за одним.Кстати,по поводу корыта, это оскорбление такой замечательной машине.

Останнє редагування:
Раша скажет что посол был уволен еще до того как он умер. А значит ни какой он ни посол:D

Чукча поступает в МИМО.

- Назовите, какие бывают послы.
- Чрезвычайный и полномочный посол.
- Правильно. А еще какие?
- Посол по особым поручениям.
- А еще?
- Еще - пряный посол. И посол на хуй.

Без сомнений. Но ничего не дается без трудностей, ошибок и страданий. Карма такая

Однозначно. Как говорила одна моя бывшая коллега из Москвы "Я, кажется, поняла какая основная миссия у народа россии - страдать!"
И ваще:

23m6tn8qdblj.jpg

Dmitro Vovnyanko
9 год
Хочете мій прогноз про Приват? Та будь ласка.
Зрада лунатиме тиждень – не менше. Потім втомляться.
Для пересічних клієнтів НІ ФІГА не зміниться. Ідіотів отак гратися громадською думкою, ані на Банковій, ані на Грушевського нема.
Для непересічних клієнтів НІ ФІГА не зміниться. От просто НІ ФІГА.
Вибуху інфляції НЕ БУДЕ. Бюджетної діри – НЕ БУДЕ. От не буде – і все. Крапка.
Якщо раптом сервіс «Привату» погіршиться – пересічні українці з радістю відкриють для себе чимало інших якісних банків. Це – ринок.
Не виключаю, що становище Привату під державним керівництвом не погіршиться, а навпаки поліпшиться. Серед працівників холдингу «Приват» давно гуляє приказка «бізнес Бені працює тим краще, чим менше Беня в нього втручається», а в дядька Петра та Гройсмана прибутковим став навіть українських океанський флот, про існування кого нація давно забула.
Особисто Беня десь під сонячним небом гостинної Швейцарщини, пригощаючись коньячком зі старим дружбаном Корбаном буде згадувати цю ситуацію, як не найгіршу у його житті. Може, ще й мемуари напише – бестселером будуть. З бізнесу України він просто так не піде – не на того напали, але заважати йому ніхто не буде. Бісить? Знайдіть в неті жаби про акцію «акція від Приват – 10000 за сепаратиста» весною 2014-го і заспокойтеся. Бо були ще Дніпровська ОДА, добробати, вичищений від агресивної вати Дніпро, і тисячі прийнятих Дніпровщиною біженців, тощо й тощо.
Навчіться не забувати добро.
За місяць країна житиме зовсім іншими новинами.
А й ще. З усіх «зрад» прочитаних сьогодні найбільше мені сподобалася така: «тепер чоколятник дістанеться до банківської історії багатьох волонтерів та активістів». На місці багатьох активних зраднюків я б се-е-е-ерйозно замислився.
Бо навіть те, що я знаю про витівки деяких з них, переконують – як раз відкриття рухів грошей на їхніх картках чимало зраднюків бояться мов вогню.
Там з таких місць гроші надходили!... :)

продать-то можно, но по тройной цене и с обязательным условием - в репортаже о запуске диктор обязательно должен сказать "слава Украине!"
Это международная кооперация. эрэфия ведь тоже делает ракеты для Украины. Мадам из Нижнего Новгорода подробно рассказывала в этой теме, как их испытывали по Краматорску.

«Это вам за Сирию, это вам за Алеппо!». Посол РФ в Анкаре скончался после нападения ...

Назад
Зверху Знизу