Вроде ж упростили,а всё равно гнут.Похоже,как и с налогами терпение закончилось,решили что-то делать. Но вот тут вот,ИМХО,сговор и монополизм,при том,возможно и с криминальным запашком,когда тем кто готов поставлять дешевле не дают это делать.Слишком долго эта система формировалась,так просто не сковырнуть. Хотя...Аптек вон валом,чуть не через каждые сто метров,а всё одно попадаешь на то что в некоторых сильно дороже.
Я вчера по поводу фармы материал постила. Это мировая болячка.
Один мой знакомый очень давно сказал мне - Ты даже не представляешь какая это мафия. Там всё подвязано. Бабки от фармы перекрывают бабки от наркоты и оружия.Он химик с очень известным в мире именем. Я тогда не вкуривала. Сейчас понимаю, что таки да.
Тарас Чорновіл
1 год ·
Сьогодні відбулося дуже "цікаве" засідання антикорупційного комітету, попри інші теми обговорення на публіку виринула та активно розганяється лише одна ініціатива Єгора Соболєва з закликом до відставки Юрія Луценка за затягування розслідування справи Небесної Сотні. Ну це вже, як та чайна ложечка, що постійно зраджувала радянського шпигуна. Мова вже не про те, що це не зовсім у компетенції комітету Соболєва, а про трохи суттєвіші моменти. Ініціатива ніби навмисне прозвучала після того, як Луценко виніс догану Горбатюку, який очолює відповідне управління, до відання якого й входить розслідування злочинів проти Майдану, за гальмцвання розслідування. Сергій Горбатюк, напевне, чесна людина, але саме він уже заявляв, що справа ця затягнеться ще на багато років, натякаючи, що події у Вільнюсі литовці розслідували 25 років. Проте якраз його всі наші "антикорупціонери" активно захищають, а Луценко, який зараз зрушив справу з мертвої точки, виявився винуватим у чомусь протилежному до того, що робить насправді.
Абсурд дуже просто пояснюється. Горбатюк втратив, а новостворений підрозділ ГПУ отримав усі справи, пов'язані з розкраданнями та корупцією часів Януковича. Соболєв про це навіть не заїкається, але схоже, що тут якраз і зарита собака. Є підозри, що пан Горбатюк цілком свідомо гальмував розслідування саме фінансових справ, а багато хто в Україні забезпечував цьому активне політичне покриття. Логіка зрозуміла: якщо за кілтка років слідство й суд в Україні не змогли нічого доказати проти чиновників Януковича, то з них поступово будуть зняті західні санкції, а з майна арешт. Очевидно, що за таку послугу можуть бути виплачені солідні комісійні деяким "антикорупціонерам"...
Новий підрозділ уже реанімував розслідування, тож утікачі та їх небезкорисливі покровителі запанікували. Отака весела "антикорупційна" казочка у нас намалювалася...
Я вже мушу бігти на ефір на Еспрессо, буду там десь з 19.10, тому завершую. А хто хоче трошкибільше на цю тему, можу рекомендувати блог Віктора Уколова, щойно проглянув, він, упринципі, написав усе те, що й я планував, але вже не встигаю.
Американская мечта «Дональд Трамп»
Кто это пишет?