Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ - Part 18 - Part 19

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Цитата:
Доля Саудовской Аравии на рынке КНР в 2013–2015 годах уменьшилась с более чем 19 до 15% (ввиду увеличения поставок из россии), на рынке ЮАР — с 53 до 22% (ввиду увеличения поставок из Нигерии и Анголы), на рынке США — с 17 до 14% (на фоне бума сланцевой нефти).

Падение было зафиксировано и на ряде европейских рынков: в Испании — с 14,1 до 10,5%, в Италии — с 11,6 до 8,8%, в Нидерландах — с 11,3 до 7,9%. На Тайване саудовская доля уменьшилась с 35,8% до 32,2%, в Южной Корее – с 31,3% до 30%, Таиланде – с 18,1% до 17,4%.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Саудівський король дядько жорсткий, він таких речей не пробачає

Свадьба века 2.0
Свадьба Гуцериевых стала самой обсуждаемой новостью выходных
Точная стоимость свадьбы неизвестна (называется сумма в €10 млн),

однако гонорары звездам уже стали достоянием медиа: Стинг якобы получил за выступление €1,5 млн, Дженнифер Лопес — €1 млн, Энрике Иглесиас — €500 тыс., а Алла Пугачева — €300 тыс. Ведущей вечера выступила народная артистка Ингушетии Тамара Яндиева, сколько она получила — неизвестно.

Согласно данным журнала Forbes, состояние бизнесмена Михаила Гуцериева оценивается в $5,9 млрд. Ему принадлежит основной пакет акций компании «Русснефть», «Нефтиса», он также является совладельцем Бинбанка и владельцем восьми радиостанций, среди которых Love Radio, «Шансон» и «Говорит Москва». В качестве хобби он пишет песни для звезд российской эстрады: Филиппа Киркорова, Валерии, Иосифа Кобзона, Стаса Михайлова и других.

Блогеры и соцсети не оставили свадьбу без внимания: «Свадьба века 2.0» стала не только поводом для шуток, но и для более глубокой рефлексии. С учетом нынешней экономической ситуации в стране многие начали писать о свадьбе как о «пире во время чумы». Некоторые также обратили внимание на это видео, где миллиардер Гуцериев учит россиян экономить в кризис:

ны хуяссе, ольгинца выпилили технично. Красавцы. А про энурезного че забыли? исправлю. не забыли. отлично. бля вот бы и СБУ так работала. сепар-к стенке, подхуйловник-на нары, зрадофил и провокатор по еблету, на первый раз, на второй см.выше.

Останнє редагування:
CepRbyNWsAAWuNV.jpg

А тем временем: Шокин ушёл на больничный.
Просто прекрасно!

Отставить панику!

У Генпрокуратурі спростували, що Шокін на лікарняному

Генпрокурор Віктор Шокін зараз не перебуває на лікарняному.

Про це заявив прокурор Генпрокуратури Владислав Куценко.

«Він не у відпустці, не на лікарняному, у нього сьогодні службовий виїзд», – сказав Куценко, не уточнивши при цьому, куди саме цей виїзд здійснено, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як повідомлялося раніше, деякі народні депутати стверджували, що Шокін перед голосуванням за відставку знову вирішив піти на лікарняний.

Нагадаємо, завтра вранці у ВР має відбутися голосування за відставку Генпрокурора Віктора Шокіна.

рейдеры на киевщене. что то пошло не так...
CepWM1FWEAAzk66.jpg

CepWMxxWQAEx60y.jpg

90-е нах. А ты кто такой, ты Вовку Косого знаешь? А ты че быкуешь?

Донецкий Народный Депутат Донецкой Народной Республики разводит Донецкого Народного Коммерсанта. :D

З.ы. Кстати, когда Гиркинцы захватили Славянск и Краматорск, они первым делом попросили местную вату показать украинские государственные предприятия и предприятия укропов и им сочувствующих. Начался по блатному отжим, по народному грабеж, а по научному передел бизнеса и перераспределение капитала.

С легкостью отжимали государственный транспорт и транспорт частных компаний, руководство которых было замечено в проукраинских симпатиях.

Отставить панику!

Самое смешное если завтра наши депутаты пидары не проголосуют за его отставку, а виноват опять будет Порох.:диявол:

Шокин же пенсионер. Нельзя его просто отправить на пенсию? Посмотрела википедию, ему всего 63 года, а выглядит старше Кравчука.

Шокин же пенсионер. Нельзя его просто отправить на пенсию? Посмотрела википедию, ему всего 63 года, а выглядит старше Кравчука.
В верхушке Генпрокуратуры, несмотря на обсуждение кандидатур на эту должность и давление со стороны западных партнеров, уверены, что голосов в парламенте за отставку Шокина нет.
29 марта интрига должна быть разрешена голосованием в Верховной Раде. И даже если голоса за увольнение найдутся, то неизвестно, поддержат ли в парламенте кандидатуру нового генпрокурора и кого предложит Банковая.
В таком случае и.о. Генпрокурора будет Юрий Севрук. Он уже заменял Шокина, когда тот был в отпуске сразу после заявления об отставке. При Севруке Генпрокуратура продолжит плыть по избранному Шокиным фарватеру, по которому двигалась последний год.

ТанкисТ ‏@traki1983 6 год.6 годин тому

Сепаратист мочится на танк Т-72Б1 "Оплота" в котором погиб весь экипаж сепаратистов.

CeoLRr2WQAA92rm.jpg

Тебе не скучно, как я погляжу

Всегда приятно пообщаться с грамотным и интеллигентным человеком.

Самое смешное если завтра наши депутаты пидары не проголосуют за его отставку, а виноват опять будет Порох.

Я тоже с этого охуеваю. Депутаты под АП требуют уволить Шокина, вместо того, чтобы проголосовать за это в Раде.

Краматорська міськрада планує перейменувати три вулиці. Проект відповідного рішення винесено на публічне обговорення і опубліковано на сайті міськради.

Так, міськрада має намір перейменувати вулицю Героїв України у вулицю Вознесенського, вулицю Героїв Небесної Сотні — у Правову та вулицю Григорія Сковороди — у Медову.

«Публічні громадські слухання про перейменування вулиць в Краматорську відбудуться 29.04.2016 року о 10:00 годині, у залі засідань Краматорської міської ради за адресою: пл. Миру, 2, 2-й поверх», - сказано в повідомленні

Следующим решением "миськрады" Краматорска будет отправка меседжа в Ростов:
"батя вернись"..

Прокуратура взялась за Георгія Туку. Деталі особисто від голови Луганської ОДА

Реальний опір наскрізь корумпованої системи я реально почав відчувати біля місяця тому. За цей час я терпляче збирав інформацію щодо участі місцевих чиновників в тих чи інших схемах.

Скажу чесно: досить часто я шаленів від того, що бачив та розумів. Досить часто здавалось, що боротись з цією «братвою» просто неможливо (настільки все прогнило, настільки всі пов’язані між собою). Але, розуміючи те, що я вже відповідаю не тільки за себе особисто, але і за тих людей, які повірили мені, доводилось стискати кулаки і терпіти.

Тим, хто ніколи не стикався з СИСТЕМОЮ, здається, що позбутись того чи іншого чиновника досить просто, варто лише побажати. На жаль, це абсолютно не так. Здебільшого, ті чи інші кадрові рішення приймаються двома сторонами: Адміністрацією та Міністерством. Якщо, маючи волю, я можу вимагати звільнення керівника, то в Міністерстві може панувати інша точка зору: вивчимо питання, недоцільно, надайте кандидатуру на заміну, поруште кримінальну справу і т.д. Цікава деталь: будь який чиновник, відчувши небезпеку, миттєво летить в Київ «вирішувати питання».

Досить доречне питання: чому не порушуєте кримінальні впровадження? По-перше, я не можу це робити. Це справа правоохоронців. По-друге, час розслідування може тривати роками і вплинути на його терміни я не можу. По-третє, воююча область не маю часу чекати!

До боротьби залучились і місцеві правоохоронці. Правда, включились вони «не на тій стороні».

Зокрема, на днях Заступник Обласного Прокурора звернувся до керівництва Екологічної інспекції та ДПА з Запитом: надати інформацію щодо розміром збитків, які виникли в результаті реалізації розпоряджень Голови ВЦА щодо вирубки лісів.

Нагадаю. Неодноразово до мене звертались наші військові та прикордонники з проханням надати їм лісоматеріали для обладнання укріплень. Мова іде про горілий ліс, якого в області налічується тисячі гектарів. Процедура отримання офіційних дозволів тривала МІСЯЦЯМИ!!! Зрозумівши, що, дякуючи клятим бюрократам та крадіям лісу, ми ризикуємо залишити наших захисників без належних укріплень, я (іноді) підписував відповідні Розпорядження, якими доручав керівництву ЛісГоспу задовольнити потреби військових.

І от, наразі, Прокуратура вирішила виявити розміри збитків… Скажіть, лише мені розуміла мета діяльності цієї установи? Звісна річ, місцева Прокуратура, не маючи реальних справ ані щодо бариг-чиновників, ані щодо сепаратистів, ані щодо своїх колег-хабарників, що збирають данину по всій області, вирішила (виключно від скуки) поцікавитись питанням моїх Розпоряджень.

p.s. Цікаво, той героїчний прокурор, що надіслав Запит, вже отримав «учасника АТО»?

CepXIUlXEAAASoS.jpg

CepR4CAWIAAmgaU.jpg

Львівський батяр ‏@KarpenkoBatjar 4 ч.4 часа назад
Замінити Мілобога на Семена - DONE
Очікувано злити вибори Вілкулу - DONE
Звинуватити владу - DONE
MISSION COMPLETED
CeoxNt3XEAANoki.jpg

Olga Motorna ‏@samiramoto 3 ч.3 часа назад
сяде в палатку під АП і буде сидіти разом з Соболєвим
CeoyLxwWEAANCC8.jpg

Ceowwi_WwAACBJK.jpg