Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

14 октября марш в Киеве бандитов или героев?

• Автор теми Автор теми Лужков
  • Дата створення Дата створення

14 октября марш в Киеве бандитов или героев?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    561
Любов до України у таких кугутів та рагулів складається лиш в одному- ненависті до Росії та СРСР. Все. Більше ви ні на що не здатні.
Тупі неосвічені брехуни, які в своїй ******і думають, що чим більше вони набрешуть, тим більше користі принесуть Україні.

образованный ты наш, расскажи в чем твоя польза для Украины?

Товариство, не треба нічого їм доводити, адже це рівноцінно візиту до психлікарні…
За ними Нюрнберг плаче… І наше завдання - організувати його, назавжди звільнити нашу землю від цієї орди!

Зачистку від большевицької секти можна почати навіть з форуму (будь-якого). Що заважає???
У Німеччині на форумах теж прославляють ******? Є там таке, як гадаєте?

Останнє редагування:
Каждый юзает, что юзается ... Свобода - УПА, КПУ - Ленина, ПР и ОО - друг друга, УДАР - тошноту от последних двух ...

29 дивізія СС (перша російська), 30 дивізія СС(2-га російська), 15-й козацький кавалерійський корпус СС, 1-а національна бригада "Дружина", добровольчий полк "Варяг", та багато інших малих формувань. Мали місце безліч російських ******ських організацій, зокрема Російська ******ська Партія, Всеросійська ******ська організація, Російський соціал-націоналістичний рух тощо. І це все не враховуючі "банальні" вермахтовскі РОНА, РННА, РОА, БСРН, що нараховувало не одну сотню тисяч вояк.

Щодо безпосередньо Власова. Як тільки потрапив в полон, так одразу і змінив погляди. Тому казати, що він ідейно бився за вільну Росію, некоректно.

vlasov%20(1).jpg

генерал Власов

8493d26a2d28cc902c4a1a2c4484b41c.jpg

російські колабораціоністи

1292219761_putinvs1.webp

Донскі козаки

003qxdge

sniper85, ось як ставились росіяни до радянського режиму.

Любов до України у таких кугутів та рагулів складається лиш в одному- ненависті до Росії та СРСР. Все. Більше ви ні на що не здатні.
Тупі неосвічені брехуни, які в своїй ******і думають, що чим більше вони набрешуть, тим більше користі принесуть Україні.

В Біблії написано, що все тайне стане явним. Ніякі засекречені архіви та брехня таких як ти і тобі подібних ніколи не приховають злочинів, розстрілів, окупації, голодоморів, виселень та переселень, нищень народів, націй та культур. У кого правда, той і сильніший © ;)

В Біблії написано, що все тайне стане явним. Ніякі засекречені архіви та брехня таких як ти і тобі подібних ніколи не приховають злочинів, розстрілів, окупації, голодоморів, виселень та переселень, нищень народів, націй та культур. У кого правда, той і сильніший © ;)
Від того, як брехню правдою назвати, вона нею не стане.
Бачив я вже вашу правду про голодомор на виставках з фальшивими фотографіями та книгами пам'яті, де в померлі записали цілі села, нині живучих людей. І про миліярди розстріляних, і про повальне виселення невідомо кого і невідомо звідки ....
Постійно бачу і в минулому комуняк із вищих ешелонів влади, які швиденько перефарбувались на початку 90-х років і зараз з таким само комуняцьким запалом брешуть, як і раніше. І *****ів, які їм вірять, та падлюк, які їм підбрехують. "За шмат гнилої ковбаси- ти рідну матір продаси!"
Брешіть і далі.

Від того, як брехню правдою назвати, вона нею не стане.
Бачив я вже вашу правду про голодомор на виставках з фальшивими фотографіями та книгами пам'яті, де в померлі записали цілі села, нині живучих людей. І про миліярди розстріляних, і про повальне виселення невідомо кого і невідомо звідки ....
Постійно бачу і в минулому комуняк із вищих ешелонів влади, які швиденько перефарбувались на початку 90-х років і зараз з таким само комуняцьким запалом брешуть, як і раніше. І *****ів, які їм вірять, та падлюк, які їм підбрехують. "За шмат гнилої ковбаси- ти рідну матір продаси!"
Брешіть і далі.

Особисто в мене є живі свідки тих подій, які не брехатимуть про голодомор. Та ставлення Радянської влади до України та українців, до інакомислення тощо. Я не ставлю самоціллю тебе переконувати, просто кидаю факти-факти-факти. Адекватні зрозуміють, а тим хто не хоче розуміти, я співчуваю, бо їхній інтелект не спроможний подолати зомбованість з якихось причин.

А ось як Радянська армія ходила в наступ на ворога

Zagrad.gif

ЗАГРАДОТРЯД - специальное подразделение, которое совместно с противником ведёт огонь по своим войскам, что придаёт последним ярость в наступлении и стойкость в обороне. Войскам стрелять по своим З.-О. строго запрещалось, и поэтому подобное желание превращалось в патриотический порыв (напр.: “Ни шагу назад!” и “Велика россия, а отступать некуда: позади - заградотряд!”).

Міф про те, що УПА стріляло в спину вашим дєдам розвіяна. Вони не могли робити цього фізично ;)
20e8cbfe1f62b4e2d73118b74db_prev.jpg

УРРЯЯЯ!!!!!!!!!!
9f37f-dsc06115.jpg

Особисто в мене є живі свідки тих подій, які не брехатимуть про голодомор. Та ставлення Радянської влади до України та українців, до інакомислення тощо. Я не ставлю самоціллю тебе переконувати, просто кидаю факти-факти-факти. Адекватні зрозуміють, а тим хто не хоче розуміти, я співчуваю, бо їхній інтелект не спроможний подолати зомбованість з якихось причин.

А ось як Радянська армія ходила в наступ на ворога

Zagrad.gif

Міф про те, що УПА стріляло в спину вашим дєдам розвіяна. Вони не могли робити цього фізично ;)
20e8cbfe1f62b4e2d73118b74db_prev.jpg

УРРЯЯЯ!!!!!!!!!!
9f37f-dsc06115.jpg

Бандэровская пропаганда,как всегда дешёвка. Даже лень бредятину комментировать.:D

я лично не знаю и не понимаю, как убивших столько людей можно назвать героями, а тем более разрешать маши чествующие убийц. для выяснения этого и преднозначен данный опрос.

Пример из жизни: как мне дед рассказывал, мужичка что его раскулачивал,(это Белгородская обл.) в 39-м послали на Зап. Украину колхоз организовывать - через месяц привезли назад в гробу. Я считаю что люди просто себя защищали от насилия со стороны.
Для того, что бы ответить на вопрос темы нужно быть свидетем тех событий, верить в этом вопросе нельзя никому.

А до чого тут УПА???
У 39-му році ніякої УПА не було.

Это не марш,а гей-парад.В Москве запретили,а старых *****асов полно,вот они и пиарятся.:клас:

гей парад у нас в раде обычно проходит, это вы перепутали - *****асы от власти хотят удержаться у власти и дальше.

Назад
Зверху Знизу