Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А как же! Уряд УНР в экзыли все 70 лет постоянно выбирался народом Украины, а не сам себя назначал где то в эмиграции. Поэтому абсолютно легитимен!! То е так.То есть большевики венджекались в переговорах с представителями УНР? И если бы не добрая волоя УНРовцев, то обиделись бы и ушли оставив все как есть?
То є так!! Причому подавляюча більшість-всі три Харків'янина!Немає сенсу сперечатися з українофобами. Голосування розставило всі крапки над "і". Харків'яни вважають Українську Повстанську Армію Героями.
Не, с Марса на *****ютиках спускали. Как впрочем и сейчас.А чё, правительство УССР разве не само себя назначало?
Немає сенсу сперечатися з українофобами. Голосування розставило всі крапки над "і". Харків'яни вважають Українську Повстанську Армію Героями.
О, то е так! Мы помним про "маськовский спецназ на крещатике!!!" и про"русские танки уже в Белгороде!! во время майдауна в 2004 году. А как же.Русский десант?
Русские и не на такую подлость способны.
Харків'яни вважають Українську Повстанську Армію Героями.
Я все понял. Местный себе клона завел.наші герої повинні виховувати патріотів не срср, не триєдиної *****сської ідеї а нашої країни яка зветься Україна.
То є так!! Причому подавляюча більшість-всі три Харків'янина!
Вони нарешті розставили всі крапки над Ж.
Слава Хероям!!!
Не бандитов, а ******ских ШЕСТЕРОК и ХОЛУЕВ.
Шо зомбі можеш сказати розумного? Аби не мовчки
![]()
Суко, как вы уже ******* этим Брест-Литовском, на котором изображено два офицера.Нєт-нєт, друззя!![]()
О -я и не знал шо Параска и Корчинский в коммунистах состояли.
Шо зомбі можеш сказати розумного? Аби не мовчки![]()
А мені в даному контексті не цікаві Італія, Франція і Англія. Мені цікаво черговий раз мокнути таких як ти брижжащих слиною україноненависників.Суко, как вы уже ******* этим Брест-Литовском, на котором изображено два офицера.
Вот, дрочи: Мюнхен. Совместный парад Германии, Италии, Франции и Англии после дерибана Чехословакии в 1938 году.
На фото первые лица государств, (а не два офицера в чине полковника и генерал-майора):
Англия- премьер Чемберлен.
Италия- дуче Муссолини.
Франция- Президент Деладье.
Германия- канцлер А. Гитлер.
Любов до України у таких кугутів та рагулів складається лиш в одному- ненависті до Росії та СРСР. Все. Більше ви ні на що не здатні.А мені в даному контексті не цікаві Італія, Франція і Англія. Мені цікаво черговий раз мокнути таких як ти брижжащих слиною україноненависників.![]()
А просто дивуюсь тупорилим рагулям з Галичини, які слиною бризкають на парад РККА після приєднання Галичини до України, а зараз , коли ім вкажеш на те, що саме завдяки такому параду вони і живуть в Україні, у них вмикається ступор того місця, де у всіх людей знаходиться мозок.ну не воевал вермахт с РККА в 1939! наоборот, весело разделили старую суку панскую Польшу. Дай бог не в последний раз. И с каких фуев солдатам не попарадничать по случаю такого события? Через два года стало не до совместных парадов, начали друг другу морды кровянить. Но это традиция такая уже лет 250-300 парад-мордобитие-парад-мордобитие...