Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

14 октября марш в Киеве бандитов или героев?

• Автор теми Автор теми Лужков
  • Дата створення Дата створення

14 октября марш в Киеве бандитов или героев?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    562
Кугут ты лембергский, у меня туалетной бумаги полно...

Кто вас научил так себя вести? Человек обращается вежливо, а с вашей стороны встречает обычное для вас хамство и глупость. Вы себя не уважаете, раз пишете подобные вещи.

...іншими словами надії на виписку немає? :іржач:
Ну почему же... Если со всеми долгами по квартире расплатишься, думаю, шо тебя таки выпишут с твоего хутора.

да у него по-моему не после, а с рождения контузия:)
Не берусь судить, я при его родах не участвовал... Хотя все возможно на Алтае.

По суті питання є щось чи будете далі таксувати? У вас в родині є бандерівці?...в мене половина родини...
в моїй родині чотири найвищих державних нагороди срср але це ніщо у порівнянні з тим, що я українець а це значить що одного племені з хлопцями, які піднялися на захист своєї землі і навічно вписали свою звитягу у славетні сторінки історії України.

а ще я пам'ятаю.
пам'ятаю як мама купила мені книжку про бандерівців і як я в школі розказував на уроці які то нелюди - бандерівці.
пізніше, коли я взнав правду я визначив комуняк не просто як ворогів а як об'єкт, которий підлягає безумовній ліквідації.

і тому мені дивно чути слова людини, яка має за рідню героїв, слова, які кидають тінь на їх подвиг.

Смысл темы - ликбез? Во время Великой Отечественной Войны было две стороны противостояния. Если УПА боролось с РККА, то ответ очевиден.

Загляни куликовой козе в ****, мож еще шо интересное увидишь. :іржач::іржач::іржач:
Не займайтеся пропагандою гомосексуалізму...скоро сядете...:іржач:...й "утка" не допоможе,ти ж не йуля...:іржач:

в моїй родині чотири найвищих державних нагороди срср але це ніщо у порівнянні з тим, що я українець а це значить що одного племені з хлопцями, які піднялися на захист своєї землі і навічно вписали свою звитягу у славетні сторінки історії України.

а ще я пам'ятаю.
пам'ятаю як мама купила мені книжку про бандерівців і як я в школі розказував на уроці які то нелюди - бандерівці.
пізніше, коли я взнав правду я визначив комуняк не просто як ворогів а як об'єкт, которий підлягає безумовній ліквідації.

і тому мені дивно чути слова людини, яка має за рідню героїв, слова, які кидають тінь на їх подвиг.
Амінь...

"2 сторони" - це хто?
2 орди.
2 окупанта України.
2 людиноненависницькі тоталітарні режими.
2-а Світова це була, а не "ВОВ".

УПА діяла на ТРИ фронти.
Чомусь про ляхів усі забувають постійно, так я нагадаю вкотре.

Останнє редагування:
а ще я пам'ятаю.
Чего тогда Кравчук ходит живой здоровый?

Более того, что делает коммунистка Фарион в ВО «Свобода»? И вообще, как она может вольготно жить на Галичине, раз вы там все такие ненавистники коммунистов?

Или вы там только языком из схронов - смелые вояки? ;)

Назад
Зверху Знизу