Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

1000 гривень для кожного українця

• Автор теми Автор теми stas_69
  • Дата створення Дата створення
ну ты же понимаешь что ты не решаешь проблему корупции и *******изма власти
Я к тому, что тут у тебя есть возможность решить куда именно пойдёт эта тысяча. Что её не просто украдут или напрявят на стадион, клумбы в прифронтовом городе и т.д. (и большую часть украдут за откат/взятку).

Я к тому, что тут у тебя есть возможность решить куда именно пойдёт эта тысяча. Что её не просто украдут или напрявят на стадион, клумбы в прифронтовом городе и т.д. (и большую часть украдут за откат/взятку).
давай я расскажу как это выглядит дают по 1к грн что бы заткнуть рот про прокуроров инвалидов до 40 лет с неебической пенсией, мсек, бусификация , сзч, фронт, скандалы в закупки на армию (например Умеров наехал на Буданова). Остановит ли 1к коррупцию? очевидно нет приведет ли 1к к привлечению к ответственности тоже нет. Тебе дают взятку в лоб а ты радуешься:незнаю:

давай я расскажу как это выглядит дают по 1к грн что бы заткнуть рот про прокуроров инвалидов до 40 лет с неебической пенсией, мсек, бусификация , сзч, фронт, скандалы в закупки на армию (например Умеров наехал на Буданова). Остановит ли 1к коррупцию? очевидно нет приведет ли 1к к привлечению к ответственности тоже нет. Тебе дают взятку в лоб а ты радуешься:незнаю:
Кому заткнёт рот эта тысяча? Вас обязуют что-то за неё делать/не делать?
Если я возьму тысячу и отправлю на дроны, я от этого не поменяю своё отношение к власти и к проблемам в нашем обществе. То, что это не решит даже малую часть проблем - я это тоже прекрасно понимаю.
Это моё личное мнение, которое не навязываю. Считаю, что таким донатом принесу хоть какую-то пользу.

Но можно просто горланить как всё хреново и при этом вообще ничего не делать.

Глядя в окно на листопад :)

И от Бубочки не спрятаться, не скрыться...

Щомісяця переказую на потреби ЗСУ близько 2000 грн. Плюс-мінус. Можеш вважати, шо це моє ВПО. Дитячі ВПО попрошу не чіпати - то на їхні потреби.
Є фонди, яким довіряю. Але у мене також є вовчанські котики, чоловіки моїх подруг, мої подруги і мій чоловік. Я допомагаю їм. На фонди мене не вистачає, сорі.
Труси у мене різні, є і з секонда за 5 грн на вагу, атлічні труси) секонда в програмі мабуть не буде, як і вовчанських котиків.
Якщо тебе шось аж настільки нервує - давай номер карти, я тобі скину 200 грн на новопасіт чи шо там можна купить на цю суму в аптеці-партнерці програми Національний кешбек.
Ти ж на захід їздив, треба було на пару тижнів заїхати на мінеральні водички. Бо ти, як кажуть на святій Галичині, якийсь нарваний. Не там, де треба)
Я максимально спокійний. Просто дав вам маленьку підказку куди можна подіти цю тисячу, тим паче враховуючи, що "На фонди мене не вистачає".
За труси, то не до вас. Я сам з початку війни не купую собі одягу, а дружина також секондом не гидує.
Сам доначу кожного місяця від 2000 до 3000 грн., а якщо дадуть тисячу, то в цей місяць мій донат буде більше на цю тисячу.

На заході зараз моя родина, я до них їзжу в гості коли є можливість. Влітку 2023 г повернулися до Харкова, але після прильоту кабу в сусідній будинок відправив їх назад.

Ти максимально поклав *** на війну.
Я так не вважаю. Якщо б це було правдою я б вже був в Європі або США.

Сьогодні хто зранку ці лозунги писав?) Я зранку займалась приємними речами, потренувалась, нічо не писала і не планувала, поки ти на табуретку не виліз.
І шо не так в моїх лозунгах? Допомагаю там де можу. Ніколи не відмовляв військовим в допомозі. Так не воюю, маю законну підставу на відстрочку.

Чи тут ті хто не воює права голосу не має?

Назад
Зверху Знизу