Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

1000 гривень для кожного українця

• Автор теми Автор теми stas_69
  • Дата створення Дата створення
Некоторые получили 1000 уже после месяца обработки данных ,6 декабря оформляли ,а получили 18 января

В когось вже є досвід отримання 1000 через відділення банку? Писали, що банки будуть видавати нацкешбеківські фізичні картки. Цікаво на неї глянути)
Я на свого пенсіонера лишила у відділенні Привату заявку, але коли буде виплата, хз. Я шось розмріялась шо в касі на руки дадуть, ніби і співробітниця так сказала, шо йому подзвонять і треба буде в касу підійти...але не все так просто мабуть)

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
З джерела "ОБС" сьогодні на пошті отримав таку інформацію, коли стояв у черзі: жвава бабулька, почувши, як пара глибоко пенсійного віку волають, що не будуть оформлювати ту тисячу, прокоментувала: "Тю, дурні. Я пенсію отримую у Приваті, пішла туди, мені картку за два тижні оформили". Тобто, фізичні карти існують, але, як я розумію, певні обмеження залишаються. Бабуська ще казала, що, нажаль, їй нікому допомогти із оформленням карти Нацкешбеку, а то б обов'язково зробила.

Повторно подати не дозволяє. Пошукаю, де там за"язок з ними.
Зайшовши до "зимова є-підтримка", тисніть на три крапки вгорі справа, обираєте опцію"служба підтримки ", обираєте бажаний месенджер для зв'язку.

Останнє редагування:
В когось вже є досвід отримання 1000 через відділення банку? Писали, що банки будуть видавати нацкешбеківські фізичні картки. Цікаво на неї глянути)
Я на свого пенсіонера лишила у відділенні Привату заявку, але коли буде виплата, хз. Я шось розмріялась шо в касі на руки дадуть, ніби і співробітниця так сказала, шо йому подзвонять і треба буде в касу підійти...але не все так просто мабуть)

отут читала

правда це черкаські новини)) може на Черкащині своя атмосфера
Учора бачив у АТБ столик з працівниками А-Банку. Раніше вони оформлювали карту АТБ, а зараз оформлюють і видають карту кешбеку для 1000 грн.

Учора бачив у АТБ столик з працівниками А-Банку. Раніше вони оформлювали карту АТБ, а зараз оформлюють і видають карту кешбеку для 1000 грн.
Ну и молодцы, чё. Из некоторого количества банковских приложений, которыми оперирую, А-банк самый первый уведомил о возможности одним кликом открыть нацкешбек. Не реклама, хе-хе.

На почте получилось проще всего.
В одной очереди получили пенсию и узнали, что тысяча пришла, в другой заплатили за коммуналку.

отут читала

правда це черкаські новини)) може на Черкащині своя атмосфера
Мама оформила ту тисячу в Ощаді. Вона там пенсію отримує. Їй видали картку, але гроші ще не прийшли. У грудні казали, що поки що не оформляють (забула по якій причині), а у січні вже надавали цю послугу

Пошті ще гємор вмовляти тих, хто не хоче її брати.
Такого не чула. Там персональних даних не вимагають, а пенсіонери найстаршого віку або дуже хворі і лежачі. Кому пенсію додому носить, а поштарка за них оплачувала комуналку цією тисячею.

На почте получилось проще всего.
В одной очереди получили пенсию и узнали, что тысяча пришла, в другой заплатили за коммуналку.
В декабре заглянуть на почту узнать процедуру (мама как раз из когорты пользователей кнопочных телефонов).

Сотрудницы без понятия, говорят: обращайтесь туда, где пенсию получаете. В Ощадбанк (где удалённо открыли нацкешбековскую карту) говорят: только и исключительно через Дію.

Короче, оснастил маму планшетом, через Bank-ID авторизовались, и ок.

Ну понятно, что можно было дождаться, пока всем отделениям Укрпочты доведут до ума порядок. Но планшет тоже не помешает.🙂

Кто пенсию в банке получает, тому только через банк.
С кнопочными телефонами кто, тем сотрудники сами что-то делали и говорили - мы вам перезвоним. Что было дальше, не знаю.

В декабре заглянуть на почту узнать процедуру (мама как раз из когорты пользователей кнопочных телефонов).

Сотрудницы без понятия, говорят: обращайтесь туда, где пенсию получаете.
можно было дождаться, пока всем отделениям Укрпочты доведут до ума порядок
На Укрпочте выдают тыщщу только тем кто там получает пенсию. Мои родители этим воспользовались буквально в первые дни работы этой программы.

Банк Сенс / Sense Bank, заявленный как поддерживающий BankID в приложении Дiя
планируется на продажу. Уряд планує виставити на продаж Сенс Банк і частину Укрнафти

Опробовал их приложение Sense SuperApp
для смартфона старой версии Андроид 5.0 - запустилось. Если у желающего оформить карту паспорт старого образца в виде книжечки, то они требуют идентифицироваться по видеозвонку (с этого приложения) с фотографированием паспорта и идентификационного кода. В отделении банка так же (при личном присутствии) не оформляют карту "Зимова єПідтримка" по паспорту и коду, требуют авторизацию исключительно по видеозвонку, это же подтверждает и их служба поддержки банка по тел. 0800 502 050.

Банк Сенс / Sense Bank, заявленный как поддерживающий BankID в приложении Дiя
планируется на продажу. Уряд планує виставити на продаж Сенс Банк і частину Укрнафти

Опробовал их приложение Sense SuperApp
для смартфона старой версии Андроид 5.0 - запустилось. Если у желающего оформить карту паспорт старого образца в виде книжечки, то они требуют идентифицироваться по видеозвонку (с этого приложения) с фотографированием паспорта и идентификационного кода. В отделении банка так же (при личном присутствии) не оформляют карту "Зимова єПідтримка" по паспорту и коду, требуют авторизацию исключительно по видеозвонку, это же подтверждает и их служба поддержки банка по тел. 0800 502 050.
Каждый ******, как он хочет волен искать удовлетворения своими собственными способами.

в старой версии делал.Прокатило.
Не помните, в какой (старой) версии Дiя вы авторизовались? У меня версия Дiя 3.0.70 установилась на Андроид 5.0 и при появлении на экране Крок 1 з 5 - поставить галочку на обробку персональних даних - Увiйти, постоянно пишет "На жаль, сталася помилка - Зрозумiло".

Зарегистрировался (авторизовался) на портале в WEB версии Дiя
Но в WEB версии не нашел "Зимова єПідтримка", хотя написано: "
Як подати заяву про виплату Зимової єПідримки через Дію? Авторизуйтеся в Дії У Сервісах виберіть Зимова єПідтримка".
Да и самой опции "Сервисы" на портале нет, вероятно только в мобильном приложении, но в какой старой версии Дiя (чтобы заработало на Android 5.0) пока не известно. Может быть, нужно пойти в ЦНАП, чтобы там активировали эту опцию єПідтримка для зачислили 1000 грн. на уже открытую заранее в банке карту "Національного кешбеку"?

Вкладення

•  Дiя.webp
    Дiя.webp
    28 КБ · Перегляди: 33
  •  Дiя (2).webp
    Дiя (2).webp
    7 КБ · Перегляди: 33
Назад
Зверху Знизу