Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

1 май

Статус: Офлайн
Повідом.: 5975
1 май

праздник или коммунистическое наследие? я отмечу. а вы?

Останнє редагування:
  • Це лайк!
Реакції: stt2
Кабмин лучше знает. Выходной выходным, но бухать не вижу смысла.

тогда смотри в дно бутылки... 1,2,3 и 4!

просто выходной. не больше, не меньше.

Кабмин лучше знает. Выходной выходным, но бухать не вижу смысла.

бухать не обязательно. тут каждый для себя решает. а вот выехать куда-нить, шашлык-машлык, воздух, весна...

идут колонны Харьков Форума, новыми трудовыми успехами встречают они первомай, ура товарищи! :цехф::iPhone::android::шарики::шарик::єс::ну::бют::груди::груди3::груди5::груди7::груди2::груди4::груди6::груди8::груди12::

Картошку садить надо,а то в сентябре начинается нытьё,где подешевле купить оный овощ.

праздник или коммунистическое наследие? я отмечу. а вы?
І тут американці винні :іржач:
Походження Дня солідарності трудящих нерозривно пов'язане з боротьбою за коротший робочий день, яка розпочалася практично з початком введення фабричної системи виробництва в США.

Хоча домінуючою причиною перших страйків в країні була мізерна заробітна плата, питання коротшого робочого дня та право на створення робітничих організацій не були другорядними вимогами робітників. Згодом, в умовах все зростаючої тривалості робочого дня (яка іноді досягала 15-20 год. на день), вимога значного його скорочення стала визначальною.

Страйки 1877 року, в яких було задіяно десятки тисяч працівників залізниці та сталеварної промисловості були придушені спільними діями державних та столичних військових сил. Проте вже на початку 80-х вони розгорнулися з новою силою. Слід зауважити, що вони носили здебільшого мирний характер. В 1886 році кількість працівників, що безпосередньо брали участь у боротьбі за 8-годинний робочий день досягла 500 000 чол. Центром руху за скорочення робочого дня було м. Чикаго.

1 травня 1886 року страйкували не тільки жителі Чикаго. До них приєдналися працівники Нью-Йорка, Балтимора, Вашингтона, Мілуокі, Цинцинатті, Пітсбурга, Детройта та ін

первіє маі идут

Картошку садить надо,а то в сентябре начинается нытьё,где подешевле купить оный овощ.[/QUO
я уже давно не покупаю картошку про запас. надо-вышел купил 1-2 кг. мороки с ней много. а так 3гр -кг и все дела.

дай телефончик своего дилера :ги:

не пали хату...

Назад
Зверху Знизу