3000 грн на місяць

Клич Кличка - правда переможе!

• Автор теми Автор теми Істинко
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 471
Клич Кличка - правда переможе!

Клич Кличка - правда переможе!!!

Віталій Кличко - і брат Володимир досягли слави і багатства чеснотою і працювитостю! І це основний, головний і практично унікальний з випадків, коли люди виховані на моральних, совістливих і справедливих якостях правди, а не сучасного несправедливого, аморального і егоїстичного утворення життєвого суспільства під себе. Віталій Кличко спромігся духом свого розуміння спокуси зла лукавого і не вступив в злочині партії "ПР" і комуністичну, і разом з цим не вступив і в зрадницькі, лицемірні партіїї типу В.Ющенко і Ю.Тимошенко.
І останій на цей час, він по справедливості і праведно, осудив злочиного президента України В.Януковіча за обіцянку в Москві ввести другу державну мову.

Накуй ты этого дебилоида вспоминаешь?

Клич Кличка - правда переможе!!!

Віталій Кличко - і брат Володимир досягли слави і багатства чеснотою і працювитостю! І це основний, головний і практично унікальний з випадків, коли люди виховані на моральних, совістливих і справедливих якостях правди, а не сучасного несправедливого, аморального і егоїстичного утворення життєвого суспільства під себе. Віталій Кличко спромігся духом свого розуміння спокуси зла лукавого і не вступив в злочині партії "ПР" і комуністичну, і разом з цим не вступив і в зрадницькі, лицемірні партіїї типу В.Ющенко і Ю.Тимошенко.
І останій на цей час, він по справедливості і праведно, осудив злочиного президента України В.Януковіча за обіцянку в Москві ввести другу державну мову.
Кличко поважаю як людину і як спортсмена, але він остаточно не став людиною політичною у кращому розумінні цього слова. На мою думку йому треба менше використовувати себе як бренд для партії, його команда має бути більш активною і він має публічно продемонструвати освіченість у царині права та політичних вчень. Звісно не зловживати цим, але показати що він не просто прийшов і сказав "я ваш лідер" але і те що він сів "за парту" і отримав знання що допоможуть йому бути кращім керманичем.

''Ах Моська, знать она сильна, раз лает на слона!'' (с)

Ой, кабы вы еще за собой замечали и за теми, кому вы симпатизируете. А тык это легкий пук.

Хотел бы я видеть ту же самую цитату от вас, когда пиздят на Путина.

Ой, кабы вы еще за собой замечали и за теми, кому вы симпатизируете. А тык это легкий пук.

А еще не признается, что состоит в пятой колонне, правофланговым в в 123-м ряду.. :D

Ваш кумир явно на слона не дотягивает. На пуделя Артемона, да.

Вообще этот боксер, один из немногих политиков, кто не только не вызывает отвращения, но и даже чем то импонирует.

Хм... Как вам не стыдно называть лидера РФ - пуделем Артемоном???
Я ващет другого имел в виду. :D

Да мне похую кого ты имел в виду. Ну, Янукович артемон, пусть так будет. Не надо вменять мне симпатии к Януковичу, я мильен раз писал, в чем я его не оправдываю. Я же не зомби как вы, я кумиров себе не создаю.

Я писал, в чем Ян полезен, но дофуя постов и в чем он лох, а у вас все либо черное, либо белое.

Боксёр - профессионал, Чемпион с большой буквы и обучение на старости лет достаточно сложным наукам - это какгбе вещи слабосовместимые

после того, как человек получит несколько сотен тяжёлых ударов в голову (вполне реальная цифра за карьеру - к томуж у супертяжей легких ударов нет по определению :)) "отримати знання" в эту же голову уже проблематично
а вот и не правда...сразу видно, что у вас нету знакомых боксеров, получивыших высшее образование умом

Боксёр - профессионал, Чемпион с большой буквы и обучение на старости лет достаточно сложным наукам - это какгбе вещи слабосовместимые
Ну це про усіх спортсменів кажуть. Наприклад Шварценеггер був губернатором Каліфорнії, а цей штат за масштабами не менший за усю України. І те що його переобрали показує що губернатором він був прийнятним.

после того, как человек получит несколько сотен тяжёлых ударов в голову (вполне реальная цифра за карьеру - к томуж у супертяжей легких ударов нет по определению ) "отримати знання" в эту же голову уже проблематично
Ваш власний досвід? :rolleyes:

а вот и не правда...сразу видно, что у вас нету знакомых боксеров, получивыших высшее образование умом

А у вас видимо есть чемпионы мира в знакомствах? Или домушники с третьим разрядом? Большой спорт это само по себе уже болезнь, а тут еще и с головой связано.

Парень просто просек тему, что чемпионство и спорт это времено, надо где-то пристраиваться. Да как женщину я вас прекрасно понимаю. Высокий, спортивный, и мордашка смазливая.

Назад
Зверху Знизу