- 🟠 22:55 Загроза ударних БпЛА Загроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
как так? в этом законе законе не написано: для всех, кроме членов профсоюза еюа.А если права членов нашего профсоюза не ухудшаются?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
как так? в этом законе законе не написано: для всех, кроме членов профсоюза еюа.А если права членов нашего профсоюза не ухудшаются?
P.S.
Как бы Вам объяснить, профсоюз это не создание конфликтной ситуации, а, наоборот, ее решение. (умение вести переговоры, прежде всего.) В идеале это прогнозирование возникновения возможной конфликтной ситуации и, создание условий, при которых конфликт не возможен.
Членство в нашем профсоюзе это как полное «КАСКО» по любому вопросу.
Не только отношения с работодателями, но и «соціально-економічних прав та інтересів членів профспілки».
Обязанности прописаны в Уставе.
Вы платите ежемесячные взносы и все.
Мы ведь объединяемся для того чтобы стать сильнее.
Я дійсно не розумію що саме Вам не подобається у внесених змінах до ст. 84 КЗпП України:как так? в этом законе законе не написано: для всех, кроме членов профсоюза еюа.
Я дійсно не розумію що саме Вам не подобається у внесених змінах до ст. 84 КЗпП України:
Ось текст внесених змін:
1. Статтю 84 Кодексу законів про працю України (Відомості Верховної Ради УРСР, 1971 р., додаток до № 50, ст. 375) доповнити частиною четвертою такого змісту:
"У разі встановлення Кабінетом Міністрів України карантину відповідно до Закону України "Про захист населення від інфекційних хвороб" термін перебування у відпустці без збереження заробітної плати на період карантину не включається у загальний термін, встановлений частиною другою цієї статті".
Тобто, під час цієї дуже небезпечної епідемії (або якоїсь іншої) дуже небезпечно спілкуватися з великою кількістю людей , наприклад, у громадському транспорті , коли ви їдете до своєї роботи.
Більш небезпечно у цей час не працювати, знаходитися вдома, та займатися будь якими хатніми справами, яких достатньо накопичилося...
Вважаю, що це убезпечить членів нашої профспілки від захворювання.
Що не так?
P.S.
У всьому іншому, наприклад, оплати , або матеріальної допомоги членам нашої профспілки ми будемо спілкуватися з роботодавцями окремо.
Треба спілкуватися з роботодавцями з цього питання окремо та індивідуально. (зважаючи на фінансовий стан кожного окремого роботодавця)
«Мы же не звери»(с)![]()
мы же обсуждали обязан ли профсоюз реагировать на принятые/предлагаемые законодательные акты в стране.Я дійсно не розумію що саме Вам не подобається у внесених змінах до ст. 84 КЗпП України:
Ось текст внесених змін:
1. Статтю 84 Кодексу законів про працю України (Відомості Верховної Ради УРСР, 1971 р., додаток до № 50, ст. 375) доповнити частиною четвертою такого змісту:
"У разі встановлення Кабінетом Міністрів України карантину відповідно до Закону України "Про захист населення від інфекційних хвороб" термін перебування у відпустці без збереження заробітної плати на період карантину не включається у загальний термін, встановлений частиною другою цієї статті".
Тобто, під час цієї дуже небезпечної епідемії (або якоїсь іншої) дуже небезпечно спілкуватися з великою кількістю людей , наприклад, у громадському транспорті , коли ви їдете до своєї роботи.
обробляти спиртовмісним антисептикомВважаю, що це убезпечить членів нашої профспілки від захворювання.
Тобто, під час цієї дуже небезпечної епідемії (або якоїсь іншої) дуже небезпечно спілкуватися з великою кількістю людей
Т.е. ты считаешь, что гораздо опаснее- это сидеть дома?Більш небезпечно у цей час не працювати, знаходитися вдома
Т.е. ты считаешь, что гораздо опаснее- это сидеть дома?
Если ты не понимаешь сути собственноручно написанного, то лучше молчи.
И такой баклан по праву является руководителем стада членов...
Ні, вчителю, я так не вважаю.Т.е. ты считаешь, что гораздо опаснее- это сидеть дома?
Більш безпечно у цей час не працювати, знаходитися вдома, та займатися будь якими хатніми справами, яких достатньо накопичилося...
Вважаю, що це убезпечить членів нашої профспілки від захворювання.
Нихрена себе помылка! Твои советы абсолютно противоположны инструкциям МОЗ и РНБО.Це моя помилка.
Лично я считаю, что профсоюз обязан реагировать на принятые/предлагаемые законодательные акты в стране. (лучше на предлагаемые...)мы же обсуждали обязан ли профсоюз реагировать на принятые/предлагаемые законодательные акты в стране.
А у Вас, разве другое мнение?
Хотелось бы узнать Ваше мнение.
как бы трусливо намекая: предприятия не имеют право отправлять, но если работник сам захотел - то пожалуйста. даже 15-тью днями не ограничивая. для развития сознательности работников.
что профсоюз про новый закон думает?
профсоюз же не для того, чтоб чтоб руками членов что-то разгребать:
профсоюз же не только на предприятии бывает. а те, что на предприятии
з метою здійснення представництва та захисту трудових, соціально-економічних прав та інтересів членів профспілки
инициируют и участвуют в общегосударственных мероприятиях - забастовках по поводу какого-либо законопроекта или закона, ухудшающего положение каждого члена профсоюза.
Да на здоровье.И такой баклан по праву является руководителем стада членов...
Дякую, вчителю, за зауваження.
...
Ще раз дякую.
Лично я считаю, что профсоюз обязан реагировать на принятые/предлагаемые законодательные акты в стране. (лучше на предлагаемые...)
А еще лучше, проявлять инициативу
Що з цього питання думає профспілка я не можу відповісти.
Я лише голова професійної спілки, тобто — виконавчий орган.
Да, ты даже не член(профспілки), ты- орган.Я лише голова професійної спілки, тобто — виконавчий орган.
Да, ты даже не член(профспілки), ты- орган.
Здравствуйте, Оксана.думаете я мнение соседа писала?
Тупой подкат, не даст она тебеЗдравствуйте, Оксана.
Если Вам не трудно , я все же хочу попросить Вас высказать свое мнение более однозначно.
Мне бы не хотелось угадывать, да и для чего мне это?
Ведь можно услышать мнение человека , так сказать, «из первых уст».
Старый извращенец, женские уста ему подавай!Здравствуйте, Оксана.
можно , так сказать, «из первых уст».