Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Это на учения повезут? Или просто, поверить готовность?
траншею копать )))Сегодня в военкомате Киевского района собрали по повесткам с вещами.
MchVHs1QYI0
траншею копать )))
я серьезно
Это мракЭто на их мобилизацию я бабки сдавал?
wi1o-BTp_Mg#t=196
Это - бред чистой воды. Те кто получил повестку, идут в военкомат. Среди моих знакомых ни один пока не забил.А потому что забьют как минимум 90% людей призывного возраста !
Да.Я что, идиот?
Это ваше право, очень четко зафиксировано у головном кодексе. Саботируйте. Ударяйтесь в бега - благо теперь у вас все российское пространство для таких бегов открыто - там вас точно укр власти не выловят (разве что росс менты погоняют дубинками как салоеда и бендеровца).Я имею полное моральное право саботировать любые их команды.
Это - бред чистой воды. Те кто получил повестку, идут в военкомат. Среди моих знакомых ни один пока не забил.
Ну и общее настроение такое - сам типа добровольцем лезть не буду, но если повестка, то пойду без вариантов.
).
Сегодня в военкомате Киевского района собрали по повесткам с вещами.
у тебя знакомые сплошь и рядо ура патриоты?да и сам ты бравый патриот. Что то нигде не видел того, кто пошел в военкомат по своей воли.
Это - НТВ...![]()
А, если этот ***яря ТУРчинов издаст распоряжение биться голововой апстену - тоже ? Я же популярно объяснил, что берут на испуг. Никому лично ты не нужен, если в отказ глухо ушел, никто ЛИЧНО к тебе не пойдет с ментами тащить на сборный пункт. Не то время, я просто реально смотрю на вещи. Им хватит и тех "законопослушных", которые сами прибегут.Это - бред чистой воды. Те кто получил повестку, идут в военкомат. Среди моих знакомых ни один пока не забил.
Ну и общее настроение такое - сам типа добровольцем лезть не буду, но если повестка, то пойду без вариантов.
Вчора подзвонила с сілської ради (де я приписаний) секретарша ( знайомий особисто ), сказала що є повістка на завтра на 9,00 в воєнкомат, запитала чи прийду я ? Сказав что прийду звичайно, сьогодні прийшов зранку, з паспортом і військовим квитком, забрали військовий квиток, дали бумаги для проходження медогляду, всі дружно поїхали в поліклініку на медогляд. В понеділок 70 чоловік поїде в м. Бережани, попаду я туди чи ні, не знаю.
В нас сьогодні коло комісаріату було приблизно 100 чоловік, була розгорнута польова кухня, алкоголю НЕ БУЛО. Їли, пили, жартували, я дзвонив до себе у військову частину (де проходив строкову службу), зідзвонювався з тим, з ким служив ту саму строкову службу. Ніхто не ховається під юбку жінчину, ми чітко і всі як один маємо спільну позицію.
Прошу і Вас хлопці, не будьте байдужими, Україна у нас як мати, вона одна, і другої в нас вже не буде. Вибір у нас не великий, краще спробувати зупинити їх на кордоні, ніж вже коло своїх воріт.
Станемо дружно проти агресора!
Слава Україні!
Вчора подзвонила с сілської ради (де я приписаний) секретарша ( знайомий особисто ), сказала що є повістка на завтра на 9,00 в воєнкомат, запитала чи прийду я ? Сказав что прийду звичайно, сьогодні прийшов зранку, з паспортом і військовим квитком, забрали військовий квиток, дали бумаги для проходження медогляду, всі дружно поїхали в поліклініку на медогляд. В понеділок 70 чоловік поїде в м. Бережани, попаду я туди чи ні, не знаю.
В нас сьогодні коло комісаріату було приблизно 100 чоловік, була розгорнута польова кухня, алкоголю НЕ БУЛО. Їли, пили, жартували, я дзвонив до себе у військову частину (де проходив строкову службу), зідзвонювався з тим, з ким служив ту саму строкову службу. Ніхто не ховається під юбку жінчину, ми чітко і всі як один маємо спільну позицію.
Прошу і Вас хлопці, не будьте байдужими, Україна у нас як мати, вона одна, і другої в нас вже не буде. Вибір у нас не великий, краще спробувати зупинити їх на кордоні, ніж вже коло своїх воріт.
Станемо дружно проти агресора!
Слава Україні!
А нельзя было сказать, что ты в Абу-Даби пузо греешь ?Вчора подзвонила с сілської ради (де я приписаний) секретарша ( знайомий особисто ), сказала що є повістка на завтра на 9,00 в воєнкомат, запитала чи прийду я ? Сказав что прийду звичайно, сьогодні прийшов зранку, з паспортом і військовим квитком, забрали військовий квиток, дали бумаги для проходження медогляду, всі дружно поїхали в поліклініку на медогляд.