А де наші АйТі, коли вони так потрібні?

Нашого небуде. В новому законі - ані слова про відсрочку волантерам. Починайте забувати про волантерський рух - вони всі білі і пораховані. Сховатись не зможуть.
Цікаво наскільки воно ефективне, в порівнянні зі скидами та фпв, можливо на поки вистачить і вже працюючих західних зразків, звісно розробляти треба, але якщо воно коштуватиме в 10 раз дорожче і буде менш ефективніше за скиди/фпв за ті ж гроші то може краще розвивати те що вже є і працює...
 
доречі ітшники досить великий вклад зробили та ж "Кропива" та "Delta", Система керування боєм Комбат, балістичний калькулятор, застосунки та захищенний сервіс стрімінгу відео з дронів та камер, аплікухи єРакета/Народне ППО, повідмлення про тривогу в смартфоні, та навіть банки для зборів в монобанку зробили ітішники.
 
Мені здається, що міноборони тупо з якихось психічних чінників - ненавидить інженерів, і ще більше - ITшників, і цілеспрямовано хоче їх знищити усіх. до кого дотягнеться.
не только ИТшников, а вообще образованных людей. это могут быть и юристы, у ТЦКшников аж лица зеленые становятся если им вопросы правильные задаешь и возражаешь
 
ну раз течения, тогда да. а синус в военное время, как известно, может достигать четырех (с)
Температура промерзания воды зависит от концентрации примесей и солей в ее химическом составе. Если она совершенно чистая (или же чересчур соленая), то процесс замерзания может начаться при очень низких температурах.
вот еще
Разный состав определяет разную температуру замерзания. Ученые обнаружили, что вода может оставаться жидкой даже при переохлаждении до -48 °С при условии, что она идеально чистая, без солей и минералов. Если же в воде есть тяжелые металлы, то она начнет замерзать уже при +3,8 °С.
 
вот они айтишники

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

вот еще

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

ах да, вот еще

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі



расходимся зрада не удалась. бывает
 
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


Міністерство оборони України шукає найкращі технологічні рішення для
вдосконалення безпілотних систем на фронті. Для цього відомство проведе 28-29
січня хакатон «Наступ Машин».
  • Мета — створити десятикратну технологічну перевагу над ворогом та зробити так, щоб воювали машини, а не люди.
  • До участі запрошують інноваторів, інженерів та військових, які мають ідею щодо розвитку безпілотних систем.
  • Серед членів журі: голова фонду «Повернись живим» Тарас Чмут, військовий журналіст та волонтер Серж Марко та військовий експерт у галузі зв’язку Сергій Флеш. Інших обіцяють анонсувати згодом.
  • Співорганізаторами хакатону є Генеральний штаб ЗСУ, Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості та defence tech-кластер Brave1.
Реєстрація на хакатон – за
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
.
 
ФОП 3гр не тоже самое 5%? Бо у меня это 6 лет назад было, я хз уже.
ну если 3гр то да. ну ладно, уговорил.

только не понятно, зачем оформлять на себя этот мудацкий фоп.. ну это дело вкуса, конечно.
 
Назад
Зверху Знизу