27.08.14 вторжение войск РФ

Кста, о латинице.
Чтобы окончательно разорвать еще один момент влияния раши в Украине, стоит таки перейти на латиницу. Сменить это убожество на современные символы. Удобнее, в конце концов 26 символов не 33, да и бесконечно клацать Shift+Ctrl раздражает.
И к слову, только Белорусь и Украина не сменили кириллицу после 1991 года, хотя это стоило сделать сразу.

Не выйдет. Ну никак. На латиницу после 91 года перешли либо те кого насильно в нее обратили в 20 веке либо те у кого вообще не было письменности и ее им придумали на кириллице. Она к совку никак не отностся. Это официальное письмо киевских князей и знати. Отмена ее в Украине будет равносильна отмене православия и переходу в лютеранство например. Короче ну никак. Во всяком случае не сейчас, это точно.
 
Кста, о латинице.
Чтобы окончательно разорвать еще один момент влияния раши в Украине, стоит таки перейти на латиницу. Сменить это убожество на современные символы. Удобнее, в конце концов 26 символов не 33, да и бесконечно клацать Shift+Ctrl раздражает.
И к слову, только Белорусь и Украина не сменили кириллицу после 1991 года, хотя это стоило сделать сразу.
Ты хочешь сказать что первоначально украинская письменность была латиницей ? И с чего ты взял что кириллица это мокшанские символы ? Хвала грекам !!!
 
Честно говоря аппарат внешне не впечатляет, интуитивно так. Делался, похоже, с оглядкой на Хантер британский. Только вот британец более ладно скроен. Воздухозаборники такие французская фишка, и ещё у F-104 похожие. Стойки основные интересные, подобные на ранних Су были. А обзор у пилотов, несмотря на большой фонарь, похоже не очень был.

Не, ну это сильно)) Т.е. Танк взял по чуть-чуть у бритов, у французов, у амеров и даже советы в обиде не оставил? А не наоборот? Пусть даже и опосредовано)))
А с F-104 я и сам хотел написать, не посчитал важным.
Но знаю (заочно, конечно) одного человека, который 100% по этому поводу сказал бы - так одна школа же! Немецкая!
Каким-то образом шо амеры шо советы упустили Танка с его командой, поэтому он и творил не в США и не в СССР.
С F-104 было бы интересно посмотреть историю его. Боюсь, что если его хорошо поскрести, то и там немецкое клеймо вылезет)))

А вообще-то я просто написал о том, как нещасная в то время Индия создала свой неплохой самолет.
В качестве аналогии для Турции с ее БПЛА.
 
Олександр Дедюхін
Ви вже зустрічали волання, мовляв, що Томос - це дрібниця нічого не варта? А стикалися з тими, хто кричить "Чого Порошенко так піариться на тому Томосі, невже інші проблеми вже вирішені?" Чи бачили тих, хто розмазує соплі по рожі та ниє що Томос на хліб не намажеш? Ще е кадри, які вважають себе людьми і звинувачують нашого Президента у "занадто антимосковській пропаганді". Ну про останніх не варто і говорити, бо "занадто антимосковська пропаганда", як на мене, це закликати зруйнувати Москву та переорати місце, де вона стояла, із сіллю. Ось це - занадто та нераціонально. Повісити тризуби на баштах московського кремля - вповні адекватна реакція, я вважаю.
Отже, Томос - дрібниця чи ні? Я в Церкві більше 20 років служу. І всі ці роки ми говорили про визнання нашої Церкви світовим православ'ям. Ми були переконані що рано чи пізно це станеться. Ми писали листи-прохання до Патріарха Варфоломія разом с Кравчуком, Кучмою та Ющенко. Хто чув хоч про якісь відповіді від Варфоломія? Отож бо й воно. Наша Церква росла та розвивалася. Завдяки жертовній праці парафіян, кліриків та єпископату. Ми всі були твердо переконані що основною умовою визнання українського православ'я є визнання українцями самих себе: якщо ми визнаємо себе, то й світ визнає нас. Таким чином в нас було дві проблеми:
1) українці не визнавали самих себе, свою суб'єктність у світовій політиці та світовому православ'ї;
2) нас не визнавав та й часто навіть просто не помічав світ.
Була лишень невелика купка людей, в середині якої жевріла надія на перемогу на фронті визнання. І ми писали листи, ми служили, проповідували та молилися. Майже без особливої надії.
А потім була Революція Гідності. Яка фактично розпочалася із того, що моя Церква врятувала від "Беркуту" дітей. Натхнення та піднесення в народі було величезним. Але пам'ятаєте трійку "лідерів Майдану"?, чи отой виступ блідої поганкі у інвалідному візку? Як все це дисонувало з людьми на площі. Процес визнання українцями самих себе набирав обертів, а лідера не було.
Я не знаю який ангел вклав в душу Петру Олексійовичу взятися за рятування нашої країни тоді, коли це здавалося неможливим. Багато хто лаяв відео з Новінським, коли Порох назвав цей пихатий непотріб правильними словами. Але я весь час згадую ту біль і страждання Порошенко коли він казав: "Та люди ж можуть загинути, як ти цього не розумієш, сука православна!". Мабуть той же ангел, який навіяв переживати за людей, так само переконав майбутнього Президента переживати за всю країну. І не просто переживати, бо турбувалися за країну ми всі, але ще й стратегічно мислити про майбутнє України. Мало було просто підняти на прапор українську ідею Подерв'янського "відїбіться від нас". Необхідно було створити світову антипутінську коаліцію яка побільше антигітлєровської буде, необхідно було перетворити Росію на світового ізгоя та обрубити їй всі клешні.
Чи вдалося це? Майже. Тепер в Росії тільки два союзники - її армія і РПЦ. Якщо армію бурят успішно стримує Українська Армія, піднята з руїн Петром Олексійовичем, то РПЦ агонізує, розчавлена українським Томосом про автокефалію. Томос не віддаляє нас від Бога і не наближає до Нього. Томос це всього навсього історична мегаперемога України. Тим він і цінний що від нього у вати і Залісся горить сірководень та палають (це поки що внутрішнє) башти кремля. Клешня РПЦ здихає.
Щось я захопився. Обіцяв розповісти про те як треба мазати Томос на хліб. Але то, мабуть вже завтра. Поки що мажте на свої 100 грам хіба що там в вас є та чекайте подальших розповідей.
Ну а про мегаперемогу запам'ятайте та репостніть. Тоді, за репост, на додачу до двох рабів, дадуть одного московського попа.
Олександр Дедюхін
 
Рада прийняла закон про перехід церковних громад до ПЦУ

Верховна рада України підтримала доопрацьований законопроект №4128-д "Про внесення змін до деяких законів щодо підлеглості релігійних організацій та процедури їх державної реєстрації зі статусом юридичної особи".

За документ після декількох невдалих спроб проголосували 229 нардепів, передає РБК-Україна.

Законом вносяться зміни до статті 8 закону "Про свободу совісті та релігійні організації" в частині зміни підлеглості.

"Рішення про зміну підлеглості та внесення відповідних змін або доповнень до статуту ухвалюються не менш як двома третинами від кількості членів релігійної громади, необхідної для визнання повноважними загальних зборів релігійної громади відповідно до її статуту", - сказано у тексті закону.

При цьому зазначено, що зміна підлеглості релігійної громади не впливає на зміст права власності та інших речових прав таких релігійних громад.

"Частина громади, не згідна з рішенням про зміну підлеглості, має право утворити нову громаду і укласти договір про порядок користування культовою будівлею і майном з їхнім власником (користувачем)", - йдеться у документі.

Також проектом уточнюється перелік документів, необхідних для реєстрації статуту релігійної громади.

"Для реєстрації статуту релігійної громади у новій редакції до органу реєстрації статуту має бути подана: заява за підписом керівника; статут (положення) релігійної громади у новій редакції. До статуту у новій редакції додатково мають бути подані: засвідчена копія протоколу (або витяг з протоколу) загальних зборів", - вказано у тексті.

Також сказано, що у випадку зміни місцезнаходження релігійної громади має бути подано засвідчену копію документа про право власності або користування приміщенням.

Окрім того, законом вносяться зміни до статті про власність релігійних організацій, якими забороняється продаж майна до завершення процедури підлеглості громади.

"Забороняється вчиняти будь-які дії, наслідком яких може стати відчуження майна релігійної організації, зокрема його продаж, обмін, застава, встановлення іпотеки, безоплатна передача у власність та управління інших осіб, до завершення процедури зміни підлеглості у канонічних і організаційних питаннях будь-яким діючим в Україні та за її межами релігійним об’єднанням", - свідчить закон.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Обстрел из ПТРК под Троицким: трое бойцов в тяжелом состоянии, один в реанимации.

Военные стояли возле "Урала", когда раздался лишь один выстрел и противотанковая управляемая ракета попала точно в цель, рассказывают журналисты.

В общем пострадавших десять. Пятеро получили ранения, остальные – боевые травмы, в основном – контузия. Трое бойцов – в тяжелом состоянии. Один боец потерял ногу.

Из трех тяжело раненых один военный находится в реанимации.

За жизнь и здоровье защитников борются врачи. Источник:
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Факт приїзду Собчак "Українській правді" підтвердили в Державній прикордонній службі України.
 
Тю. Я ж там пониже написал вроде. Даже дважды.
Но с империей ты загнул, мне кажется. Хотя... Варвары есть - должна быть и империя)
Просто заебывают эти стереотипы. Форпост. Луч света. Кольцо врагов.
Ну ты понял.

Здрасте.
Напрягают просто любители поверещать про то "как много общего между Украиной и Израилем".
 
Есть еще один момент. Случайно встретил на другой площадке пост, ну, очень смахивающий на пост Юлги. Написано другим человеком, но почти теми же словами, про тоже самое. Так что это похоже "методичка". Или я параноик.
 
Есть еще один момент. Случайно встретил на другой площадке пост, ну, очень смахивающий на пост Юлги. Написано другим человеком, но почти теми же словами, про тоже самое. Так что это похоже "методичка". Или я параноик.

Параноик.
Во многих постах пишут, что раша ведёт против Украины войну всякого рода.
Это "методичка" , или реальность ?
 
Наслаждаешься параноидальностью ?

Конечно. Не пробовал?

Благо, каждый день есть причины. Например, вчерашняя.

Ты попробуй, это увлекательно. Правда, в большинстве случаев оказываюсь в выигрыше я, а не паранойя. Это несколько смазывает эффект, но тем не менее.
 
Назад
Зверху Знизу