Обсудим Порошенко

Просто напомню, что бабаюля побеждала во всех опросах перед всеми выборами президента и неизменно становилась президентом Украины.:D
Я теперь понял, говноеды ставят на путинскую "лису драну".
 
Глупости. Этот высосанный из пальца штамп муссируется порохоботами специально, чтобы отпугнуть электорат от Юлиной кандидатуры.

Но, кстати, я и не уверена, что она будет баллотироваться - охота ли ей лезть в "банку с пауками"?
:D
Ляшко порохобот?
 
Глупости. Этот высосанный из пальца штамп муссируется порохоботами специально, чтобы отпугнуть электорат от Юлиной кандидатуры.

Но, кстати, я и не уверена, что она будет баллотироваться - охота ли ей лезть в "банку с пауками"?

Конечно будет. Сейчас то на первом месте она, глупо сходить с дистанции.
 
Автор темы,сколько тебе заплатили за эту тему?Это ты один решил кто будет новым президентом? или народу уже заранее внушают?Или ты решил так облизать Петру в надежде что он увидит твою тему и твой сарай поменяет на хоромы?
 
Конечно будет. Сейчас то на первом месте она, глупо сходить с дистанции.
Мне просто интересно: за какие заслуги перед народом и Украиной Юлия Владимировна занимает первое место в соцопросах? ШО такого охуенного для страны она сделала? Ну кроме супердоговора по газу с Путиным.
 
Денис Бродський: Наша влада – професійні покидьки, які працюють проти нас

Чиновники не хочуть проводити реформи, бо розуміють: якщо країна зміниться, то їм у ній не буде місця, вважає топовий HR-менеджер та екс-голова Нацагентства з питань державної служби Денис Бродський, відомий у світі великого бізнесу як професіонал з управління персоналом. За його плечима – досвід у таких бізнес-гігантах, як "Miratech" "Platinum Bank", "GlaxoSmithKline" та інші. Після Майдану він проміняв розвиток крупних корпорацій на державну службу. Зокрема, очолив одну з найбільш застарілих за ментальністю структур.

– Ви працювали в Нацагентстві з питань державної служби менше місяця. Чому пішли?

– Досвід був жахливий, але цінний. А пішов з дуже простої причини. Оскільки маю голову на плечах, достатньо швидко зрозумів, що всі люди, яких затягли тоді в уряд і навколо нього, були ширмою.

– Для кого?

– Для Петра Олексійовича Порошенка, Арсенія Петровича Яценюка та інших політиків. Вони ніколи не хотіли виконувати те, що заявляли у з трибуни Майдану. Нікому не потрібні були ці реформи. Потрібен був косметичний ремонт – завести нові обличчя, бо запит був величезний. А далі треба було зробити так, щоб ці нові обличчя нічого не могли зробити.

– Ви відчули спротив?

– Ні, спротив можна подолати. Не було запиту. От ти приходиш, і є якісь політичні лідери – люди, покликані визначати напрямки змін.

Коли ти працюєш з людьми, яким на цей напрямок начхати... І єдине, що їх цікавить, – щоб Європа дала кредити, а для цього треба мати якусь там фікцію, що щось там десь відбувається. То навіщо все це?
У нас країна тільки зараз остаточно зрозуміла, з якою владою ми маємо справу. Вона, на мій погляд, з моральної точки зору гірша за попередню.
Ті хоч прийшли до влади шляхом типу виборів. А Петро Олексійович на крові. У нього моральний обов’язок такий, як у нікого.
Мав достатньо часу поспілкуватися з цими людьми близько і зрозуміти, що нічого людського в них немає. І досвід усіх цих реформ та невеличких змін у країні за останні чотири роки – це досвід того, як люди намагаються щось зробити, а система пручається.

– Ваше перше враження від чиновницької системи?

– Люди без змісту, без сенсу, без совісті.

Коли був у центрі великих урядових подій, спочатку здавалося, що ці люди просто не знають, що і як робити. Що треба їм підказати, розказати. Жахливим було визнання того, що вони краще за мене знають, як треба. І для них це загроза.
Вони чітко усвідомлюють, що якщо зробити реформи, то буде інша країна, у якій їм немає місця. Вони все знають!
Думаєте, Петро Олексійович з командами своїх радників не знають, як побудувати нормальну систему прокуратури? Знають!
Чи не знають, як побудувати Державне бюро розслідувань, провести судову реформу? Все вони знають. Просто живуть з іншою метою. Тому весь свій досвід і знання будуть використовувати проти нас.
Нема нічого більш жахливого, ніж професійні покидьки. Це люди з дуже якісними професійними знаннями і дуже поганими моральними стандартами. Вони всю міць своїх знань використовують проти нас і проти країни.

– Можливо, питання в зарплаті? Якщо зробити їх високими, чи буде це запобіжником?

– Це є необхідним, але не є достатнім.

– Що тоді треба зробити?

– Начальство має не красти. Приклад подавати. І все. Для початку.

Знаєте, діти навчаються від батьків, підлеглі – від керівників, від лідерів навчаються нації. Моральний приклад треба.
Петро Олексійович свого часу втратив фантастичну важливість. У нього кредит довіри був шалений. Депутати після Майдану були налякані. Але вони трішки пересиділи, зрозуміли, що нічого не змінилося, подивилися на приклад... І все пішло так само, країна така, як була.

– Що робити з цією армією чиновників?

– Якби сьогодні їх не стало, ми б із вами не помітили. Практично всіх треба розігнати. Нічого не зміниться. Гірше вже не буде. Знову повертаємося до моєї тези – це професійні покидьки. Вони працюють проти нас. Працюють дуже професійно.

– Чи реально це змінити?

– Змінити не можна. Можна тільки замістити. Новим урядом, дійсно новими законами, а не косметично підфарбованими. Я б уже зараз ухвалював окремий закон про реформу державного управління трирічної дії. Який давав би повноваження всіх цих покидьків повиганяти, набрати інших людей, платити інші заробітні платні.

Я би будував це не на засадах законодавчих, а на засадах добровільного контракту.
Хочеш на державну службу – підписуєш добровільний контракт. Що ти береш на себе дуже високі зобов’язання в обмін на високу платню.
Маєш чеки складати, декларувати своє майно, будеш позбавлений посади на таких і таких умовах. Ні за який закон не сховаєшся – є тільки твій контракт із державою.
 
ШО такого охуенного для страны она сделала? Ну кроме супердоговора по газу с Путиным.
Про супердоговор то вы с Ющидлом путаете. Когда договор до 2012!!! года где газ был по 50, переписали так, что бы всунуть посредника - фирташевско-путинское РосУкрЭнерго. И, народ оценил, кстати. С каким рейтингом пришел Ющь к следующим президентским?
 
преферансист заговорил
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

"Ми говоримо, що всі навколо винні. Весь світ. А ми? Ми собі в середину заглядаємо? Або що ми робимо в Україні? Іноді задаю нескромне питання для себе:"Чому Україна ніколи не була державою в повному розумінні цього слова?". Відповідь дуже проста: давайте подивимося на наш парламент, політичний бомонд. Ми самі себе з'їдаємо.

Якщо процес буде так далі йти, що кожен день: давай вибори президента, парламенту, ми про життя всередині країни взагалі не говоримо, як ніби людей немає. Ми про економіку взагалі забули... На нас світ буде дивитися крізь пальці. Що тільки українці: дай. 75% валового продукту - наші борги. Це жах. А хто за них платити буде? Якщо зараз не дасть Міжнародний валютний фонд, що, оголошувати дефолт?", - заявив Кучма.
 
Глупости. Этот высосанный из пальца штамп муссируется порохоботами специально, чтобы отпугнуть электорат от Юлиной кандидатуры.
Верно

Но, кстати, я и не уверена, что она будет баллотироваться - охота ли ей лезть в "банку с пауками"?
Будет. Хотела б уйти от пауков - давно ушла бы. Но продолжает же сидеть среди пауков. Видимо, не планирует от них уходить.
Причем вполне возможно, что баллотироваться будет не непосредственно, а поставит кого-то своего
 
Автор темы,сколько тебе заплатили за эту тему?
Это уже сотая страница практически.
Если коэффициент месячный будет около тройки - то порядка $300
Если коэф месячный будет 4, что скорее всего, то $430-450
 
Кстати, прочитав результаты исследований, под Тимоху пошли рыть со всех сторон. То Луцик с прорывом границы, теперь, вот, это:
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Назад
Зверху Знизу