В Ахтырке «демонтировали» Ленина

Ты Вася?
Вася-Evricon, что то мне подсказывает, что в формировании зарплаты депутатов памятник этот играет самую ничтожную роль

Вася, вопли Симоненко про коммунизм, Ленина-Сталина и т.п. позволяют ему проходить в депутаты. От этого его зарплата зависит на 100 процентов. Поэтому он заботится, чтобы не выветрился ленинизм из забитых голов, включая твою.
 
кровавому упырю который послал большевицкие войска на оккупацию Украины не должны стоять памятники!!!
у вас в корне неверное представление о гранитных нагромождениях в городской среде. В силу постсоветской ментальности, Вы воспринимаете памятник в качестве капища и сохранение памятников для Вас сродни идолопоклонничеству. это история, причем неотъемлемая история города, страны. К дедушке Вове можно относится по разному, как к Упырю, Мессии, проходимцу, но вычеркивать его из своего прошлого было бы нелепо.
Поймите, что когда эти свидомые неандертальцы воюют с памятниками, мотивируя свои действия попыткой освободить других от гнета чуждой идеологии, они сами находятся в ее плену. Раз они с ней воюют - значит она для них существует, они таким образом признают в ней равноправного противника, в то время как для остальных сограждан от нее остались лишь рудименты в виде немногочисленных памятников, ностальгических праздников и воспоминаний



Вася, вопли Симоненко про коммунизм, Ленина-Сталина и т.п. позволяют ему проходить в депутаты. От этого его зарплата зависит на 100 процентов. Поэтому он заботится, чтобы не выветрился ленинизм из забитых голов, включая твою.
Вася-Evricon оказывается хиромант-психотерапевт? Он знает чем забита моя голова? Это не ведано даже мне. браво!
Симона проходит в депутаты, благодаря существованию Evriconов. Не будь национал-фашистов с галичанским уклоном и в противоположной крайности им не было бы совершенно никакой необходимости.
Уймитесь и тем вы похороните Симоненко раз и навсегда
 
Останнє редагування:
16.02.2013 18:07

Вчера в Ахтырке cвободовцы «демонтировали» памятник Ленину.
146891_700.jpg


«15 февраля около 15:00 в городе Ахтырка Сумской области местные свободовцы вместе с народным депутатом Игорем Мирошниченко демонтировали памятник палачу украинской нации Владимиру Ленину. Памятник коммунистическом идолу еще в начале 2000 года официально пытались демонтировать согласно Указу Президиума Верховной Рады Украины от 30 августа 1991 года «О запрете деятельности Компартии Украины», но бывшая районная партноменклатура всеми правдами и неправдами защищала своего кумира», — сообщает официальный сайт ВО «Свобода».

«Подчеркну: мы лишь выполнили закон о декоммунизации, а нам местные прислужники оккупации пытались доказать, что это, видите ли, «элемент благоустройства», — отметил Игорь Мирошниченко.

Так события описывает пресс-служба Министерства внутренних дел:

Народний депутат особисто заліз на монумент, почепив трос, а далі за допомогою вантажівки споруду було завалено. На численні попередження міліції про вчинення порушниками хуліганських дій учасники акції не звертали уваги. Спроби правоохоронців припинити порушення порядку завершилися тим, що вантажівка була скерована у бік стражів порядку. Міліція затримала усіх учасників подій і доставила до Охтирського міськвідділу, серед них місцевих жителів не було, проте багато приїхало з Києва. Є серед учасників акції й раніше судимі. У цій ситуації сліпа довіра політичному лідеру може привести цих людей на лаву підсудних. Слід зауважити, що декотрі народні обранці, користуючись своєю «депутатською недоторканістю», проявляють повну зневагу до Закону та втягують звичайних громадян у протиправну діяльність, за яку їм потім доведеться відповідати.

146890_700.jpg


Милиция задержала всех участников событий и доставила в Ахтырский горотдел.

По факту хулиганских действий работники милиции начали уголовное производство по ст. 296 УК Украины «хулиганство».




Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
ну и ХРЕН С НИМ! В ХАРЬКОВЕ ТОЖЕ ПОРА
 
Заводы, вставайте! Шеренги смыкайте!
На битву шагайте, шагайте, шагайте!
Проверьте прицел, заряжайте ружье!
На бой пролетарий за дело свое!
На бой пролетарий за дело свое!

Огонь ленинизма наш путь освещает,
На штурм капитала весь мир поднимает!
Два класса столкнулись в последнем бою;
Наш лозунг - Всемирный Советский Союз!
Наш лозунг - Всемирный Советский Союз!

Товарищи в тюрьмах, в застенках холодных
Вы с нами, вы с нами, хоть нет вас в колоннах,
Не страшен нам белый фашистский террор,
Все страны охватит восстанья костёр!
Все страны охватит восстанья костёр!

На зов Коминтерна стальными рядами
Под знамя Советов, под красное знамя.
Мы красного фронта отряд боевой
И мы не отступим с пути своего!
И мы не отступим с пути своего!

Кто это так "пошабашил"? :(
 
Ну Мирошнеченко и долбоеб:рл:
 
по-моему после "демонтажа" памятник еще лучше стал
 
чотко кернес опустил патлатого укродауна:D

С точки зрения тупой полуграмотной сявоты конечно-да. Которая не может заметить путанность и несвязность этой речи, не говоря уже о прочих особенностях...


Вот еще один представитель подворотни..:)
 
С точки зрения тупой полуграмотной сявоты конечно-да. Которая не может заметить путанность и несвязность этой речи, не говоря уже о прочих особенностях...



Вот еще один представитель подворотни..:)

Дохуя пиздиш дядя
 
Ну снесут памятник, ну построят новый, потом дети и внуки снесут этот новый и построят еще какой-то третитй и т.д. Смысл тогда вообще в памятниках? Давайте еще дома, что в списке культурного наследия Юнеско сносить, ибо 90% совками строились, ваще цари будем! Ломать - не строить!
 
С точки зрения тупой полуграмотной сявоты конечно-да. Которая не может заметить путанность и несвязность этой речи, не говоря уже о прочих особенностях...

Особенно интересна цитата "... что если вы хотите б ..." Сначала подумал, что это следствие монтажа...

Цієї суботи в Охтирці відбулися події, які до певної міри можна назвати прикметою часу. Підбадьорений злочинною політикою сприяння відродженню сталінсько-ленінського світогляду, яку послідовно проводить в Україні нинішній режим, гурт з фанатів-ленінців, підсилений групою спортивної зовнішності братків (а братки в наш час, нагадаємо, персони також вельми популярні та затребувані у провладних колах) - заповзявся терміново відновити на старому постаменті комуністичного боввана – пам'ятник Леніну, який, нагадаємо, нещодавно завалили свободівці на чолі з народним депутатом-націоналістом Ігорем МІРОШНИЧЕНКОМ.

Спозаранку комуністи витовкли рештки пам'ятника охтирському Лєніну (зокрема його виготовлені з дешевого гіпсу ноги, які стирчали на постаменті, як кавалок магазинного манекену), підігнали будівельний кран та встановили будівельні риштування. Тоді понад сотня місцевих мешканців та активістів Всеукраїнського об'єднання "Свобода" спільно з народними депутатами-націоналістами Андрієм МОХНИКОМ, Русланом МАРЦІНКІВИМ, Ігорем ШВАЙКОЮ, Ігорем МІРОШНИЧЕНКОМ та Андрієм МІЩЕНКОМ розпочали акцію протесту проти цього комуністичного дійства. Протестувальники вимагали не допустити протизаконного встановлення пам'ятника Лєніну на території, що тепер належить місцевому храму Київського Патріархату.

Активісти обступили постамент, на якому раніше бовванів Лєнін, а сповідники кривавого режиму намагалися їх відтіснити. І тоді на сторону червоних фанатів стали… правоохоронці - працівники міліції та спецпідрозділу "Грифон". На відео з події видно, як під час спровокованих комуністами сутичок міліціянти б'ють учасників акції протесту, зокрема й народних депутатів-націоналістів. При цьому під час сутичок комуністи ревуть щось у гучномовець про "фашистів", які, бач, завалили пам'ятник Лєніну. Хоча нині у всьому цивілізованому світі з їхнього лементу хіба подивувалися б, бо криваві ідеології фашизму та комунізму прирівняні і заборонені до сповідування.

Що ж так розпалило комуністичні пристрасті у совкових душах фанатів-ленінців? Однозначно, що масла в комуністичний вогонь підлила передача Савіка Шустера, яка відбулася увечері напередодні і була власне й присвячена охтирським подіям. Попри те, що на передачу був запрошений Ігор Мірошниченко, усі захисники Лєніна, зокрема мер Харкова Геннадій Кернес, комуніст Кілінкаров, охтирські комуністи - отримали можливість донесхочу висловлювати своє обурення з приводу повалення боввана Лєніна і… совістити націоналістів з приводу такого, бач, "негарного вчинку".

Нависаючи зі студійного екрана, Кернес агресивно засичав з екрана, як обпечений вуж, аж, здавалося, бризки слини полетіли на голови присутніх. "Я запрошую вас у місто Харків на площу Свободи, ви ж партія "Свободи", де стоїть пам'ятник Володимиру Іллічу Леніну, і якщо ви тільки спробуєте його зламати, я вам як харківський міський голова кажу: я вам зламаю дві руки і дві ноги", - пригрозив Кернес.

"Щоб більше ви ніколи цим не займалися", - Кернес вирішив, що має право повчати Ігоря Мірошниченка. А також додав: "Приїжджайте сюди в Харків, а не в Охтирку, і ви все зрозумієте, де ваше місце".

Де, в якій цивілізованій країні світу могла би бути можлива така відверта пропаганда ленінізму з уст "владного мужа"? Адже нині у переважній більшості європейських країн заборонена і комуністична ідеологія, і її символіка. З 1 жовтня минулого року комуністичну символіку заборонили навіть у Молдові. Нещодавно пам'ятник Леніну уперше за 60 років – знесли в Улан-Баторі в Монголії. Знесли як людині, яка причетна до винищення монголів. Російських фанатів у Польщі, які брутально ринулися на Євро -2012 з радянськими прапорами, тут же пов'язала поліція. У тій же Польщі буквально місяць тому заборонили рекламу мобільного оператора, яка використовувала карикатурний образ Лєніну – як таку, яка ображає почуття історичної справедливості у поляків. У Литві за використання портрета Леніна можна загриміти за грати. Якийсь фанат, який повісив писок Лєніна на своєму будинку, заплатив за це величезний штраф. Увесь світ сьогодні уже не перше десятиліття проводить люстрацію – очищення від залишків старої комуністичної ідеології. Позаминулого року Болгарія відкликала більше десятка своїх послів, бо з'ясувалося, що вони співпрацювали із комуністичним режимом. У Польщі нині цікавляться навіть священиками та журналістами, які певним чином були дотичні до діянь комуністичного режиму.

А в Україні? Мер-регіонал Кернес кичиться своїми совковими поглядами і підносить їх як неабияке "достоїнство"! Що доброго може зробити для харківців така людина з викривленою свідомістю – людина з минулого? Людина, яка гордовито плює на ті трагічні сторінки української історії, в якій комуністичний режим винищував мільйони українців через репресії, нелюдські катування і голодомори? Чому на 22 році Незалежності стало можливим таке явище як совковий мер Кернес, який не соромиться і не боїться по-екаведистськи погрожувати за руйнування пам'ятника Лєніну? Він, бач, відриватиме українцям за гіпсового боввана руки і ноги! Як то робили в радянських катівнях. Чому свій неоленінізм Кернес несе на таці – як неабияку особистісну заслугу, яка неминуче буде гідно пошанована теперішньою владою? Що розбудило цього совєцького вужа зі сплячки, як і тисячі інших комуністичних вужів – нащадків тих, котрі змушували українців зрікатися рідної мови, відсилали на Сибіри і доводили до голодної смерті?

Однозначно, що мера-ленінця викохало нинішнє вельми сприятливе середовище – комфортна для таких людей діяльність теперішньої влади. Той факт, що Табачник своїми українофобськими ножицями безкарно витинає з підручників історії найгероїчніші сторінки українського нації. Той факт, що за вшанування патріотів тепер порушують кримінальні справи. Той факт, що Ківалов та Колесніченко "протягнули" закон про мови, який тепер просувається Україною, як чорна тінь. Той факт, що сьогодні на всіх телеканалах мало не з ранку до вечора крутять "махрові" радянські фільми з повним "джентльментським набором" совкових персонажів – "мудрих" та кришталево чесних голів колгоспів, батьків-замполітів, радянських воїнів, які зі слова "за совєтскую родіну!" кидаються під німецькі танки.

Неоленінці вибухають "праведним гнівом" і на всі заставки лементують, що мають право, бач, відстоювати свої переконання і захищати пам'ятники катам української нації. Але насправді йдеться не про переконання – йдеться про привселюдне злочинне пошанування символів тоталітарної держави. Символів, підкреслимо, які заборонені у цивілізованій Європі! Нехай комуністи сповідують свої переконання вдома на канапах, пообкладавшись томами Маркса і Лєніна. Бо ми, українці, маємо право не споглядати щодня боввани катів, котрі стріляли в наших дідів та прадідів. Бо ми українці, маємо право захистити наших дітей від антилюдської комуністичної ідеології. Бо ми, українці, маємо право, як і жителі всього цивілізованого світу, - вирвати зі свого життя, як отруйний бур'ян, страшне радянське минуле.

Повалення пам'ятника Лєніну в Охтирці – це не "акт фашистського вандалізму", як по-радянському характеризують його комуністи. Це – ознака того, що час бере своє. Що колесо історії не зупинити і не повернути назад, в минуле. Як би не захищала влада радянських бовванів, які для неї є насамперед запорукою її панування, - вони все одно впадуть на землю. І якщо не через чиновницькі паперові рішення, то їх просто повалять люди. Представники молодого покоління – ті, які не бояться кернесів та кілінкарових. Які хочуть жити не на спотвореній радянськими символами землі.

До речі, окрилений своїм проленінським виступом на шоу Савіка Шустера. Кернес 23 лютого навіть провів у Харкові, з нагоди совкового "дня защітніка совєтского Отєчєства" - парад. Активісти у військових строях несли на чолі колони великий портрет Сталіна та прапори з символікою Радянської армії. Учасники ходи тримали транспаранти з написами: "Слава Советской армии!", "Даешь таможенный союз!" Перед колоною рухалась раритетна техніка часів другої світової війни, зокрема бронетранспортер, військовий мотоцикл та легковик у супроводі людей, які були одягнені у форму радянських вояків та офіцерів. Цей захід вочевидь був узгоджений з міською владою, оскільки на офіційному сайті Харківської міської ради було розміщено повідомлення, що, у зв'язку з проведенням урочистих заходів та виставки ретро-автомобілів, присвячених Дню захисника Вітчизни, 23 лютого з 12.00 до 15:00 буде припинено рух транспорту на площі Свободи на ділянці від вулиці Сумської до вулиці Тринклера.

Схоже, дорослий дядя Кернес захотів побавитися в Совєтський Союз. Чому ні, якщо це так любо його серцю? Вочевидь, сподівається, що Лєнін та Сталін навіки законсервують його владу. Як би не так! Мудре народне прислів'я каже: довго лис носив курей, але і його понесли! Відійде у небуття і ця остання агонія ленінізму-сталінізму, і ці маразматичні радянські забави в минуле…
Галина Чорна,
головний редактор часопису "Свобода"​
 
Задорнов предлагал уже памятники делать со свинчивающимися головами...
В стране деградирующих дебилов - это не шутка, а реальное рацпредложение.
Предложение - абзац! К вождю равнодушен, но понимаю что все, кто хочет его снести - сами аборигены еще те и уважать их не за что. Вчера в компартии состояли, сегодня либерал-демократы. Жаль, что последними они так и не стали.
 
как вообще можно этот пустотелый кусок гипса и шпатлевки называть памятником? Пускай коммунофашисты поставят нормальный памятник, имеющий какую то художественную ценность, зарегистрируют его - тогда и можно скулить по поводу разрушения.
 
Аналогично.
Но быдлячья сущность дикого свидомого народца имеет постоянный свербеж в дупах и чесотку в щупальцах и ищет что бы еще сломать, испортить и где б повонючей насрать.
Свобода, блеать!
Уверен, что снос памятника не решит проблем как политических, так и экономических. У кого-то лишь яйца и руки чесаться перестанут, в лучшем случае. Посему занятие это быдлячье и пустое. Все те, кто за снос - вы ПРасты те еще, а так маскируетесь хорошо!
 
как вообще можно этот пустотелый кусок гипса и шпатлевки называть памятником? Пускай коммунофашисты поставят нормальный памятник, имеющий какую то художественную ценность, зарегистрируют его - тогда и можно скулить по поводу разрушения.
Профинансируй, за ними не заржавеет. Сделают в лучшем виде! ;) Я даже готов собирать взносы на реконструкцию.
 
Назад
Зверху Знизу