Тема для велофлуда

Бля, надивився мувіків авідівських та вирішив прокачати гальма як там. До цього авіди не качав. Мало того, що ці суки для гальм, що використовують вкрай їдкий дот4, не зробили нормальних штуцерів, як на авто та мото, для зручного приєднання до системи при прокачці, та кожне під'єднання супроводжується витоком доту, так і в мувіках хуйня якась. Кілька разів дрочився - хуй. Зробив "по-простому" - один відритий бачок зверху, один знизу та важелем гальма качаю трохи перетискаючи знизу трубку зливу - все ок з першого разу.
 
Зробив "по-простому" - один відритий бачок зверху, один знизу та важелем гальма качаю трохи перетискаючи знизу трубку зливу - все ок з першого разу.

как на вазовских и ваще советских ведрах:ги:

с хаесами та же беда:D

но перекачивать буду как поршня в калипере поменяю
 
сколько будет стоить поменять обод? обод нужно не очень китайский, хоть немного поездить. Короче, ПОСОВЕТУЙТЕ ОБОД, 29 КОЛЕСА ПРИМЕРНО 300 -500 ГРН
 
thumb.png

Где покупал грипсы?
Тоже хочу такие, а то на длинных дистанциях пальцы немеют.

А в идеале, вообще, было бы хорошо купить такие:

velo_1395346067.JPG

Никто такие в продаже не встречал? Желательно в Харькове, чтоб перед покупкой можно было пощупать.
 
Где покупал грипсы?
У китайців звичайно.
На ХТ барижки продають точно й мої, й ті, що ти хочеш.

Але ті ріжки на них для понту. Виглядають так, цікаво, але використовувати їх як ріжки неможливо бо вони дуже малі. Да й взагалі анатомічні гріпси дружать лише з великими ріжками з хватом вище гріпси щоб резиновий задник не заважав.

Я обговнив можливість використання їх як ріжок, але все ж залежить для чого вони йому. Якщо для понту та захисту рук - норм.
 
Сантиметра три? ;)
 
Вообще говоря, вот эти двухсторонние короткие рожки достаточно удобны для бокового хвата за торцы руля - потому и приобрел в свое время... Не учел только, что зеркало не даст нормально взяться за руль левой рукой.
 
Вообще говоря, вот эти двухсторонние короткие рожки достаточно удобны для бокового хвата за торцы руля - потому и приобрел в свое время... Не учел только, что зеркало не даст нормально взяться за руль левой рукой.

вот-вот!! а я частенько так езжу, ток пока без рожек, мне здоровые оленьи нафиг не нужны:D
 
Але ті ріжки на них для понту. Виглядають так, цікаво, але використовувати їх як ріжки неможливо бо вони дуже малі.

Звучит убедительно.
Спасибо, что отговорил от бессмысленной покупки.

вот-вот!! а я частенько так езжу, ток пока без рожек, мне здоровые оленьи нафиг не нужны:D

+1 Тоже часто хватаюсь руками за торец руля, не смотря на то что там нету рожек.
 
Подскажите, есть ли вариант качественно перекрасить вилку, возможно кто-то занимается таким? Или получится колхоз в любом случае? Просто есть вариант купить по сладкой цене, но цвет ни в какие ворота не лезет.
 
Звичайно. На сто з малярками нормально пофарбують та висушать без пилу. Підготувати краще самому. Фарба видаляється спеціальною змивкою, але купувати треба ЛИШЕ нормальну імпортну.

І фарбуй у цікавий колір, а не чорний чи білий. Якщо вже фарбувати з нуля - зроби стильно та унікально.
 
Вернусь к теме про обод. Подскажите пожалуйста, если я угробил обод, спицы на него тоже покупать или можно старые поставить? Я знаю что у меня обод 29 на 32 спицы Alexims md 19, мне нужно такой же искать? И еще, что то не найду цену на него в интернете, знать примерно какой покупать чтобы не хуже.
Ни и еще, может посоветуете где купить лучше 8-)
 
Останнє редагування:
спасибо, очень интересно на сайте, если нажимаешь без наклеек одна цена, если клацаешь с наклейками, то другая )))
 
Ну че, коллеги, принимайте и меня в ваши велоряды.
Купил сегодня:

attachment.jpg


Сильно много ездить не собираюсь, поэтому брал в основном руководствуясь размером, т.е. складной. Ну и попроще - педальный тормоз / 3 передачи.
 

Вкладення

  • lisaped.jpg
    lisaped.jpg
    141 КБ · Перегляди: 132
А зачем нужны рога на раскладном ситибайке?
 
Назад
Зверху Знизу