Искусственный Интеллект. Общаемся с ним, задаём вопросы, получаем ответы.

Впевнений, що систему також легко завести в глухий кут простими дитячими загадками на логіку.
 
Останнє редагування:
:кава2:-НетНікакойСістємі...

.СИСТЕМА - ЭТО ОБМАН.
 
б) Так це ж і не єдиний її недолік.
Ви ж не ображаєтесь на систему, що вона вірші погано поки що рифмує. Чи що картини деякі виходять якимись абстрактними...
Якщо воно обдурило чиїсь очікування - хз, може взагалі невірно сформульван анонс, опис можливостей цієї системи?
Можна було б звісно дописати, попередити охочих, що на даному етапі то-то і то-то поки що може бути з похибками. Але ж багато б потрібно було дописувати та переписувати про все це.
Да. Он не рифмует, но стих у него вольный. Их еще называют "белый" стих. Это, вполне, литературное произведение. Не забываем, что на английском языке, у него получается на много лучше. А еще - это тема для поэтов. Человек, умеющий слогать рифму, очень часто испытывает кризис темы. Хочется написать стих, а не знаешь про что. ИИ выдал так:

Синдбад:
Напишите стихотворение о цветке и пчеле



ИИ:
Цветок в цвету, такой нежный и прекрасный,
С мягкими лепестками и редкой окраской,
Он стоит так гордо, грациозно и легко,
Красота, которую можно созерцать, с летним дразнением.

Прилетает пчела с жужжащими крыльями,
Привлеченная к нектару, который приносит это сладкое подношение,
Она танцует и падает, от стебля к стеблю,
Собирая сокровища, с радостью и ухмылкой.

Вместе они составляют гармоничную сцену
Цветок, дающий жизнь, и пчела, его блеск
Один не может существовать без помощи другого
Партнерство природы, никогда не увядающее

Итак, вот цветок и летающая пчела.
Связь настолько крепкая, что она никогда не умирает.
День за днем привнося красоту в наш мир.
Простое, но драгоценное зрелище.
*********************
Кто нибудь, из рифмоплётов, может сделать нормальное стихотворение. Почему бы и нет?
 
:кава2:-СТіхоТворєнієСПодсвєткОЙ...

ТаочьомЯ)
 
а) Мабуть не було ж в мережі аналогічної задачки про фотони, сформульованої в такому ж ключі :незнаю: Не було прямого прикладу (якщо б це була стандартна якась задача, може й були б приклади). Ото ж воно взяло всі доступні знання "з підручників" по цій темі, та спробувало "логічно" само домислити як і що на що можна було б помножити/поділити.
Нажаль, щодня її про таке не питають, не вказують на помилки, не заохочують за правильні відповіді. Ото воно й удосконалюється поки що в написанні текстів про стільці.
А з фотонами...
Всьому свій час.
То мабуть у нас завищені очікування та вимоги до неї + вже й ревнощі та дух соперництва.

б) Так це ж і не єдиний її недолік.
Ви ж не ображаєтесь на систему, що вона вірші погано поки що рифмує. Чи що картини деякі виходять якимись абстрактними...
Якщо воно обдурило чиїсь очікування - хз, може взагалі невірно сформульован анонс, опис можливостей цієї системи?
Можна було б звісно дописати, попередити охочих, що на даному етапі то-то і то-то поки що може бути з похибками. Але ж багато б потрібно було дописувати та переписувати про все це.

в) А може є в неї якісь запобіжники. Наприклад, планування військових операцій - це табу...
А чи обіцяли Вам взагалі допомогу в плануванні захвату Всесвіту, чи в будівництві Зірки смерті? Ото зараз про Сіріус розпитаєте, а завтра - війна в Галактиці з-за вас, людей:кручусь:
А може просто є обмеження на правильні відповіді, щоб одразу сотні хитрих не претендували завтра на Нобелівку зі "своїми" розрахунками...

Текст згенеровано за допомогою ChatХФ. All right reserved...
Та я шо, я ниче... Просто подарили телефон, я ж думал по нему позвонить можно, а он только музыку играет кнопочками. Обида - это не то, что я испытываю, скорее, разочарование и огорчение с некоторым раздражением. То, что ответы могут быть неправильными, разработчики везде пишут, тут претензий нет совсем, просто подставленные в готовую формулу числа посчитать неправильно - это неправильно, считаю, делить и умножать нужно всегда правильно, это то, для чего компьютер создавался вообще. Это как выпустить новый автомобиль, у которого одно колесо едет в обратную сторону, а руль работает только когда тормозишь.
 
Давай говорить честно, современный ИИ уже превзошел многих формунчан, вроде того семьбабы, еб'ларуса или курицы ОлИсы
Давайте говорить честно, скоро на хф будут ебланить только боты, надо успеть наебланиться до этого.
 
Ошибки, которые допускаются ChatGPT при более-менее больших уровнях вложенности, видно там, где попросили запрограммировать, тоже "забывал" что-то сделать или ерунду подставлял:



А вот на задачах попроще все норм (скрипты для Excel):

 
Так, цікава іграшка. Поки що - іграшка.
Для побутового та невідповідального застосування...

А ось як воно відповість на наступний день на те саме запитання (чи перефразоване)?.. Цікаво, оту задачу про фотони чи буде воно вперто рахувати і вдруге і в третій раз з такими ж помилками?..
 
А ще цікаво як воно відповідає на ті самі питання для різних людей чи різних країн? Чий Крим у нього вже питали?
 
Останнє редагування:
У старого підараса Шиншилли був молодий бойфренд Семьбаб. Шиншилла їм дорожив, покупав йому шмотки, цацкі і одєкалон, бо він понімав канєшно, шо старий підарас просто так нікому не нужний. А Семьбаб єтім пользувався, капрізнічав, а потом послав Шиншиллу на+уй і з'їбався жить к багатому пупсіку. Шиншилла дуже сильно переживав і рішив повіситись, пішов купив собі вірьовку, мило і квиток на SMS-ОПЕРУ “ЗВІРІ”, щоб послєдній раз поржать. Так він так там наржався, що забув про горе, перестав бути підарасом, і став інтєрєсуваться дамами, а вірьовку і мило послав в посилкє багатому пупсіку. Пупсік получив посилку, забздів, вигнав молодого підараса Семьбаба і купив собі кота. А молодий підарас Семьбаб став бухать, продав квартиру баригам і з'їбався в Ізраїль, де його покусав елєктрічєскій скат, і він став інвалідом на всю жизнь. "
 
Назад
Зверху Знизу