Анонимные Деды Морозы - 2017

Короткий звіт по грі.

Це була наша п'ята гра і вона склалася трохи не так як хотілося. Були в нас чудові подарунки; були й подарунки, в яких Дідусі Морози недостаралися...

Один учасник гри внесений у Чорний лист АДМ за аморальний подарунок у вигляді ділдо. Звісно, розумію, що ХФ - воно таке, але такий унікум попався нам за п'ять років вперше.

Щодо подарунків... Дімокс отримає свій подарунок на початку січня, він вже пару тижнів чекає на нього. Доля інших чотирьох подарунків цікава. Один не надісланий за моєю згодою з АДМ, онука кудись щезла (скоріше за всього, з поважних причин) і свій подарунок не надіслала. Цю проблему перекрили, задіявши резервного АДМ (і це був не ведучий ;) ) Ще два подарунки майже готові до відправлення, але в силу різних причин досі й не надіслані. Хочу запевнити, що Ви свої подарунки отримаєте, але якось так склалося з причин, не залежних від мене :(

Хочу за це вибачитись, як ведучий гри.

Мені тут казали, що я зарано розпочав гру, мабуть слід розпочинати її ще раніше, щоб в нас не були такі накладки з відправленням подарунків...

Окрім того, мені особисто не вистачило листівок в надісланих подарунках. Як показує практика, листівка робить настрій. Вона передає частинку душі відправника та радує серце. На жаль, цього разу, листівок не вистачало.

Щодо учасників:
В нас було 32 учасники, з яких 13 новачків (40%), тобто кількість учасників гри в цьому році була значно оновлена. Радує той факт, що до нас приєднуються нові обличчя.

Особисто я вдячний кожному, хто прийняв участь в цій грі; вдячний кожному новачку, котрий зайшов до нас на вогник. І хотів би бачити Вас всіх в наступному році. АДМ наступного року слід буде розпочинати ще раніше.

Ще раз від мене вибачення за два подарунки, котрі ще не надіслані.

Всіх з Новим Роком та Різдвом Христовим за старим стилем. Щастя, здоров'я, всіх благ. Хай в новому році до вас подарунки надходять вчасно та приносять радість, користь та добру згадку :нр:

2jajbf.jpg


З Новим роком я вітаю!
Більше грошей вам бажаю,
Пити тільки коньячок,
Цілувати – жіночок!
Добре всім повеселитись,
Під ялинку не звалитись,
Щоб дідусь Мороз як віз,
Вас в лікарню не відвіз!
 
Всіх з Новим Роком та Різдвом Христовим за старим стилем. Щастя, здоров'я, всіх благ. Хай в новому році до вас подарунки надходять вчасно та приносять радість, користь та добру згадку :нр:

2jajbf.jpg

А вам спасибо за то, что провели такую прекрасную игру и все контролировали!!! Здоровья и счастья вам и вашим близким в новом году:шарик::україна::)
 
Всем не получившим подарочки ещё раз пересмотреть своё поведение!
Ну а если серьезно,то до Рождества желаю получить по-полной:с открытками,колядками и полным попаданием в загаданное!!!!!Мы будем заглядывать в темку и переживать за вас.
Цю проблему перекрили, задіявши резервного АДМ (і це був не ведучий )
Интрига!

Спасибо огромнейшее ведущему за очень нужное дело-нести радость в сердца,вы помогаете нам вспомнить детство)))):кручусь:
Всем удачи сегодня ночью и здоровья в следующем году!С Новым годом!!!!!:пятниця:
 
Всіх з Новим Роком та Різдвом Христовим за старим стилем. Щастя, здоров'я, всіх благ. Хай в новому році до вас подарунки надходять вчасно та приносять радість, користь та добру згадку

Дякую за добру та гарну гру!
Всіх вітаю з Новим Роком та Різдвом Христовим!
Веселих свят та Щасливого Нового Року!
egg0gg.gif

ec3eca.jpg
 
Всех с наступающим Новым годом.
Будьте здоровы и счастливы.
jeh7dj.jpg
 
С наступившим Новым годом! Пусть он всем принесет только положительное!
 
Спасибо ведущему и участникам за чудесную игру! Всех с Новым годом!)
 
Всіх з наступившим Новим Роком. Останні два подарунки сьогодні відправлені, завтра онуки чекайте на них))

Ще Дімоксу залишилось забрати свій подарунок. Ну і наша пропажа до сих пір не виходить на зв'язок ((
 
Цікаво, як там три останні подарунки поживають...
 
Предлогаю проводить такие акции не только на нг,обьява-как только народу 30+ начинаем,бюджет от 200 о 500(можно обсудить),и норм!,участники получают подарки !,все щасэливы,всем весело!
Морозы тож круто,но почемуб не проводитт чаще?
 
Назад
Зверху Знизу