Статус:
Offline
Реєстрація: 16.11.2010
Повідом.: 14379
Реєстрація: 16.11.2010
Повідом.: 14379
Та шож вы меня запутываете! 😅то від діжки та оксидації. шері також буває від солом"яного до янтарного кольорів.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Та шож вы меня запутываете! 😅то від діжки та оксидації. шері також буває від солом"яного до янтарного кольорів.
Ну інтілігентним людям надо ж якось відрізнятись від бидла.Шляпы нафига?
Табун интеллигенции.Ну інтілігентним людям надо ж якось відрізнятись від бидла.
Я скажу тебе с последней прямотой:то від діжки та оксидації. шері також буває від солом"яного до янтарного кольорів.
Сладенькое приятное на вкус винцо, женщинам понравилось. Я тоже в Гурзуфе отдыхал и ездил к этому Красному камню. А вино покупал в Массандре в фирменном магазине прямо на заводе, бутылка в круглой картонной тубе, ещё и с сертификатом.Хотелось попробовать Мускат белый Красного камня.
Ні, не еталон. Але смак масадровських портвейна, хереса та мадери відрізняється від інших, тому цікаво було, коли натрапили на схожий. До того ж ще й ностальгія, усі ми були молодими, да й іншого не знали.це для вас еталон?
не може бути "масандровського" хереса. бо це, як шампанське чи кон"як. а відрізняються вони тому, що для зміцнення оригінальних хересу та мадер додають виноградний спирт, а у Криму просто булькали ректифікат.масадровських портвейна, хереса та мадери
Мене там немає
У меня знакомая говорит, что вина, которые у нас в продаже, порошковые.Ну Ви і зануда Добре, те, що продавалося під цими назвами.
...ваша знайома якийсь виноробний технолог?🙂У меня знакомая говорит, что вина, которые у нас в продаже, порошковые.
Может, это и есть ректификат?
Нет, у неё папа в былые времена был завгастрономом. 😁...ваша знайома якийсь виноробний технолог?🙂
Ректификат - это спирт, произведенный путём ректификации, а не дистилляции.ректификат?( непонятное для меня слово)
Спасибо.Ректификат - это спирт, произведенный путём ректификации, а не дистилляции.
Вкус крымских вин заметно отличался друг от друга, например Каберне и Саперави Массандровского завода более терпкие по сравнению с Инкерманскими такого же названия. Причём вина покупал в магазинах прямо при заводах
В итоге это жидкость, не осадок какой-то?...ректифікати-продукти багаторазової перегонки,наче так
Адреса-пароли-явки ?...у мене ще один однокласник-свиновод,сало у нього,пальчик оближеш.....
...звичайно, мабуть ступінь очищення високаВ итоге это жидкость, не осадок какой-то?
...взагалі, не питання🙂Адреса-пароли-явки ?
Вино - это перебродивший сок, в оригинале?...звичайно, мабуть ступінь очищення висока