закрыто

По словам пресс-атташе, въезд в страны шенгенской зоны будет запрещен для людей с IQ ниже 70. От 70 до 130 виза будет выдаваться в обычном режиме, а для умников с уровнем IQ больше 130 будет выдаваться мультивиза на один год.

Ваще-то IQ от 70 до 85 - это дебилы.

Нет. Как раз от 69 и ниже -- дебилы. И вот что странно, противопоказания есть:

Противопоказания

Служба в вооруженных силах
Служба в государственных и муниципальных органах
Допуск к государственной тайне
Водители авто-, мототранспортных средств и городского электротранспорта
Управлением автомобилем всех категорий (A,B,C,D,E)
Работа связанная с использованием химических (токсичных) или взрывчатых веществ
Охранная Деятельность
Ношение и приобретение оружия
Работа Машинистом и другие работы связанные с движением поездов
Работа Инженером, Мастером (индивидуально)

А глядя на выделенное, кажется, что сейчас не противопоказания это, а обязательные требования.
 
янукович самый истинный президент Украины, это первый президент который действительно олицетворяет украинский народ - малограмотный, трусливый, жадный, злопамятный совок.

Cамая здравая версия этой темы. Хотя и самая обидная. Евреи уехали и нормально проголосовать некому. Единственное, что утешает-пока молодежь воздерживалась от политики.
 
Президент Виктор Янукович молится, чтобы Господь открыл ненавидящим его людям глаза

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
Сначала даже жаль его стало чуточку... Но посмотрел на небо, солнышко... И, слава богу, прошло... Прошло чувство жалости к этому пидору!!! Неблагодарную профессию ты выбрал, Баклажан!!! Ты даже если сдохнеш на своем троне, уже не исправишь историю... Тебя запомнят таким!!! И с фамилии твоей когда то будут ржать!!!:D
 
янукович самый истинный президент Украины, это первый президент который действительно олицетворяет украинский народ - малограмотный, трусливый, жадный, злопамятный совок.
про народ в большинстве сказано правильно. А вот Янык бы не был президентом, если б он был "как все". Вот и найди отличия между народом и Яныком ;)
 
Единственное, что мне в нём нравится, это то, как на Гаранте нашем сидят боссы-бриони. Костюмы пошиты очень чётко! Такую тушу обшить, знаете-ли не каждый портной сможет))
Ну и ляпает иногда смешно)
 
Дружочек, ты трынди, да не заговаривайся!
Или ты казачок от Гэпы засланный?

Ну, тоді давай звернемось до логіки.

За Добкіна_Кернеса_Януковича голосували русскадумающєгаварящіє.

В неформальной беседе один из европейских консулов ​​сообщил, что таким образом ЕС пытается внедрить санкции против избирателей действующей власти. «Человек с уровнем интеллекта выше среднего не мог проголосовать за президента, который не знает элементарной грамматики и не может понять разницу между словами безопасный и опасный», - говорит дипломат.

Висновок: русскадумающєгаварящіє мають рівень інтелекту нижче середнього або середній.

Не згоден?

Спростуй.

Модератор, вибач, що без матюків на так званому "русскаму язикє"...
 
Мне у мистера Ю понравилось его одно высказывание: "...щоб не розчаровуватись, треба не зачаровуватись..." Человек этот, по моему, всегда думал что говорит... ну а то что получилось - не его одна заслуга... наверное щемить его начали крепко, для того чтобы нынешний порядок установить... мне кажется, что во времена юща украина и прохлопала свой единственный, хотя в это очень не хочется верить, шанс....
Святий боже,
нарешті до народа почала доходити істина. При Ющі в нас насправді стала реальною можливість стати кращою країною в цілому. Юща на Заході (Європі та Америці) дуже поважали, істерія йшла виключно від карликів тандемівських. Потрібно тільки зрозуміти, що при Ющі банда вже рвалася до влади, і взагалі ще й до нього. Він своїм пришестям у президенти тільки зупинив процес, і дав нам можливість повернути його. А що народ зробив? А більшість народу просто звикла жити з поняттям, що держава МУСИТЬ для них все зробити, все готове на підносику гарному піднести.
Чому Ющ не виправдав сподівань?
А ви згадайте, що йому дісталося:
1. Конституційна реформа 12.12.2004 року. Україна стала ПАРЛАМЕНТСЬКО-президентською країною. Цю реформу Янукович з бандою цинічно скасував в 2010 році.
2. Аби не дати можливість Ющенко повернути собі повноваження за конституцією 1996 року банда понад 2(!!!) роки не давала можливість Верховній Раді обрати судів Конституційного Суду, і паралельно не давала можливість дати присягу призначеним суддям КС за квотами президента та Вищої ради юстиції. В країні два роки не було Конституційного суду! ВР приймала закони, які їй було потрібно. Скасувати їх не було кому. КС відсутній. Яскравим прикладом було прийняття закону про депутатську недоторканість для депутатів ВСІХ рівнів. Абсурд. Банда ховалася від правосуддя і паралельно розхитувала владу президента.
3. Ющ пішов на компроміс з бандою. Підписав Універсал національної єдності. І, зауважте, одною зі статей Універсалу була умова прийняття ВР і пидписання президентом закона про заборону подання в Конституційний Суд подання про скасування конституційної реформи 2004 року. Ющ все підписав і з 2006 року вже не вів розмови про скасування реформи. Однак на цей закон Яник в 2010 просто насрав. І зробив подання про скасування реформи. Повний абзац. Порушив сам закон дотримання якого вимагав від Юща. Що це, як не захоплення влади?
4. Розростання популізму в політиці з 2006 року. Ющенко, підписавши Універсал, а конкретніше закон про заборону подання в КС щодо реформи 2004, фактично дав можливість банді провадити наглу, цинічну та брехливу політичну діяльність. Нагадаю, що в Україні фактично відсутні про-українські канали ТБ та радіостанції. Більшість власників ЗМІ - олігархи та іноземні структури (в більшості російські). В ЗМІ почалася активна заказна політика чорного піару проти Юща. Особливо на росіянських каналах. Там вже гівно лялося цистернами.
5. Популістська політика привела до того, що навіть провівши перші справді чесні вибори після 1994 року в 2006, 2007 та 2010 роках народ як останій лошара довірив свою країну колишнім комунякам, зекам та "напьорсточнікам". Ющенко в цьому винен?
5. Реформою 2004 року в Юща відібрали повноваження призначати уряд. Він тільки МУСИВ за поданням більшості в Раді ПОДАТИ в ту ж Раду кандидатуру прем'єр-міністра. І НЕ МАВ права відхилити кандидатуру. Фактично вся відповідальність за дії уряду лягла на президента (бо ж він "подав" кандидатуру у ВР), а можливості впливати на діяльність уряду, а тим більше, на його склад - мізер. Президенту залишили право на ПОДАННЯ кандидатур міністрів оборони, закордонних справ, очільника СБУ та Генерального прокурора. Все. Він їх не мав права навіть призначити. Тільки подати кандидатуру. А рада мала повне право без подання президента зняти ці кандидатури з посад. Що й цинічно зробила з Тарасюком в 2006. А конституційний суд роз'яснювати таку ситуацію зовсім не спішив. Зі зрозумілих вам причин. Сучасні права Яника в рази більші за навіть Кучмівські. Йому не потрібно узгоджувати з радою жодної кандидатури урядовця. Навіть Кучма повинен був через Раду провести кандидатури Генерального прокурора та очільника СБУ. Яник позбувся цих "незручностей". Фактично в нас зараз не просто президентська республіка, а російський варіант "керуємої демократії" на її раніх етапах - опозицію ще до кінця в асфальт не вкатали, та й нафтово-газових халявних грошей немає, тільки метал.
6. В народі битує думка, що команда Юща розпалася, і що це стало причиною поразки. Це не вірно. Розпалася не команда Юща, а конгломерат різних політичних сил, які ставили перед собою найголовнішу ціль - скинути прокучмівську владу. А серед цих сил було багато і нормальних політиків, і багато пристосовуванців (накшталт нашого Добкіна та Кернеса), і чимало колишніх кучмістів, що почули куди вітер дме... Май Ющ кучмівські повноваження цей "розпад" дав би тільки позитивний поштовх в розвитку демократії. Оскільки в політичному розвитку країна і народ має мати можливість обирати різні погляди і різні проекти розвитку, а не 2-3 бачення. По 2-3 сильних партій мають лише вже сильні сталі країни. Які вже давно "устаканили" свій політичний розвиток і мають затверджену на десятиліття вперед державну політику. Окремо від цих країн стоять тоталітарні країни, які на початку свого політичного розвитку допустили до влади лише 2-3 політичні сили. В цих країнах практично партійно-олігархічна номенклатура узурпувала владу. Приклади цих країн - Росія, Білорусь, Казахстан, Туркменистан... Ні, нам не потрібно на цьому етапі мати лише 2-3 мегапартії. Це помилка мишлення. Нам потрібно багато варіацій. Щоб ми мали з чого і з кого обирати. А вже з часом... дійдемо й до 2-3 партій, маючи сталий розвиток і своє місце у світі. Однак саме це хибне мишлення, ну й звісно чорнуха зі ЗМІ призвели по падіння довіри до президента. Через розпад політичного конгломерату створеного 2004 року. Не через дії президента. А виключно через дії та показуху на ЗМІ дій різних політиків з цього колишнього конгломерату. Найактивнішу руйнівну роботу провела Юля.;) Образа їй спати не давала.
7. Дай боже, аби ми свій шанс насправді не прохлопали в 2012. Це дійсно буде остання спроба. Потім - лише через майдан. І вже не мирний майдан 2004 року. Вигравши вибори 2012 ця банда вже не зупиниться ні перед чим.
 
Ага, по 30 минут на мысль. Итого, больше 2 мыслей целиком ни разу донести не смог.
А вам краще чути репліки типу Путіна та Януковича? Мочіть в сартірах? Покращення вже сьогодні? Як, свого часу на радянських демонстраціях - пусті гасла пропереможемо-доженемо, та дайош?
Ющ справді досить довго пояснює всою думку. Проте він її саме пояснював. Вам ще не доводилося спілкуватися з наприклад технічно грамотними спеціалістами при вирішенні виробничих питань. Вони ще довше за Юща можуть до наймненших дрібниць пояснювати суть процесу. І викладуть всі можливі перепони та проблеми. І варіанти їх вирішення. На свому досвіді знаю, що це дуже не люблять керівні посадовці (начальники цехів, керівники підприємств...). Вони звикли туполобо по-радянськи гаркнути "разобраца і далажить". І не мають бажання вникати в суть та причини проблеми і до чого вона може призвести. А це призводить наприклад до сучасного стану нашої країни. Коли до влади таки дірвалися знову "разабраца і далажить". А грамотних спеців взагалі усунули.;)
 
Вигравши вибори 2012 ця банда вже не зупиниться ні перед чим.

Ти вважаєш, що русскадумающєгаварящєє щось зрозуміло?

Для цього русскадумающєгаварящєва головне, щоб расєйській язик був і щоб Шухевич не був героєм України.

Їм, русскадумающєгаварящім, до лампочки медицина, освіта, охорона прав...

Головне, щод расєйській язик...

А вам краще чути репліки типу Путіна та Януковича? Мочіть в сартірах?

Так це ж близьке і зрозуміле для інтелекту русскадумающєгаварящіх.

Це якраз їх рівень.
 
я скучаю за Кучмой:(
:рл:
Господи, люди добрі. Та порозумнішайте нарешті. Кучма ж і став ядром сучасного олігархічного клану при владі. Це ж він розпочав "роздарювання" найбільш ціних державних підприємст. І саме при ньому цей процес фактично й закінчився. При Ющі та Янику вже добирають остані крихти.
Ви чи з глузду з'їхали за Кучмою жаліти.:рл:
 
Ющ справді досить довго пояснює всою думку.

Це правда. Для того, щоб Ющенка розуміти треба мати певний рівень інтелекту і знань.

А який інтелект у русскадумающєгаварящіх?

Один посол говорив:

«Человек с уровнем интеллекта выше среднего не мог проголосовать за президента, который не знает элементарной грамматики и не может понять разницу между словами безопасный и опасный», - говорит дипломат.
 
за Семоненко надо было голосовать!:yahoo:
 
за Семоненко надо было голосовать!:yahoo:
Вам педофілів на вулицях мало? Пустимо їх на вищі шаблі влади? І заради їх похоті відродимо комсомол?:confused:

Хто читав? Про шо там написано?
:клас: В вас чудово получається долучати підбірки малюнків до текстів дописувачів.;)
 

Вважаю, що в будь-якiй ситуацiї та в будь-яких умовах почуття гумору необхідне не менш ніж здоровий глузд, будьмо сильними, друже!:yahoo::клас:

Ви дiйсно так вважаете?
Тодi менi е ще над чим попрацювати :D

44465.gif

:D:клас: не лезет тебе репа.
 
Перенесите тему в раздел мистика-фантастика,или речь о каком-то другом президенте?
 
Назад
Зверху Знизу