- 🟡 06:37 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
- Как и в ЖоППе Труда.Как там вЖоппіМіра?)
Мы на минутку, а после
на теплые острова

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
- Как и в ЖоППе Труда.Как там вЖоппіМіра?)
А буй його зна. Куди не глянь однакове воно. От як у твої жопі без міра?Как там вЖоппіМіра?)
Слава Всесвіту зима майже скінчилася. У нас на ніч +2- Как и в ЖоППе Труда.
Мы на минутку, а после
на теплые острова
![]()
- Хіба це зима? Я сніг два рази побачів, оцей трохи тримається. Мабуть в березні природа щє відіграється, як торік.Слава Всесвіту зима майже скінчилася. У нас на ніч +2
- Якщо у вас на ніч +2 То це не Ха. Й Бог з Вами. Тримайтесь.Слава Всесвіту зима майже скінчилася. У нас на ніч +2
- А ГерТруда для когось рідний дім, або годувальниця. І я майже там, та майже так.Гєртруда,корміть-ноНа мТудаНе наддяо(.
Йде вона в сраку своїми іграми. Тут в мирний час випробування, а воєнний катастрофа.- Хіба це зима? Я сніг два рази побачів, оцей трохи тримається. Мабуть в березні природа щє відіграється, як торік.
Ха я покинув ще у 2017. Евакуація спішна була до мами- Якщо у вас на ніч +2 То це не Ха. Й Бог з Вами. Тримайтесь.
День семьи, праздник такой. Значит для памяти попить травки, ягод, чайку время настало))Шифры какие-то- ДС? Тут еле пароль вспомнила![]()
А так шо можнА было?!?Іщю спонсара. Дама до 45 років. Приму в дар айфон 14 макс про в знак вашої серьйозності. Обіцяю порядність та максимальну зацікавленість
Навпаки ж працює. Зараз поняття гендерності ввели. Розриваємо шаблони)А так шо можнА было?!?
А вот не нада заглядивать в карман потенційним дамам. Перебиваєш бажання якимось грошима. Гроші це сміття, головне як любити будета нее.. дорого.
Предложение ж действует только для тетокта нее.. дорого.
Заинтересованность в айфоне, я так понимаю. Максимальная )) но - уже 16...Іщю спонсара. Дама до 45 років. Приму в дар айфон 14 макс про в знак вашої серьйозності. Обіцяю порядність та максимальну зацікавленість
Напиши много хавки собрал, тушенки, паштета, кансерв, закатки. Сами найдутся, а если еще выпивку по акции закупил то бонус большой- начинать знакомства с девственницы для началаВсем привет, интересно, а как знакомятся во время войны?