Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Знакомства

• Автор теми Автор теми Sacha2601
  • Дата створення Дата створення
afafg1.webp

Ну якшо в тебе справді такі, як на аватарці, то це хороша ідея! :пиво:
:D

Серж Петренко
Раніше чув думку, що інтернет-форуми як явище вимиратимуть, що вони неконкуретоздатні проти соцмереж. Але харківський форум напрочуд масовий. Звісно, за рахунок комерційних оголошень, але тим не менше.
;)

Ні, особисто я впевнена (і багато хто мене підтримає) - за рахунок флудерів! :D (несамовитих :іржач:)
Люди хочуть спілкуватись, будь-яка тема в Головному миттєво обростає десятками сторінок флуду. :D І кінця цьому процесу не видно: за 9 років, що я тут, життя вирує, шо аж :іржач:

Помню что читала. Нашла
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
:
В принципе, подобных музеев в мире не существует. Есть музеи эротики, а вот музеев, где собраны воедино все ****уальные культуры мира — нет.

Помню что читала. Нашла
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
:
ну надо же как-то пиарить музей... Если верить всему что пишут, можно улететь в дурляндию. Я не один год проработал в прессе, и много чего узнал о этой индустрии. Поэтому не обращаю внимания на подобные строки жёлтого цвета :) По стилю видно, кто писал. (не кто именно, а уровень человека).
Не бери важкого в руки, а дурного в голову :)

Назад
Зверху Знизу