«Зливав» адреси учасників АТО та погрожував мирним жителям катівнею: на Харківщині судитимуть експоліцейського, - ФОТО

Статус: Offline
Реєстрація: 19.04.2010
Повідом.: 14797
«Зливав» адреси учасників АТО та погрожував мирним жителям катівнею: на Харківщині судитимуть експоліцейського, - ФОТО

Добровільно співпрацював з росіянами під час окупації та «зливав» адреси учасників АТО: на Харківщині судитимуть експоліцейського

0d1715c4-2850-43c7-8afb-dcbf773639f3_6605692527bba.jpg


На Харківщині судитимуть експоліціянта з Вовчанська.

У Чугуївському міському суді Харківської області судитимуть колишнього поліцейського за фактом державної зради, вчиненої в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 Кримінального кодексу України). Про це повідомила пресслужба Харківської обласної прокуратури.

0d1715c4-2850-43c7-8afb-dcbf773639f3_6605692527bba.jpg


За даними слідства, у квітні 2022 року чоловік, «обіймаючи» на той момент посаду водія чергової частини відділу поліції №1 Чугуївського районного управління поліції в області, добровільно пішов на співпрацю з ворогом.

Зрадник «обійняв» посаду «поліцейського патрульної служби» у незаконно створеному відділі поліції у м. Вовчанськ.

Аби виглядати як «російський правоохоронець», він носив військову форму з російським триколором та георгіївською стрічкою.

Зрадник патрулював місто разом з військовими рф, як у складі пішого патруля, так і на автомобілі «УАЗ ПАТРИОТ» з російським номерним знаком.

Він погрожував жителям, що у разі порушення ними комендантського часу їх буде доставлено до катівні.

Також чоловік ніс добові чергування у підвальних приміщеннях прокуратури, де окупаційною владою рф була створена катівня, у якій утримували проукраїнськи налаштованих мешканців міста.

Крім того, зрадник «зливав» військовим зс рф місця мешкання учасників АТО, а також співробітників поліції, у яких залишилась табельна вогнепальна зброя.

Згодом він навіть встиг отримати нову посаду в окупантів та став вже «поліцейським (водієм) відділення №2 окремого взводу патрульно-постової служби відділення поліції №3 (дислокація м. Вовчанськ) Військово-цивільної адміністрації Харківської області».

Наразі зрадник переховується від українського правосуддя на території рф, його оголошено у розшук.​

Джерело: 057.ua

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Назад
Зверху Знизу