Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Життя в СРСР з фото

• Автор теми Автор теми agenyk
  • Дата створення Дата створення
Особенно если одной ногой стоять в салоне, а другой на кругу.. :D :D
Пальця мнє розчавило двєрями етого ***ццкого ікаруса, коли двєрі открились на зупинці. Ая, як інтєлігєнтна людина, мусів всьо то терпіти мовчки, поки двері не закрились. Розчавив, ****, пальця. Добре, шо не на фалангє. Через хвилин надцять, почав "от'єжжать" от болєвого шока в нірвану. Довелось вийти раньше срока на свіже повітря. Полєгчало.

Пальця мнє розчавило двєрями етого ***ццкого ікаруса, коли двєрі открились на зупинці. Ая, як інтєлігєнтна людина, мусів всьо то терпіти мовчки, поки двері не закрились. Розчавив, ****, пальця. Добре, шо не на фалангє. Через хвилин надцять, почав "от'єжжать" от болєвого шока в нірвану. Довелось вийти раньше срока на свіже повітря. Полєгчало.
****, ти фартовий !!

Життя прожили, а бігав і Войкова. І 40 ка і МД.
У МД зупинився. Зустрів ту єдину мою. Свою судьбу.
Бігайте хлопці, поки молоді !))))

Останнє редагування:
На местном маршруте такое бывало. Проедет Аб296 Лесопарк, остановится у спортинтерната (АЗС "Бест", кажись), выгонит народ из автобуса, заправится (пустой салон - мера безопасности: а вдруг полыхнёт!), затем запустит обратно. При набитом салоне ранее занимавшие сидячие места были очень недовольны :D Хотя ехать оставалось минут десять.
Был такой маршрут 234 через весь город практически, так водители не утруждали пассажиров просьбами покинуть салон, заправлялись вместе с ними, заправка была в районе Харьковского моста напротив "21-го века". Никто не сгорел, но ****юлину видимо прописали и заправляться с пассажирами перестали.

І ти такий кажеш: шановний пане водій, якби ви перед тим як відчиняти двері попереджали, я б не пошкодив мого пальця, будьте так ласкаві у майбутньому попереджати!
Так було?

...так там резина на дверях з двух сторін доволі мяка ,як можна було палець пошкодити,мабуть кудись в інше місце запхнув

І ти такий кажеш: шановний пане водій, якби ви перед тим як відчиняти двері попереджали, я б не пошкодив мого пальця, будьте так ласкаві у майбутньому попереджати!
Так було?
Да.

...так там резина на дверях з двух сторін доволі мяка ,як можна було палець пошкодити,мабуть кудись в інше місце запхнув
Мені треба взрив-схєму внутрянкі ікаруса, шоб я тицьнув у той болтік на дверях. :)
Пальця затисло не у дверях, а притисло болтом на дверях до поручня, в момент відкриття дверей, за який я тримався. І зазор там був кілька міліметрів.

Мені треба взрив-схєму внутрянкі ікаруса, шоб я тицьнув у той болтік на дверях. :)
Пальця затисло не у дверях, а притисло болтом на дверях до поручня, в момент відкриття дверей, за який я тримався. І зазор там був кілька міліметрів.
...дитяча цікавість

Назад
Зверху Знизу