Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Життя в СРСР з фото

• Автор теми Автор теми agenyk
  • Дата створення Дата створення
На третей фотке, в глазах вся пролетарська ненавість к пьющему пиво.

1757771645380.webp

та да, було краще)
За перегородкой видно полные полки.Да и картинка та выдает 91-92 г

на шо мені фото, я у 80-ті, вже все доставав. в Ха. а за сусідів, *****ів, взагалі мовчу
Та мне они тоже ни к чему.Я тоже все прекрасно помню.Но и такой пустоты в магазинах не помню.Даже в сельских.При распаде совка в конце 80-х,да.Уже такое наблюдалось.Но то уже была демократия,гласность,перестройка

Та мне они тоже ни к чему.Я тоже все прекрасно помню.Но и такой пустоты в магазинах не помню.Даже в сельских.При распаде совка в конце 80-х,да.Уже такое наблюдалось.Но то уже была демократия,гласность,перестройка
я з 82 по 87 пів сересера об'їздив, по командировках, середня полоса рсефесеера так і була, голяк повний, ні хавчика, ні одягу. за урал взагалі мовчу, в Ха, хоч з хавчиком, більш-меньш норм було

я з 82 по 87 пів сересера об'їздив, по командировках, середня полоса рсефесеера так і була, голяк повний, ні хавчика, ні одягу. за урал взагалі мовчу, в Ха, хоч з хавчиком, більш-меньш норм було
Та на *****щині,окрім москви,пітера,деяких районів півночі,скрізь так було.Голяк.Що тоді,що зараз

був у якутії, зараз саха, та магаднськой області, **** повна, ще й морози), там де я був і приісків вже нема, а золота да хєра і більше
Ну я був трошки ближче.ЯНАО,ХМАО,так там трохи цивілізованіше.Взимку свіжі фрукти-овощі були завжди.Але це в 90-х.Вже не совок

Ну есть же выражение "Допилить напильником",так что инструкция верная:ги:
Сделать пресс-форму наоборот, и заусенцы будут с тыльной стороны педали, не будут резать резиновую накладку под ногой, потому что будут снизу, но до этого похоже никто не додумался!

Назад
Зверху Знизу