Статус: Офлайн
Повідом.: 18206
Повідом.: 18206

Що то за 2 калмика?..

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Що то за 2 калмика?..
А Нінотеатр - вам нормально? 😁Що то за 2 калмика?..![]()
Недокоханий ШІ. "НінотѲатR", ієрогліфи вище афіші та ін.Що то за 2 калмика?..![]()
****а, я теж не роздивлявся 👾Недокоханий ШІ. "НінотѲатR", ієрогліфи вище афіші та ін.
Vaiper, ти точно у ньому був?![]()
У "НінотѲатRі" не була 😀, а у кінотеатрі була й не раз ще малою, ми жили неподалік і зранку там були сеанси для дітей з мультиками, а потім з батьком дивилася науково-популярні фільми, і білети там коштували дешевше, ніж в інших.Недокоханий ШІ. "НінотѲатR", ієрогліфи вище афіші та ін.
Vaiper, ти точно у ньому був?![]()
Унилое зреліще..
Вот, кому интересно, по теме Клочковской:
Вроде бы Клочковская,но на номере дома 80 не похоже,что написано- "Клочковская". ???
Не было в Харькове кинотеатра повторного фильма. В клубах крутили несвежие фильмы-это да.В "НинотѲатRi" не была 😀, а в кинотеатре была и не раз еще малой, мы жили неподалеку и утром там были сеансы для детей с мультиками, а затем с отцом смотрела научно-популярные фильмы, и билеты там стоили дешевле, чем у других.
На Данилевском был "Харьков". Он и "Звезда" считались "повторным фильмом"
Де ти там ворону побачиа?Унилое зреліще..
А шо то за шпіенская антена..справа от ворони..![]()
А как та ***ня рогатая називалась..забыл..Де ти там ворону побачиа?
Разумеется.Вроде бы Клочковская,но на номере дома 80 не похоже,что написано- "Клочковская". ???
Та ось же, за трубою сидитьДе ти там ворону побачиа?
Я в ті роки ще не був синім! )) і я не ворона.Та ось же, за трубою сидить
![]()
- У Клавки дочка прааастітутка!Я в ті роки ще не був синім! )) і я не ворона.
Кинотеатр Харьков.А на бывшем пр.Ленина был какой - повторного фильма? Я их путала.