Статус: Офлайн
Повідом.: 43499
Повідом.: 43499

????заинтригувавНет, ха.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
????заинтригувавНет, ха.
окНет, ха.
Єто полочка для міла!ок
ета такая полочка, куда
ХОЗЯЙКА складывает свои колечки.
)))
Коли ми перебралися на нове місце, довелося перші місяці користуватися такими, потім вже воду та каналізацію зробили. 2013 рік це був.З оцинкованого заліза у 1983 (раніше також) цілого Мийдодіра бачивНижче раковини - місце під цебро (сховане за дверцятами), поворотний кран, вище - велике люстерко. Ну, й ніші під мило та інші гігієнічні засоби.
Савецкий пионэр должен был поглядеть на главного педофила страны!ну и правильно сделала ваша жена .
ну а хуля там смотреть в том мавзолее ?. на мертвеца ?
Єта полочка для мочалкі!Єто полочка для міла!
Для мылаА ві знаете нахуя тот прямоугольнік вдавлений?
Нет.Для мыла
Если это посудная мочалка, то лицезреть её перед носом- фу. 😜
...про саме це і я подумавЕсли это посудная мочалка, то лицезреть её - фу. 😜
Текнолоджія ось! Зверху ще отвір для дощової води можна зробити. Та воронку встромити.Текнолоджія..![]()
У меня уже был бы перелив в бачке. Я умею.Текнолоджія ось!
![]()
Если унитаза, то там не получится..У меня уже был бы перелив в бачке. Я умею.
Фотка нєполная. З унітаза ще навєрно в ночву виход. Бєлльо постірать.Текнолоджія ось! Зверху ще отвір для дощової води можна зробити. Та воронку встромити.
![]()
Ні, пхати в лайно білизну - то як на урінотерапію хворітиЗ унітаза ще навєрно в ночву виход. Бєлльо постірать.
О, у нас били такие уебанскіе стулья.. тяжелие ****..
Блин,там краник *****,я в таких ёмкостях сразу покупаю новое и красивоеЄта полочка для мочалкі!![]()