Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Еліта у кожанках
...новий рік на полярній станціїЕліта у кожанках
З вами не забалуєш. Старі совкодрочєриЯка тьотя?
?
...
Люди виходять з Мавзолею Леніна через той самий вхід, через який заходять. Мавзолей є пірамідальною спорудою, і вхід і вихід знаходяться на одній стороні, зверненій до Червоної площі .Проходят насквозь и выходят направо, под голубые ели.
По крайней мере, так было в 1984.
Підозріла інформованість..Люди виходять з Мавзолею Леніна через той самий вхід, через який заходять. Мавзолей є пірамідальною спорудою, і вхід і вихід знаходяться на одній стороні, зверненій до Червоної площі .
Відвідувачі входять до Мавзолею через невеликий тамбур, потім спускаються сходами до зали, де знаходиться саркофаг із тілом Леніна. Після огляду вони піднімаються по інших сходах і виходять назад на Червону площу.
А я помню, в конце осьмидесятих в Киеве, так ссикать захотелось, аш шуба заворачивалась..отец не любил стоять в очередях, поетому в детстве (80е) так и не попал в зиккурат, а потом вообще все закрутилось... ) Зато ходили в музей леворюции. ))

Музєй Крупскава.А я помню, в конце осьмидесятих в Киеве, так ссикать захотелось, аш шуба заворачивалась..
А де ти поссишь в центре города?..и тут на глаза попался какой-то музей кпсс или хз шо то там за щляпа била.. вход свободний..
Так вот тамошний сортир произвел на меня неизгладимое впечатление..одно цельное зеркало ,в холле сортира, дет 10х3, чего стоило..![]()
Ваще *****..Музєй Крупскава.
(с)
Да, наверно..как в ермітаже ***д..Музєй Крупскава.

О, это неописуемо!!! Или все же описуемо?Так вот тамошний сортир произвел на меня неизгладимое впечатление..одно цельное зеркало ,в холле сортира, дет 10х3, чего стоило..![]()

Ну, я со своим классом. Школьная экскурсияпоетому в детстве (80е) так и не попал в зиккурат

І опісуемо и обкакуемо..О, это неописуемо!!! Или все же описуемо?![]()