Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А на першому поверсі книгарня "КОБЗАР".
Информатики. Была такая байка промеж ХИРЭ и ХНУРЭ.Харьковский Университет Инженеров - и НИИбет
А ще як ближче у бік центру, то магазин, де торгівля була за бони. Забула назву. Чи Каштан?А на першому поверсі книгарня "КОБЗАР".
такЧи Каштан?
А про ИНЖЕНЕРОВ тоже была (ХПИ)Информатики. Была такая байка промеж ХИРЭ и ХНУРЭ.
Там АТБА ще як ближче у бік центру, то магазин, де торгівля була за бони. Забула назву. Чи Каштан?
Берізка була за чеки внешпосилторга, а в Каштанє, ніколи не був, там, кажись тільки за валюту, різнуде торгівля була за бони
"Березка" булаТам АТБ
![]()
Валюти у радянських людей не повинно було бути. Я у тім Каштані теж не бувала. Чомусь бони запам'ятались. Вони у моряків були.Берізка була за чеки внешпосилторга, а в Каштанє, ніколи не був, там, кажись тільки за валюту, різну
так для іноземців, мабуть. хз, я і в Берізкє був два рази в 82 та 86Валюти у радянських людей не повинно було бути.
Березка была в жилом здании вроде. Да?Там АТБ
![]()
За цим АТБ, в п'ятиповерхівціБерезка была в жилом здании вроде. Да?
Я цього АТБ не пам'ятаю.За цим АТБ, в п'ятиповерхівці
Не к канатке идти,а выше в другую сторону кинотеатрЯ цього АТБ не пам'ятаю.
А де тоді відносно нього кінотеатр Довженко?
Бо Берізка була десь там, серед близьких до кіно кварталів.
на месте АТБ было одноэтажное здание, это и была "БЕРЕЗКА"Березка была в жилом здании вроде. Да?
По этому магазин и был прямо напротив гостиницы Интурист.Валюти у радянських людей не повинно було бути. ...
Хм... Виза в советские времена?По этому магазин и был прямо напротив гостиницы Интурист.
Там даже на стеклянной двери знак Visa был.
Главное - знак.Хм... Виза в советские времена?
И свифт, и терминалы...
Или знак был, а расплата наличкой?
левее, ул.КосмонавтовА де тоді відносно нього кінотеатр Довженко?