Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Життя в СРСР з фото

• Автор теми Автор теми agenyk
  • Дата створення Дата створення
...я думав,19 це його жирність
Мо й жирність, а я думаб, що на згадку про старий пломбір.
Був тоді і по 13 копійок пломбір.
Може, кожний процент жирності оцінювали в 1 копійку.

Мо й жирність, а я думаб, що на згадку про старий пломбір.
morozhenoe-plombir-19-v-vafelnom-stakane.jpg

кому нахрін потрібна його ціна у якісь волохаті роки перемоги історичного матеріалізму? :D

Останнє редагування:
О, вшивый проснулся, как всегда, с жопным кровотечением!
Шо ж тебя все бесит? Сходи уже к проктологу, и к психиатру заодно! :D

Кафе Кристалл

Вкладення

• gosts_iz_proshlogo_20250322_reel_3594133435766083817_1_3594133435766083817.mp4
    8.5 MБ
На початку 90-х ми отоварювали талони на цукор, горілку і цигарки.
Цукерки, мабуть, були ще соєві.

ну, кому морозиво, а кому горілка з цигарками... :іржач:
Я свою сім'ю згадую.
Не кращий період у житті отой початок 90-х.
Це особисті спомини.
Бартер, всі торгують, тобто натуральний обмін бартеру на бартер, а готівки нема.

А нащо ж тодi купують кросовери та джипи?
ну явно не задля того, аби на лексусі 350 РХ чи Тігуані, чи ІД 4 по говнах у рідний ковгосп їздити. хоча можливість є. я катаюся великом полями, там всі фермери на Хілюксах та Прадо 200 ганяяють
решта - мабуть заради універсальності. я їзжу на купе, і всі роки ну може лише пару разів пожалкував, що в мене не збільшений кліренс та не повний привід... :незнаю:
англійською позашляховик Sports Utility Vehicle. тобто ще і "спортом за кермом займаєшся". :yahoo:
ЗАЗ купували здебільшого, у кого не вистачало на ВАЗ чи не хотіли роками у черзі стояти. його підвищена прохідність - то конструкційна особливість ЗАЗа, а не задум радянських інженерів (для колгоспників був створений окремий апарат ВАЗ 2121)

мабуть заради універсальності.
Так якщо людина не займаеться активними видами вiдпочинку - рибна ловля, полювання, пошук скарбiв, збирання грибiв, тощо, за межi Харкова не виiжджае - нафiга той кросовер чи джип потрiбен в мiстi з асфальтованими дорогами?
Я купив свій кросовер за для безпеки.
А в Тойотi Королi чи Камрi було б небезпечно iздити?

Так якщо людина не займаеться активними видами вiдпочинку - рибна ловля, полювання, пошук скарбiв, збирання грибiв, тощо, за межi Харкова не виiжджае - нафiга той кросовер чи джип потрiбен в мiстi з асфальтованими дорогами?
ну я себе до таких відношу. і так, потреби у 4*4 та +500-1000 кг додаткової ваги не відчуваю. :незнаю: за межі Харкова я пересуваюся по шоссе
нікому свого бачення не нав"язую...
але маркетологи свою справу у нульові зробили добре...

Назад
Зверху Знизу